بابا میگم تو هیچ درایوی فایل مخفی مشکوک ندیدم.نرم افزار آنتی ویروس هم نصب نمیشه چطور ویروس یابی کنم!!!نقل قول:
مثل اینکه تاپیک من رو درست نخوندین
Printable View
بابا میگم تو هیچ درایوی فایل مخفی مشکوک ندیدم.نرم افزار آنتی ویروس هم نصب نمیشه چطور ویروس یابی کنم!!!نقل قول:
مثل اینکه تاپیک من رو درست نخوندین
آین مریض دار تو اورژانس میمیره یکی کمکش کنه :19::41::41::41:نقل قول:
نکنه اینجا هم مثل بیمارستانهای خصوصی:31::31::31::31:
سلام به جمع آقا دو سه روزیه این ویروس های تازه به دوران رسیده رفته تو مغز سیستمم !
1- Taskmanager ، Registry بای بای
2- کاسپرم را غیرفعال کرده
3- آنتی ویروس دیگه رو سیستم نصب نمیشه
4- Babylon هم از کار انداخته واسه چی؟! نمیدونم
5- سیستم Safe mode را هم از کار انداخته
اسمش هم نمیدونم ! جراحاش یه راه حلی بگن نیمخوام ویندوز عوض کنم
فدای همتون فعلا
سلام خسته نباشی جناب مهدی ممنون بابت اطلاعات خوبی که در اختیارمون گذاشتین از آدمهایی که مثل شما برای بالا بردن سطح معلومات دیگران تلاش میکنن خیلی خوشم میاد بازم تشکر میکنم و دلم میخواد این بحث ادامه داشته باشه
با سیستمی که آلوده هست هیچوقت به اینترنت کانکت نشو چون تو این مدتی که رو سیستم فعالیت خودش رو میکرده احتمالا تمام اطلاعات محرمانه تو رو واسه نویسندش می فرسته یعنی تو در وضعیت قربانی هستی
سعی کن بری تو safe mode و بعد یک آنتی ویروس قدرتمند مثل krspersky 2009 نصب کنی و اجازه بدی سیستمت رو برای 1 یا 2 ساعت ویروس کشی کنه بعد به اینترنت کانکت بشی تا ویروس کش خودش رو آپدیت کنه و بعد دوباره یک ویروس کشی دیگه انجام بدی تا خیالت از بابت ویروسهای شناسائی نشده تو مرحله اول راحت بشه :46:
با سلام خدمت اساتید محترم
اقا من می خواستم بدونم ایا شاخه recycler که در هر درایوی وجود دراد ویروس است یا خیر؟ سیستم من ویروس boot.com و aoturun.inf گرفته بود که فکر کنم پاک کردم ولی شاخه مورد نظر هنوز هست . با تشکر
فكر كنم سيستمم ويروسي شده. اما هيچ ردپايي رو نتونستم ازش پيدا كنم. اميدوارم شما بتونيد كمكم كنيد. وقتي كه اول ميخواهد ويندوز بالا بياد توي صفحه welcome يه پيغام با اين مضمون مي ده كه system Error: Object already Exist
يا وقتي وارد ويندوز شدم توي نوار ساعت يك علامت زرد رنگ ظاهر ميشه با همون مضمون بالا. آيا شما تا بحال به همچين چيزي برخورديد. البته من نود32 سكوريتي ورژن 3 رو دارم كه آپديت هم هست ولي چيزي نميگه و اخطاري نميده. در ضمن حالت safe Mode هم از كار افتاده
با سلام و خسته نباشید
سیستمم ویروسی شده,من آخرین آپدیت نود32 رو دارم همه ی ویروسای مخرب رو پاک کرد (autorun.inf,...)ولی نمیتونه این ویروس( Win32/Pacex.Gen virus )و از بین ببره!!!!!!!!!! بعد از اسکن کامل این پیغام و میده...
C:\WINDOWS\system32\ckvo0.dll - a variant of Win32/Pacex.Gen virus - unable to clean
لطفا کمک کنید,من با کدوم ویروس کش میتونم اینو پاکش کنم؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنین .
من کامپیوترمو ویروس کشی کردم ، ولی بعد از اینکه هر فایل setup رو از هارد اجرا می کنم فعال میشه . در صورتی که وقتی همین فایل رو از روی سی دی اجرا می کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد.می خواستم بدونم راه دیگه ای به جز حذف فایل ها از کامپیوتر دارم یا نه ؟
عذر میخوام من یه مشکل دارم ویروس اتوران رو قبلا داشتم که با دستور های شما و یکم نو آوری توی سی ام دی پاک شد متاسفانه امروز بدلیل یه اشتباه دوباره آلوده شد اما خیلی سبک تر یعنی هر زمان در وضعیت روشن سیستم پاک میکنم ویروس رو از بین میره اما بعد از ریستارت مجدد ایجاد میشه متوجه شدم گاهی یه فایل استارت آپ ناشناس هم توی استارت آپم ظاهر میشه که چند بار تلاش کردم جلوش رو بگیرم نشد آنتی ویروس نود32 من هم اروری نمیده