ناگفته های پرسپولیس از زبان علی پروین
علی پروین مرد فراموش نشدنی فوتبال ایران قصد دارد بزودی کتاب خاطرات و زندگی نامه خود را منتشر کند.
علی پروین که دراین کتاب به افشاگری درباره باشگاه پرسپولیس پرداخته است در این مورد گفت: در کتاب زندگی نامه ام، تمام ناگفته ها را درباره باشگاه پرسپولیس نوشته ام. حتی مسائلی که هرگز گفته نشده و زوایای ناشناخته فوتبال ایران را به رشته تحریر در آورده ام .
پروین ادامه داد: این کتاب، داستان زندگی من از دوران کودکی تا به امروز را شامل می شود و من در این کتاب به تشریح زندگی فوتبالی وغیر فوتبالی خود پرداخته ام.
کاپیتان و مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس افزود: هر چه را که از سن ۱۶ سالگی در فوتبال ایران شاهد بوده ام در کتابم نوشته ام و اگر می خواهید بدانید که تا چه اندازه واقعیت ها و ناگفته های فوتبال ایران در آن آمده است، پیشنهاد می کنم هر وقت که کتابم منتشر شد، آن را بخوانید تا متوجه شوید که همه چیز را درباره فوتبال ایران به ویژه تیم پرسپولیس نوشته ام.
كاشانی به خودش رحم نمی كند، وای به حال بقیه!
گویا افشین قطبی اصلاً كار خود را جدی نمی داند. شاید او هنوز باور ندارد كه به عنوان سرمربی مسئول اول یك تیم است و قرار نیست در صورت ناكامی كاسه، كوزه ها سركس دیگری بشكند! گویا او خطر را باور نكرده است.
اگر از همه جا بی خبر بودیم، با خودمان می گفتیم لابد میان او و لوكا قرار و مداری است كه به رغم از دست دادن مكرر امتیازات تا این حد خاطرش آسوده است. شاید هم قطبی اصلاً ستون تعداد بازی ها را در جدول لیگ نمی بیند وهنوز به صرافت نیفتاده كه ۷ امتیاز بیشتر را به لطف ۴بازی بیشتر دارد. اگر غیر از اینها بود، او نباید برای سفر به امارات و گشت وگذار(!) لحظه شماری می كرد. گویا از قبل سفر به كرمانشاه به چیز دیگری فكر نمی كرد.
درست در لحظاتی كه حبیب كاشانی در آتش غضب می سوخت، او به فكر انتخاب ساحل مورد نظر برای حمام آفتاب گرفتن بود. گویا آتش دیگ و حرارت بازی های پرسپولیس او را به خوبی گرم نمی كند. دیروز، احتمالاً در حالیكه او حمام آفتاب می گرفت؛ حبیب كاشانی درباره احتمال جدایی خود سخن می گفت. حالا شاید افشین قطبی كمی خطر را احساس كند. شاید باور كند كه برخورداری از بعضی حمایتها نیز نمی تواند تحت هر شرایطی، تضمین كننده آینده او باشد.
حالا حبیب كاشانی قصد دارد از مسیری كه تا اینجا بامحمد دادكان و محمد حسن انصاری فرد یكی بوده است، خارج شود. آنچه او انجام داد، حتی فراتر از آن است كه به در بزند تا دیوار بشنود. مدیریت باشگاه شرایط لازم را فراهم كرده است. با توجه به آ نچه بود، عملكرد او عالی بوده است اما نتیجه كار، باعث نگرانی شده است. حال باید باور كنیم كه كاشانی واقعاً قصد كناره گیری دارد ویا اینكه تعارف او هشداری برای دیگران است. كاشانی در هفته های گذشته به سختی از قطبی حمایت كرد، حتی در این مسیر تا آنجا پیش رفت كه حمید استیلی را وادار به سكوت مطلق كرد، اما كاشانی كه قطبی را نمی تواند بیشتراز خودش واعتبارش دوست داشته باشد .
مدیر عامل پرسپولیس می گوید: اگر احساس كند كارش نقصی داشته است یك لحظه هم نمی ماند، حال آیا صبر می كند كه افشین قطبی و دیگر اعضای كادرفنی یا بازیكنان آنچه می خواهند از اشتباه ونقص مرتكب شوند؟ در واقع تهدید به استعفای كاشانی، تهدید به بركناری و استیضاح دیگرانی بود كه قطبی، دیگر اعضای كادر فنی و بازیكنان می توانند جزو آن باشند. استعفای كاشانی نمی تواند از نظر مدیریتی و حرفه ای كار درستی باشد. چنین اقدامهایی به اعتبار یك مدیر لطمات جبران ناپذیری وارد می كند. این اقدام به عنوان یك شوك هم چندان نمی تواند افاضه كند، به كف زدن وهورا كشیدن بازیكنان نباید توجه كرد. آنها بی وفاتر از آن هستند كه با شنیدن چنین خبری چنان احساساتی شوند كه دیگر سراز پا نشناسند.
