در مورد بازی هاش وقابلیت هایی که در این زمینه داره هم یه توضیهاتی بهمون بدی ممنون میشم (با توجه به کارت گرافیک 128 و رم 256 ای که داره در این مورد خیلی کنجکاوم)
Printable View
در مورد بازی هاش وقابلیت هایی که در این زمینه داره هم یه توضیهاتی بهمون بدی ممنون میشم (با توجه به کارت گرافیک 128 و رم 256 ای که داره در این مورد خیلی کنجکاوم)
You are ****** (********)نقل قول:
سلام دوست عزیز . مرسی.
این بیت یک بایت سوئدی هست دوست عزیز. اگر به سایت نگاه بکنی آخرش se هست و se هم
مخفف کلمه Sverige که در زبان سوئدی به معنی کشور سوئد است.
اما برای اینکه بیشتر متوجه بشی بهت پیشنهاد میکنم برای 1 دفعه هم که شده اون سایتی رو که معرفی کردم
از طریق همین کامپیوتری که الان ازش استفاده میکنی باز کنی تا فرق سرعت این گوشی رو با کامپیوتر خودت محک
بزنی. نتیجه اش رو هم اینجا بگی ممنون میشم.
Sending 200 KB of data...
done! Sent in 54.439 seconds, Your download bandwidth is 29 kbit/s
(Reload to improve accuracy)
:18::18::18::18:
مهران جان اين سرعت Sent را ميگه
سرعت خط من هم 256 kb بوده و اينجا 29 را نشون ميده كه ميشه 3 تا از چيزي كه بايد باشه ... يعني در واقع بايد 32 باشه ...
ولي من هنوز اون قضيه بايت و بيت را نفهميدم
اينجوري كه تو مي گي بيت و بايت تو سوئد فرق مي كنن؟
يك بايت ما برابر يك بيت اوناس؟
منظور از اون Sending اون حجم 200 کیلوبایتی است که از سایت به طرف شما فرستاده میشه. یعنی شما در اصلنقل قول:
عمل یک دانلود منیجر را انجام میدهید و قرار است که 200 کیلوبایت را دانلود کنید.
منظور از اون Sent میزان فاصله شما تا سرور این سایتی است که آزمایش رو بر روی اینترنت شما انجام میده.
شما به عدد Sent من که در صفحه قبل وجود داره دقت کنید کمتر از عدد 1 است اما مال شما بیشتر از 54 هزار
است که در اینجا اگر اشتباه نکنم تعداد میل را حساب میکند. هر میل در سوئد 10 کیلومتر است اما هر میل
در آمریکا حدود 6 کیلومتر و نیم است و در بعضی کشور های دیگه هم به همین شکل فرق فوکوله.
پس هر چقدر فاصله طرف تا سروری که تست سرعت اینترنت رو نشون میده بیشتر باشه به همان اندازه سرعت
دانلود طرف میاد پایین. به طور مثال شما که ایران هستید اگر از سایتهایی که سرورهاشون در اروپا قرار داره دانلود
کنید سرعت بیشتری را خواهید داشت تا سرورهایی که در آمریکا قرار داره. باز هم استثناهایی وجود داره .
یعنی سرور داریم تا سرور مثلا سرور مایکروسافت پهنای باند زیادی داره و سرعت دانلود از این سرور به مراتب
خیلی بیشتر از سرور سایتی مانند P30world است که در کشور همسایه اش یعنی کانادا قرار داره.
در ضمن این نوع تست هایی که در اینترنت وجود دارند به شرایط زیادی بستگی داره که من چند نمونه اش رو
بطور خلاصه میگم.
1. حتما از یک فایروال برای کنترل ترافیک استفاده کنید تا ترافیک شبکه تون کنترل بشه.
2. برای بدست آوردن سرعت واقعی اینترنتتون سعی کنید زمانی که این تست را انجام میدهید هیچ چیزی
بغیر از سایتی که برای تست باز کردید به اینترنت متصل نباشد.
