منم میخوام امروز تمومش کنم
Printable View
منم میخوام امروز تمومش کنم
تبریک به همه ما هم انتخاب کردیم (بعد از دو هفته عدم آرامش )
ولی من عکس این رو شنیدم می دونی آخه عمران دانشگاه آزاد خیلی میده بیرون ولی مکانیک چون رشته سختیه و گستردست به نظر نمیاد با مشکل رو به رو بشه...نقل قول:
خلاصه من الان می رم انتخاب رشته دعا کنین خوب بشه.نتیجه گرفتم این جوری بزنم.البته یه پام رویه عمرانه یه پام رویه مکانیک:44:
مکانیک امیر کبیر
مکانیک علم و صنعت
عمران عمران تهران
سلام يكي ميگه مكانيك خوبه بكي ميگه عمران ما كه همش رو برق زديم از برق شريف تا برق فردوسي . باي
تو بعضی از رشته دانشگا ها رشته فیزیک به تنهایی نوشته شده و در بعضی دیگر فیزیک با گرایشش.مثل فیزیک اتمی و ....آیا این دو با هم تفاوتی دارند.چون من خیلی از انتخاب هایم را فیزیک زدم.می خواهم امشب کار را تمام کنم.اگه میشه کمک کنید
من این سوالو در مورد رشته ی مکانیک از یه دانشجوی مکانیک صنعتی اصفهان پرسیدم....( مکانیک صنعتی اصفهان گرایش هاش جدا نیست) گفت که بعدا بر اساس معدل بهشون گفتن که باید برن چه گرایشی!:20:نقل قول:
ايميل سازمان شنجش چيه؟؟
زنگ زدم گفتم اشتباه انتخاب رشته كردم گفتن ايميل بفرستين ولي نگفتن ايملشون چيه(يعني نپرسيدم)
كارش فوريه
با سلام و عرض ادب ...
دانشگاه تفرش زیر نظر امیرکبیر و ...
فنی مهندسی گل÷ایگان زیر نظر شریف بوده ...
میخواستم بدونم الآن هم همینجوریه ؟؟؟ یا نه؟؟؟ مستقل شدن ... از چند نفری شنیدم که امسال مستقل شدن ...
با تشکر!:11:
برو اينجا:نقل قول:همه ي ايميل ها و شماره تلفن ها رو نوشته با توضيح نوشتهکد:http://www2.sanjesh.org/public/ContactUs.php
منم آخرش زدم رفت
همش 79تا شد!!!
دیگه راحت شدم