به هر حال باشگاه پرسپولیس، به طور رسمی خبر استعفا را تكذیب كرده است گو اینكه معلوم شده است، واقعاً چنین نیتی در كار بوده و بعد اعلام انصراف شده است. با اوصافی كه آمد؛ هیچ بعید نیست كه بمب بعدی زیر پای افشین قطبی منفجر شود، گو اینكه تهدید مدیرعامل به كناره گیری به معنای تهدید به كناره گیری تنها حامی واقعی سرمربی تیم است. اكنون باید منتظر بود ودید نتیجه این اقدام چه خواهد شد؟ آیا باز هم قطبی بعد از یك نتیجه ضعیف تمرینات پرسپولیس را برای۲ روز تعطیل می كند تا برای گردش وتفریح راهی امارات شود؟
او باید آنقدر باهوش باشد كه بداند تا زمستان راه چندانی باقی نمانده و باید كمی از جیك جیك مستان خود بكاهد. صحبت های حبیب كاشانی كه دیروز تحت عنوان گلایه ها مطرح شد، پیامهای كاملاً روشنی برای همه اعضای تیم داشت. ما روی نام قطبی تأكید كردیم چون او سرمربی و نفر اول است اما به نظر نمی رسد روی سخن كاشانی، فقط قطبی باشد.
این پیام برای همه اعضای تیم است. برای استیلی كه دوست نزدیك كاشانی است، برای مرزبان كه لیسانس مربیگری را از كلن آلمان دارد ، برای نیكبخت كه از تعویض ناراحت می شود، برای شیث كه هر آن احتمال ورودش به حاشیه می رود و برای تمام بازیكنان راضی و ناراضی كه ممكن است با دیگر اعضای تیم مشكل داشته باشند.كاشانی چنین می گوید: من راضی نیستم.
شاید هم انتظار من از مربیان و بازیكنان زیاد است اما شرایط همین است. خودم فكر می كنم سطح انتظارم منطقی است با شرایطی كه بر تیم حاكم است و با این پتانسیلی كه در كادر فنی و جمع بازیكنان وجود دارد، نتایج بهتر از این را انتظار دارم.پرسپولیس باید اقتدار بیشتری داشته باشد. اگر مشكل من باشم، می روم و اگر مشكل این نیست، تیم باید بهتر باشد. ما انتظار حركت رو به جلوی بیشتری را از تیم داریم. مردم در حال حاضر از وضعیت تیم اظهار رضایت می كنند.
من عملكرد تیم را مثبت می دانم اما آن را كاملاً قابل قبول و قابل دفاع نمی دانم. هواداران پرسپولیس واقعاً به ما لطف دارند. آنها از كنار ضعف ها می گذرند اما این نباید مانع از انجام وظیفه ما شود. من به عنوان مدیر عامل از عملكرد تیم به طور كامل راضی نیستم. من همیشه سعی كرده ام صادق باشم، به بازیكنان و مربیان دروغ نمی گویم. شرایط تیم و باشگاه را همانطور كه بوده است، با آنها در میان گذاشته ام. حالا هم خیلی صادقانه می گویم كه امانتداری از اصول من است.
از این نمی توان بگذرم . اگر ببینم در عملكرد من نقصی وجود دارد یا اگر ببینم با نبودن من به تیم و باشگاه كمك می شود، یك لحظه برای رفتن تردید نمی كنم. شرط اول، موفقیت پرسپولیس است و هواداران این را می خواهند. به هیچكس هم مادام العمر قولی نداده ام. ما اینجا هستیم كه به نتایج عنوان شده برسیم اگر قرار است نتیجه دیگری حاصل شود، پس این بودن معنی ندارد.
نقد: روزنامه ابرار ورزشی
تجدید نظر مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در کنارهگیری از باشگاه پرسپولیس
حبیب کاشانی: با جدیت و قاطعیت بیشتری به فعالیت خود ادامه میدهم
حبیب کاشانی گفت: با توجه به جمیع جهات و با در نظر گرفتن نظرات کارشناسان و نیز نظر رئیس محترم سازمان تربیت بدنی تصمیم گرفتم کماکان به خدمت در پرسپولیس ادامه دهم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اعلام مطلب فوق افزود: با توجه به شرایطی که وجود داشت، تصمیم به کنارهگیری گرفتم و این کنارهگیری را در مجموع به نفع باشگاه میدانستم، اما با اتفاقاتی که طی چند روز اخیر افتاد و براساس نظرات کارشناسان محترم ورزشی، اجتماعی و فرهنگی و همچنین پس از استماع نظرات رئیس سازمان تربیت بدنی و اعضای محترم هیات مدیره و نیز نظرات اصحاب محترم رسانه و پیشکسوتان در تصمیم خود تجدید نظر کردم و با جدیت و قاطعیت بیشتری به خدمت در باشگاه پرسپولیس ادامه خواهم داد.
حبیب کاشانی با اشاره به جلساتی که طی دو روز گذشته با کارشناسان داشته است، تصریح کرد: نظر دوستان و کارشناسان محترم این بود که کنارهگیری من در شرایط کنونی به سود باشگاه نخواهد بود و مجموعه تیم لطمه خواهد خورد.
وی در ادامه گفت: جا دارد از همین جا از کلیه دوستان و عزیزانی که پیگیر این مسئله بودند، به ویژه هواداران خونگرم و میلیونی پرسپولیس که محبت آنها همیشه شامل حال بنده و باشگاه بوده است، تشکر کنم و از اینکه ممکن است به هر نحوی موجبات ناراحتی این عزیزان را فراهم آورده باشم، عذرخواهی میکنم.
گفتنی است؛ نتایج جلسات اخیر بازیکنان با کادر فنی و نیز جلسه عصر امروز کادر فنی و عوامل اجرایی باشگاه و نیز نظرات کارشناسان از عوامل مهم در تجدید نظر مدیر عامل باشگاه پرسپولیس بوده است.