3. سعی کنید در زمانهای مختلف این تست را انجام دهید مثلا در یک شبانه روز 3 بار این تست را انجام دهید.صبح
ظهر و شب چون ترافیک شبکه ای که به آن متصل هستید در زمانهای مختلف تغییر میکنه و همیشه یک
سرعت ثابت را ندارید.
4. از آلوده نبودن سیستم خود به ویروس یا اسپای ور مطمئن باشید چون خیلی از ویروسها و یا اسپای ور ها
سرعت اینترنت کاربر را کاهش میدهند و در بعضی مواقع کلا قطع میکنند.
5. برای تست از مرورگر های مختلفی استفاده کنید و نتایج بدست آمده را جایی بنویسید و بعد آنها را با هم
مقایسه کنید.
6. از نداشتن Hijack بر روی مرورگر خود مخصوصا Internet Explorer مطمئن باشید. این گونه مزاحمها مانند
یاهو تولبار و یا گوگل تولبار در هنگام اتصال شما به اینترنت بصورت دائم با سرورشون ارتباط برقرار میکنند و در
نتیجه برای کسانی که اینترنت پرسرعتی ندارند میتونه باعث کاهش سرعت اینترنتشون بشه.
حالا با رعایت کردن موارد بالا به سایت زیر برید و سرورهای مختلفی رو (کشورهای نزدیک به ایران) انتخاب کنید و
تست سرعت اینترنتون رو دوباره انجام بدید.
بعد از بدست آوردن نتیجه این تست هم متوجه میشید که این سایت هم از kbit/s استفاده میکنه که همون معادلکد:http://www.speedtest.net/
کیلوبایت بر ثانیه است. که 1024 کیلوبایت بر ثانیه هم 1 مگابایت بر ثانیه است.
الان من سرعت اینترنت وایرلس خودم رو با یک سرور در روسیه امتحان کردم نتیجه اش این شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینی که سرعت دانلود من اومد پایین در حالی که قبلا حدود 10 مگابیت بود الان چون سرورش در روسیه
قرار داره و فاصله من هم زیاده دانلودم شده حدود 6 و نیم مگابایت. همچنین آپلودمم هم اومده پایین.
Off Topic : هر بایت هشت بیته .
29 کیلوبیت بر ثانیه یعنی حدود 3.6 کیلوبایت بر ثانیه که این سرعت ، سرعت خطوط دایال آپ ، از نوع PCM هست . اگر اینترنت 256 کیلوبیت دارید از سایت زیر :نقل قول:
done! Sent in 54.439 seconds, Your download bandwidth is 29 kbit/s
(Reload to improve accuracy
که قبلا گفته شده استفاده کنید . این سرعت بسیار پایینه . سرعت خط دایال آپ بنده از این بیشتره .کد:www.speedtest.net
ON Topic ! : نرم افزار تاچ فلو 3D که توسط شرکت HTC و مخصوص گوشیهای این شرکت ساخته شده ، از گوشی تاچ HD این شرکت استخراج شده و بطور کامل با اکسپریا هماهنگ گردیده .میتونید چند فیلم از کارکرد این رابط کاربری رو در لینکهای زیر ببینید :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=hLz4UlKOHL0
کد:http://www.youtube.com/watch?v=4WA-DdszBo0
خوبی اینترفیس دستکاری شده برای اکسپریا اینه که میشه اونرو به عنوان یکی از پنلهای 9 گانه بر روی اکسپریا نصب نمود .کد:http://www.youtube.com/watch?v=jzVyh5N6aA8
ضمنا یک ROM هم ساختند که با نصبش بر روی اکسپریا ، پنلها رو پاک میکنه ( برای کسانی که از این پنلها خوششون نمیاد ) و تنها اینترفیس TouchFLO 3D رو بر روی اون نصب میکنه . برنامه های به درد بخوری هم برای این گوشی توسط توسعه دهنده ها ( DEvelopers ) ساخته شده . من جمله :
XperiaTweak v2.0
توانائیها :
لینک دانلود فایل CAB :کد:Version 2.0 - New!
