با آواتر من شوخی نکنید ولی خیلی حال کردیم جالب بود:31:
مخصوصن اون بلا که سر آرسام اومد.
Printable View
با آواتر من شوخی نکنید ولی خیلی حال کردیم جالب بود:31:
نه عزیز من اول آواتار رو میزارم بعد فکر میکنم ببینم مال کی بود:31:یادم نیومد چون صفحات قبل بود و من تو رو با اون آواتار فبلیت یادم مونده بود.نقل قول:
ویرایش کردم:11:
آواتار تو که سر شار از لطیفه و حکمته D:نقل قول:
آواتر من شوخی نکنید ولی خیلی حال کردیم جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ........نقل قول:
وااااااااااااااای خیلی باحال شده ...
بذار یه خورده با خودم مشورت کنم ببینم واسه امضام بذارمش یا نه :31:
آره طاهرجون. خودم هم خوشم اومد. هر وقت میبینمش ، بی اختیار خودم هم میخندم. ریختم رو مویایلم. به بچه ها نشون دادم همشون هم تعجب کرده بودن و هم خندشون گرفته بود :31::10:نقل قول:
دقیقا! :46: ولی یه حالی بهش خواهم داد :27:نقل قول:
مشورت نمیخواد.مگه امضای دلفین رو ندیدی.:27: تا حالا امضاش رو عوض نکرده بود.نقل قول:
:31:نقل قول:
آره طاهرجون. خودم هم خوشم اومد. هر وقت میبینمش ، بی اختیار خودم هم میخندم. ریختم رو مویایلم. به بچه ها نشون دادم همشون هم تعجب کرده بودن و هم خندشون گرفته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه:
کیهان بیا ببین چی واست ساختن!
نقل قول:
تو همه این آوارتور ها باید داستان با یه تراژدی هولناک تموم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا به داد آواتور من برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بچه ها من نمیدونم چرا اینطوری شدم. :23:اگه الان بیاید هارد کامپیوترم رو نگاه کنید 70% هارد رو فیلمهای خشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کارتونهای happy tree friends ، داستانها و کلیپهای واقعی از کشتن و عکسهای حال به هم زن تشکیل میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو همه این آوارتور ها باید داستان با یه تراژدی هولناک تموم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا به داد آواتور من برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا اینطوری نبودما!!
شاید به خاطر اوناست.:41::31:
لطیفه و حکمت رو خوب اومدی....:27:نقل قول:
میخوام یه سری خاطره خنده دار از شهدا بگذارم.... اون موقع لطیفش میره بالاتر
یه سرم به ما بزن....
معلومه که شما هم مثل من خیلی وقتت آزاده.....