سلام. با این کارت و در سطح جزئیات متوسط می تونی روون روون بازی کنی! البته اگه کارت رو تا آخرین حد اورکلاک کنی ، ممکنه که بتونی روی حالت گیمر (که همون high ) باشه بزاری! :دینقل قول:
Printable View
سلام. با این کارت و در سطح جزئیات متوسط می تونی روون روون بازی کنی! البته اگه کارت رو تا آخرین حد اورکلاک کنی ، ممکنه که بتونی روی حالت گیمر (که همون high ) باشه بزاری! :دینقل قول:
آقا من 5 بار بازی رو تو 4 روز تموم کردم بازیش خیلی کوتاه بود ولی خیلی حال داد
نمی شه اینو مولتی پلیر بازی کرد؟
من امروز این بازی را گرفتم و بازی میکنم من بیشتر بازیهای استراتژیک را دوست دارم و بازی میکنم ولی این بازی واقعا در نوع خود شاهکار است اصلا مهلت نفس کشیدن را به ادم نمیدهد هر از گاهی نفس کشیدن از یادم میرفت بسیار لذت میبرم گرافیک واقعا عالی داستان بازی هم بسیار جذاب
من 512 9600 DDR3 دارمنقل قول:
روونو بازی کردم با آخرین سطح گرافیک بازی
خدایی گرافیکش حیرت آوره
سلام. شما نسخه ی اصلی کرایسس رو بازی کرده بودین؟ داستان اصلی رو اون داره و این فقط روایت گر بخش کوچکی از داشتان هست!!نقل قول:
سلام. در چه رزولوشنی؟!نقل قول:
اسم بازی اصلی چی هست
با تشکر
نمی شه اینو مولتی پلیر بازی کرد؟
کرایسس ، که یک سال قبل از کریسس وارهد عرضه شد!نقل قول:
نه من باهمین gt9600 بازی رو روی 768*1024 و تنظیمات Enthusiast بازی میکنم . مگه بالاترین حد همین Enthusiast نیست؟؟!:20:نقل قول:
درسته ... ولی وقتی میشه گفت بالاترین که با رزولوشن 1080*1920 باشه. در ضمن شما vsync و Antialiasing رو هم فعال کرده بودین؟نقل قول: