مطمئنی؟نقل قول:
bd370هم خیلی خوبه....
خیلی هم فرق با bd390 نداره...
حتی من یه جا خوندم که با آپدیت دستگاه میتونه فرمت mkv رو هم مثل bd390 که فابلیت پخش این فرمت رو داره , پخش کنه......میتونی شماره تلفن فروشگاشو بدی؟!
مرسی..............
Printable View
مطمئنی؟نقل قول:
bd370هم خیلی خوبه....
خیلی هم فرق با bd390 نداره...
حتی من یه جا خوندم که با آپدیت دستگاه میتونه فرمت mkv رو هم مثل bd390 که فابلیت پخش این فرمت رو داره , پخش کنه......میتونی شماره تلفن فروشگاشو بدی؟!
مرسی..............
حواهش ميكنم ،پاساژ شركاء واحد اانقل قول:
66733366-6672464-66705800
كاش يكيم بود جواب سوال ما رو ميداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بالاخره تصمیم گرفتم 3360 بگیرم ولی دستگاه خروجی 5.1 نداره میخواستم بدونم میشه اسپیکر وساب ووفر رو مستقیما به خود ال سی دی وصل کرد؟چه جوری؟
اگر خروجی 5.1 آنالوگ میخوای ، 5986 یا 5996 بخر.نقل قول:
610 هم divx ultra پشتیبانی میکنه و هم WMV اجرا میکنه. و از 420 جدیدتر هستنقل قول:
610 خروجی اپتیکال و خروجی آنالوگ صدای 5.1 هم داره (ولی 420 نداره)
آقا مثل اينكه دكمه تشكر واسه من كار نميكنه ، ممنون -- با فروشگاه اكوستيك تماس گرفتم ميگن 610 ديگه توليد نميشه و تو بازار نيست!!! من كه باور نمي كنم اگر اينطور بود تو خود سايت پايونير تو قسمت محصولاتش هم موجود نبود. اگر اطلاعي داريد بفرمائيد فروشگاه درست ميگه يا خير و اگر اينطور نيست نميدوني از كجا ميشه پيدا كرد ؟
چند صفحه رو خوندم نظرم تقریبا" روی 3360 k98 فیلیپس فیکس شده ، ممنون میشم دوستان نقاط قوت و احیانا" نقاط ضعف و ایرادات این مدل رو بگن
نقاط ضعف :نقل قول:
1- عدم وجود خروجی صدای 5.1 آنالوگ (RCA)
2-عدم پشتیبانی از DTS
شما مدل بهتری هست که پیشنهاد بدید؟نقل قول:
بستگی داره که چه انتظاری از دستگاه دارید. در حال حاضر بهینه ترین انتخاب همین دستگاه هست .نقل قول: