كسي پچ حذف پيغام پر شدن حافظه اس ام اس را نداره؟واسه 810
كسي پچ حذف پيغام پر شدن حافظه اس ام اس را نداره؟واسه 810
حسام مگه چقدر sms داري كه دنبالشي؟
بعدشم مگه با يكي از پچها نميشه ظرفيت sms را زياد كرد؟
چرا ظرفيت افزايش پيدا ميكنه تا 11000 تا منم الان افزايش دادم ولي وقتي اس ام اس ها از 1000 تا بيشتر ميشه شروع ميكنه با اخطار دادن.نقل قول:
من الان حدود 900 تا اس ام اس دارم تو گوشيم
با سلام
پچ جوی استیک برای R1KG001 Generic w850 رو می خواستم ( k800 تبدیل شده به w850). اگر کسی داره لطفا بدون توسیه به تبدیل به k810 برای من بگذارد. ممنون.
نقل قول:ببين عزيزم ما كه با هم دعوا نداريم.:18:نقل قول:
شماها دارين ميگين عقايد هر شخص محترمه. حالا من اگه بگم اين عكسا برام مشكل داره شما چي ميگين؟ لابد ميگين خوب ديگه نيام اينجا. اگه اينو بگيد منم ديگه نميام. از احترامتون!!!! هم متشكرم ميشم:41:
بعد هم شما ميگين چيز خاصي نداره. مثلا چي بايد داشته باشه كه بشه اسمش رو خاص گذاشت؟ شما حتما خاصش رو ديدين؟ براي ما بگين.:2:
اگر هم از نظر شما ديگه اين چيزا خاص به نظر نميرسه، حداقل به حقوق ديگران و من كه مي تونين احترام بذارين. شماها دارين حق حداقل من رو ضايع ميكنين.:19:
:11:
من ميگم با ديدن اين عكس احساس خاصي بهم دست نميده حالا شما اگر اين عكس را ميبيني يه جوريت ميشه مشكل خودته.به بابات بگو دامادت كنه كه ديگه با ديدن يك عكس معمولي راست نكني.نقل قول:
آخه شماها بگيد دوستان واقعا اين عكس تحريك كننده است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف حسام تایید میشه وهمچنینmirsedali:18: واین بحث هم مال چند روز پیشه . :13:انسان ها متفاوت خلق شدن با عقاید مختلف:5: پس دیگه نبینم از این بحثا بکنین باش .:10: بحث مختومه اعلام شده و در این مورد دیگه پست نزنین :31:
اينجا هيچ كسي با كس ديگه اي دعوا ندارهنقل قول:
يه محيط صميمي هست
اون عكس هيچ مشكلي نداره
شايد شما مشكل دارين
و مشكلتون را هم بهتره خودتون حل كنيد
و به فروم ربطي نداره
قبلا هم گفتم براي اين چيزا يه پيغام خصوصي بده
و يا مديريت تماس بگير
و تو فروم اسپيم نندازين
شما اگه ميخواهين حقوقتون محترم باشه اينجور عكسها را نگاه نكنين
واسه اين كه حرفي ندارين؟
عيسي به دين خود و موسي به دين خود
موفق باشيد
واقعا که ... بد میگن ایران از تکنولوژی عقبه ... واسه چی ؟؟
نمیدونم چی باید گفت ... بابا تا کی میخواین تو قرن 4 زندگی کنین ...
عوض این که به این چِِـــــــیزا گیر بدین یه فکری به حال خودتون و ایران عزیزمون بردارین ...
افغانستانی که هیچی نداشته از ما جلو افتاده :41:
اما ما .....:41:....متاسفم.
خواهش میکنم از دوستان دیگه تو این تاپیک از این بحث ها نباشه
نبود...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!! !!!!!!!!!!! فقط فکر خودتونید...نقل قول: