شما با مراجعه به یکی از تعمیرات موبایل گوشی خود را با box2008 فلش کنید تا به ورژن قبلی باز گرددنقل قول:
Printable View
شما با مراجعه به یکی از تعمیرات موبایل گوشی خود را با box2008 فلش کنید تا به ورژن قبلی باز گرددنقل قول:
لطفا اموزش باز کردن 6120 را بگزارید
باز کردن کامل؟ راستش من فقط قاباشو باز کردم. قاب بالای باتری (همون که قاب نقره ای 2.0 مگاپیکسل روشه) و قاب جلویی. جفتشم با ناخن میندازی بین فاصله قاب تا فریم اصلی باز میکنی (**توصیم اینه که تا اونجا که ممکنه با احتیاط و آروم مخصوصا قاب پشتی ظریفتره)نقل قول:
در مورد باز کردن کامل: پشتش که پیچ نداشت فکر کنم برد گوشی با پیچ از جلو به فریم اصلی وصل باشه. اگه عکس یا مطلب پیدا کردم پستم رو ویرایش میکنم.:40:
ویرایش:این فیلم باز کردن قاب ال.سی.دی هست.تنها چیزی که پیدا کردم این بود.:10:
کد:www.youtube.com/watch?v=yoN4w4WilH0
سلام دوستان
يه برنامه براي 6120 ميخوام كه بم اجازه بده با Voice Recorder گوشي بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط كنم
آخه ماله خودش بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط نمي كنه !؟؟؟
مطمئنم يه همچين برنامه اي هست قبلا ديدم اما اسمش يادم نيست....
دوست من برو تو voice rcorder>option گزینه اول دو حالت داره یکی مخصوص ام.ام.اس که تا 1دقیقه ضبط میکنه و دیگری کیفیت بالا که تا 1 ساعت ضبط میکنه.شما رو دومی تنظیم کن.:10:نقل قول:
اگرم برنامه ضبط خواستی برو اینجا:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240146
سلام دوستان
می خوام رم جدید برا گوشیم بگیرم. 8 گیگ بگیرم؟ به راحتی میشه باش کار کرد؟ سرعتش که زیاد پایین نمیآد؟
و اینکه چه مارکی خوبه؟
و یه سوال دیگه در مورد هدفون ، چون برا 6120 ، 2.5 میلی هستش . به نظرتون چی بگیرم؟
مرسی:10:
سرعتش پایین بیاد؟پایین که نمیاد هیچ بالا هم میره:31:نقل قول:
شوخی کردم.اگه می خوای می تونی مموری 8 بگیری.به راحتی میشه باهاش کار کرد و خیلی از سرعتش کم نمی شه.
اگه هدفونی مث هدفون اصلی 5700 گیرت بیاد خیلی خوبه.
دوستان قیمت گوشی الان چقدره؟
گارانتی نیا 235نقل قول:
متفرقه 200
190 تا 200 هم گیرت میاد.:27:نقل قول: