سلام دوستان پدر من یه ماشین 405 داره که دیشب ساعت 2 شب بود آژیرش به صدا در اومد ما هم رفتیم و دیدیم در عین ناباوری شیشه عقب ماشین خورد شده و اگه دست بزنی همش میشکنه!!!
این اتفاق از چی می تونه باشه؟؟!!!!
Printable View
سلام دوستان پدر من یه ماشین 405 داره که دیشب ساعت 2 شب بود آژیرش به صدا در اومد ما هم رفتیم و دیدیم در عین ناباوری شیشه عقب ماشین خورد شده و اگه دست بزنی همش میشکنه!!!
این اتفاق از چی می تونه باشه؟؟!!!!
نقل قول:
2 حالت داره.
یا یه نفر به قصد سرقت با وسیله ای ضربه زده به شیشه
احتمال اینکه سرد و گرم شده باشه هم هست چون شده گاهی اوقات تابستون شیشه ها کاملا بالا بودن و ماشین زیر نور آفتاب بوده و شیشه شکسته
تو تابستون موقع شستن ماشین هم من دیدم که با رسیدن آب به شیشه , شیشه خورد شده.
حالت اول که نمیشه،چون ماشین تو پارکینگ بود و راهی برای ورود به اونجا برای کسی که میخواد از این کارا کنه نداره چون در اونجا پر قفل و... هستش...
ولی آره به احتمال زیاد حالت دوم اتفاق افتاده و باید از این به بعد شیشه ها رو پایین بزاریم تا از این اتفاقا نیفته:31:......
حالا ماشینو بردیم 60-70 تومن هزینه نصب شیشه جدید شد...
خیلی ممنون...:11:
آیا خرید elx مدل 84 یا 85 ارزش داره؟ با چه قیمتهایی گیر میاد؟
بستگی به تمیزی و کارکردش داره ، تمیز باشه ارزش داره ، من خودم قراره مدل 84 در حد صفر بخرم 14 ملیون .
قیمت 84 بین 12.5 تا 13.5
مدل 85 بین 13 تا 14 ملیون تومان
100% ارزش خرید داره چون سری 84 و85 خیلی عالی بودن.نقل قول:
البته ملاک های شما هم مهم هست.
یادمه روزی که برای بار اول تبلیغ پارس ELX رو از تلویزیون دیدم میگفت : مدل بی نظیر سال
به نظر من که واقعا هم اون روز مدل بی نظیر سال بود الانم خیلی طرفدار داره .
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
شما اگر باشید elx کارکرده برمیدارید یا slx tu5 صفر؟
البته بودجه ی من فعلا کمه اما تمام تلاشم رو میکنم تا مرز 15500 برسونم و هرچه بیشتر تحقیق کنم بهتره.
حالا به نظر شما با پول حدود 14-15 تومان چه باید کرد؟ پارس معمولی مدل بالا که مصرف خیلی زیاده
elx گویا مصرفش یه چیزی بین tu5 و L3 هست.
elxهای 86 و 87 چطور هستن و اینکه این مدل راحت گیر میاد ؟ من به یکی از آشناها زنگ زدم و گفتن خیلی کمه تو بازار و باید خیلی بگردی تا پیدا کنی
خودرو تا چه میزان کارکرد رو میشه با اطمینان خرید ؟
پارس LX الان تو بازار قیمت بالایی داره حدود 23 میلیون تومن در حالی که ELX صفرش ارزون تره .نقل قول:
نظر شخصی من با احترام به نظر دوستان دیگه اینکه به راحتی ELX مدل 84 یا 85 رو برمیدارم به دلیل قدرت و شتاب و کیفیت چون تجربه داشتیم میگم.
دوست من ELX از سال 84 تا به امروز هر مدلی رو بگین گیر میاد به راحتی اما خوب هر خودرو در بازه ای از زمان در اوج بوده مثل 206 تیپ 2 که تو سالهای
82 و 83 عالی بودن یا تیپ 5 که تا 85 عالی بودن و به مراتب الان دیگه اون کیفیت رو ندارن.
ELX هم اوجش 84 و 85 بود.
درست گفتین مصرف سوخت ELX بین L3 و TU5 هستش. متوسط کارکرد هر خودرو در سال حدود 25 هزار کیلومتر هست در حالت کلی جدا از موارد خاص که مثلا کارکردشون خیلی کمتره.
ممنوننقل قول:
اینکه این خودرو 5-6 سال کارکرده آیا عمرش نسبت به مثلا slx tu5 صفر کمتر نیست؟
مثلا من ماشینم رو برای استفاده خانوادگی و حداقل برای چند سال قصد تعویضش رو ندارم.
قطعا عمرش كمترهنقل قول:
خب slx بگيريد خيلي بهتر و به صرفه تره و حداقل 8 سال كار مفيد ميكنه