+ The ability to choose default panel to load after restart (this is in beta-testing at the moment - contact me for feedback regarding this)
(It will go to the normal today screen first - then switch automatically)
+ The ability to prevent the screen from lighting up after an incoming message is recieved
+ Improved error management - If you recieve an error upon startup, contact me with the specific error message. and I'll try to guide you through a fix!
Version 1.9
+ Some LED illumination tweaks (the ability to change LED patterns for some of the most common notifications) - See screenshot below.
Version 1.6
+ "Improved" font-management (Hey, it's only a bug if you call it a bug :P)
Version 1.5
+ The ability to change the default system browser
+ Built-in application for changing the sort order of contacts from "Lastname, Firstname" to "Firstname Lastname"
+ Built-in application for changing the phones overall font (except startmenu, programs/settings-menu and some applications)
+ New and improved(?!) GUI
Version 1.1
- Added Performance Tweaks-menu (Glyphe-cache and FileSystem cache)
-Added possibility to change font size of Pop-up menus to make phone more one hand-friendly. See screenshots.
Version 1.0
- Enable/Disable conversation-style SMS/MMS
- Enable/Disable Security warning @ installations
- Enable/Disable screen turning off during call
- Show/Don’t show SIM-contacts in Contact list
- Enable/Disable "Message sent" notification
--------------کد:http://norti.hu/xperia/xperiatweak.cab
WVGA fix (for non-working programs)
لینک دانلود فایل CAB :
--------------کد:http://norti.hu/xperia/wvga_fix.zip
Xperia Bluetooth Switcher
لینک دانلود فایل CAB :
--------------کد:http://norti.hu/xperia/btswitcher.cab
Touch HD Manila (TF3D) for X1 Recommended!
لینک دانلود فایل CAB :
باقی ملحقاتش رو هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید :کد:http://norti.hu/xperia/manila_full_hd.cab
--------------کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2859650&postcount=2
TouchFlo3D as Panel Installer Install TF3D first!
لینک دانلود فایل CAB :
download CAB installer and panel images (SWE lang pix)
نحوهء نصب :کد:http://norti.hu/xperia/tf3d_panel_installer.zip
--------------نقل قول:
1) Install TouchFlo 3D (Restart)
2) Go to Start/settings/Today/Objects and uncheck TouchFLO 3D
3) Install TF3DPanelInstaller.cab
4) Optional: Add the pictures in TF3D_Panel_pics.zip to the TF3DPanel folder in the panel folder under program.
5) Add TouchFlo 3D-panel somewhere as normal where you add panels in panelsettings.
برگرفته از :این پست هم باشه باقیات و صالحات بنده ! برای آیندگانی که این گوشی رو تهیه میکنند .کد:xda-developers.com
موفق باشید .
معذرت میخوام ولی صجبتهاتون یه مقدار مبهمه...چرا کیلوبیت باید برابر با کیلو بایت باشه؟!نقل قول:
b وقتی با حرف کوچیک جلوی k نوشته میشه,(مثل :kb) به معنای کیلو بیت هستش ولی وقتی اینطوری نوشته میشه:KB به معنای بایته.
ونکته ی دیگه اینکه استاندارد بین المللی برای پهنای باند,کیلوبیت بر ثانیه است نه کیلو بایت بر ثانیه.
مهران جان سلام دوباره
من يه اخلاق بدي كه دارم تا يه چيزي را نفهمم ول كنش نيستم!
مهران جان ايني كه تو اين تصوير گفته را مي بيني؟ كه خودت هم گذاشتينقل قول:
نوشته 9809 كيلو بيت بر ثانيه
كه وقتي اين عددو بر 8 تقسيم مي كني ميشه يه چيزي حدود 1226 كيلو بايت بر ثانيه .
تو اين عكس هم همينو نوشته :
واحدش به كيلو بيت است
ولي شما نوشته بودي :
كه ميشه يه چيزي حدود 2.5 مگ بر ثانيه و اين اشتباه در صورتي كه اين عدد به كيلو بيت است و بايد بر 8 تقسيم بشه تا به بايت تبديل بشه ولي وقتي من به شما اين ايرادو گرفتم كه شما اشتباه گفتي شما يه چيز ديگه جواب دادي:نقل قول:
پس از انجام این تست سرعت دانلود اینترنت این گوشی 2419 کیلوبایت بر ثانیه گزارش شد.
آيا هنوز هم مي گي اين بيت يه بايت سوئدي است؟نقل قول:
ببخشيد كه ربطي به تاپيك نداشت ولي من ديگه داشتم قاطي مي كردم!! :31:
دقيقا حرف من هم يه ساعته هميه :31:نقل قول:
معذرت میخوام ولی صجبتهاتون یه مقدار مبهمه...چرا کیلوبیت باید برابر با کیلو بایت باشه؟!
b وقتی با حرف کوچیک جلوی k نوشته میشه,(مثل :kb) به معنای کیلو بیت هستش ولی وقتی اینطوری نوشته میشه:KB به معنای بایته.
مهران جان شما فكر كنم داري اشتباه مي كني !
سرعت اسمی همون 2 مگ هست که خودمون میگیم
مثل ما
مثلا بهمون میگن سرعتت 128 کیلو هست
سرعت دانلود اصلیمون (همون کیلو بایت) تقسیم بر 8 میشه
یعنی سرعت دانلود (تو دانلود منیجر ها معلوم میشه) میشه 16
بیت و بایت رو هم بیخیال شید دیگه :دی
سرعت رو بچسبین فقط :دی
عزیزم من میدونم فرق بیت با بایت چیه. حالا فرض کنیم که این بیت باشه اونوقت سرعت و پهنای باندی رو کهنقل قول:
این سایت به من نشون داده یه چیزی میشه حدود 800 کیلوبایت بر ثانیه. اما اونوقت اگر پهنای باند من 800 کیلو بایت
باشه این یعنی چی؟
حالا سرعت دانلود بالا به شرایط زیادی بستگی داره که بعضی هاشو قبلا گفتم. در سایت بالا یعنی سایت
corel.com که من دارم ازش دانلود میکنم اون پهنای باندی رو که من میتونم داشته باشم رو بهم نداده. یعنی در
اصل سایت کورل مرزی رو برای کسانی که سرعت بالا دارند مشخص کرده در حالی که من میتونستم با 10
مگابایت بر ثانیه هم دانلود کنم اما چون سرور ها و سایتها همه یکی نیستند بنابر این سرعت دانلود در هر سرور
و یا سایتی فرق فوکوله جانم.
ببین فکر کنم من منظورم رو خوب نگفتم که این همه آدم پریدن رو کله من. وقتی گفته میشه که کسی بالاینقل قول:
Original Titan: نوشته 9809 كيلو بيت بر ثانيه
كه وقتي اين عددو بر 8 تقسيم مي كني ميشه يه چيزي حدود 1226 كيلو بايت بر ثانيه .
10.000 کیلوبیت بر ثانیه پهنای باند داره این در عمل یعنی نشون میده که کانکشنی که طرف رفته قرار داد
بسته بالا 20 مگابایت بر ثانیه است. اینو تمام شرکت هایی که خطوط Broadband اونم از نوع فیبر نوری
میدند میگن.
گذشته از این اصلا فکر کنیم که حرف شما درست و پهنای باند من یه چیزی حدود 1226 کیلوبایت باشه که اونم
حدودا میشه 1,2 مگابایت بر ثانیه. اما بازم پس این قضیه دانلود با سرعت 2,8 مگابایت از کجا سر و کله اش
پیدا شده؟
اینم منبع.
کد:http://www.bredbandsbolaget.se/wps/portal/privat/kundservicewcm?page=new&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/b2/privat/kundservice/optimerahastighet
چون من مطمئنم که این سرعت رو دارم این حرف رو میزنم. که بهتونم با عکس دانلود منیجر نشون دادم. و دلیلنقل قول:
كه ميشه يه چيزي حدود 2.5 مگ بر ثانيه و اين اشتباه در صورتي كه اين عدد به كيلو بيت است و بايد بر 8 تقسيم بشه تا به بايت تبديل بشه ولي وقتي من به شما اين ايرادو گرفتم كه شما اشتباه گفتي شما يه چيز ديگه جواب دادي:
اینکه سایت کورل هم از این بیشتر نمیتونه به من بده رو هم به شما گفتم. حالا شما سایتی به من معرفی کن
که بتونه حداکثر 30 مگابایت بر ثانیه دانلود بده تا من هم اکسپریا رو و هم سرعت واقعی اینترنت رو به شما نشون
بدم.
ببین اصلا لازم نیست این کارها رو هم بکنیم یه حساب سر انگشتی پیش خودت بکن ببین کسی که از 1 سایت
بتونه 2.8 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه کانکشنش باید چی باشه که بتونه به این سرعت برسه.
حالا شما عکس زیر رو یک نگاه بنداز...
عکس بالا میگه که کسانی که سرعت آپلودشون یعنی زمانی که یک فایلی رو آپلود میکنند مابین 400 کیلو بیت و 750 کیلو بیت باشه
این افراد در اصل یعنی کانکشن 8 مگابیتی دارند. پس حالا متوجه منظور من شدید؟ من نمیخوام بگم که بیت در آمار و ارقام دانلودی
همون بایته اما زمانی که بحث تست سرعت کسی از طرف سایت ها پیش میاد این معنی رو میده. اینم باز حرف من نیست و با توجه
به عکس بالا و منبع پایین این حرف رو میزنم.
موفق باشی. :46:کد:http://www.thinkbroadband.com/speedtest.html
حالا با توجه به صحبت های بالا اگر باز هم فکر میکنید اشتباه میکنم خوشحال میشم بهم بگید تا متوجه بشم. بهر حال من که
همه چی رو نمیدونم و چه خوبه که آدم وقتی یک چیزی رو میخواد یاد بگیره درستشو یاد بگیره.
تاپیک هم از بحث خارج شده.:31:
ویرایش بعد از نیم ساعت...
شما در عکس زیر میتونید سرعت دانلودی رو که از سرور خودم انجام میدم رو با سرعت دانلودی که سایتهایی مانند کورل به من میدند رو
محاسبه بکنید. بعد که محاسبه کردید اونوقت بهتر میتونید متوجه بشید که سرعت و پهنای باندی رو که برای Xperia X1 نشان داده شده
چه معنی رو میده.
من سرعت دانلود از سرورم رو حداکثر 10 مگابایت بر ثانیه تعیین کرده بودم چون یک سی پی یوی 2 گیگاهرتزی که من در لپ تاپم دارم
قدرت و کشش دانلود 20 مگابایت بر ثانیه رو نداره. اگر اطلاع داشته باشید در سرعت های اینترنتی بالا سی پی یو برای دانلود
نقش مهمی رو داره.
اما اگر پاشم برم روی PC که اون سی پی یوش Core 2 Quad Q9400 (Y) 2.66 GHz (95W) است اونوقت میتونم محدودیت دانلود
از سرور رو به 20 مگابایت افزایش بدم و از اون کامپیوتر شروع به دانلود کنم. اما چون بحث ما بر سر وایرلس و سرعت دانلود بود گفتم
بر روی لپ تاپ آزمایش کنم تا بهتر بشه با وایرلس اکسپریا مقایسه کرد.
فعلا تا بعد...
مقایسه ال سی دی 65 هزار رنگی Xperia X1 با ال سی دی 16 میلیون رنگی Nokia N95 8GB
Xperia X1 نوکیا ان95 رو قورت داده. یعنی دیگه اصلا جای بحث وجود نداره.
پیشنهاد میکنم که حتما عکس بالا رو در اندازه بزرگتر از طریق لینک زیر ببینید تا متوجه فرق ال سی دی های
این 2 گوشی از لحاظ رنگ و صاف بودن بشید.
کد:http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/11/xperia-x1-screen-vs-nokia-n96-screen.jpg