كمكم كنين:5:
Printable View
كمكم كنين:5:
با توجه به اینکه خیلی از بچه ها می خاستن تا یه مرجع کامل واسه فلش داشته باشن بالاخره تصمیم گرفتم این کارو بکنم.
اگه می خواین گوشی رو آپ کنین باید به نکات زیادی توجه داشته باشین.اول از همه اخطاری که شرکت موتو واسه این کار داده که تو این لینک آپش کردم :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://rapidshare.com/files/63404563/untitled.GIF.html
دوم اینکه چطوری بفهمیم ورژن fw گوشیمون چیه که مهمترین نکته واسه یه فلش سالم و بدون خرابی میباشد:
به طور کل 4 نوع A1200 وجود داره که هرکدوم رو باید بتونیم بشناسیم و به خانواده fw خودش up کنیم. ولی چطوری ؟
این 4 خانواده عبارت اند از:
1- A1200 => ورژن اکثر A1200 ها همینه که دو خانواده از fw ها رو ساپورت میکنه. standard & H2Track
2- A1200R =>ورژن سال 2007 که شامل خانواده C2Track هستش
3- A1200I =>این گوشی مال آمریکای لاتین هست و 4 زبان اسپانیایی ، پرتقالی ، فرانسوی و انگلیسی رو ساپورت میکنه و از خانواده L4Track هست.
4- A1200E =>جدید ترین خانواده A1200 هست که در jon 2007 به بازار اومد.
حالا از کجا میشه فهمید گوشی ما به کدام یک از این خانواده ها تعلق داره ؟
ابتدا www008w ( با دکمه insert wait میتونید حرف wرو بزنید) رو تو شماره گیر وارد کنید. یه پیغام واسه چند ثانیه میاد که توش مشخصات مورد نظر هستش. عبارت سطر اول میتونه یکی از 4 مورد زیر باشه که بیانگر مدل گوشیتون هست :
1-A1200 =>
- (R532_G_11.00.30p-->40p-->50p track (eg 34p, 43p, 46p, 59p
- R532H2_G_11.20.01p-->06p-->08p-->12p track
2- A1200R =>
- R532C2_G_11.19p-->24p-->25p-->30p-->31p-->32p track
3-A1200I =>
R532L4_G_11.40.0FR
R532L4_G_11.40.19FR
یه مدل چینی هم هست به اسم China Mobile versus Generic (Unbranded) Firmware که جزو هیچ برندی نیست که مشخصات زیر رو داره:
1- آیکون ها ، wallpaper ها ، انیمیشن startup , shutdown مثل مدل اصلی هست.
2- startup screen موبایل چینی قرمز رنگ هست.
3- تو مدل چینی به web browser گفته شده Monternet.
4- MSN ندارند.
5-بازی bowling روشون نسبه.
6- به file expelorer گفته شده My favorites که توش یه فولدر به نام differently وجود داره.
7- در قسمت Email تعداد زیادی گزینه چینی وجود داره که تعدادی قابل remove شدن هستن و بعضی خیر.
در ضمن شما به راحتی میتونید بفهمید چینیه اگه پشت برچسب باطری نوشته شده باشه : " CM "
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به چه خانواده ای میتونم فلش کنم ؟
(A1200 (H2Track :
H2----->H2: yes
H2----->C2: yas
باید توضیح بدم که اگه به C2 فلش کنید این خانواده یه bootloader جدید رو گوشیتون نسب میکنه که دیگه اجازه نمیده به خانواده H2 گوشیرو downgrade کنید .
H2----->A1200E: maybi
لازم به ذکر که شما میتونید با موفقیت به این خانواده فلش کنید ولی طبق آماری که سایت منبع گرفته افرادی که به این خانواده آپ کردن نتونستن بعد این کار به اینترنت کانکت بشن.
(A1200R (C2Track :
C2----->H2: No
دوستان باید توجه داشته باشن که با این کار احتمال خرابی گوشی زیاده.
C2----->C2: yas
C2 --> A1200E: maybi
( A1200I (L4Track :
L4 ----> L4: NO
امکان این کار نیست چون فایرم وارش نیست.
L4 ----> H2: NO
با این کار 100% گوشیتون خراب میشه.
L4 ----> A1200E: NO
A1200E :
A1200E --> A1200E: YES
A1200E --> H2 or C2: NO
این کار با ریسک زیادی همراهه . طبق گفته های سایت منبع تعدادی با موفقیت این کار رو کردن و تعدادی خیر.
A1200 china mobile:
دوستانی که گوشی این مدل دارن یا قید گوشی رو بزنن یا قید فلش رو :20:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انواع فایرم وار ؟
واسه راحتی کار یه لیست با توضیح کامل از هرچی فایرم وار تاحالا ساخته شده تو یه فایل world گزاشتم که از لینک زیر میتونید بگیریدش. این توضیحات به زبان انگلیسی هست ولی خیلی ساده هستش نیاز به زبان دوره راهنمایی داره فقط چون حجمش زیاد بود دیگه فارسیش نکردم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://rapidshare.com/files/63424508/firm_ware.doc.html
این پستو مختص واسه بچه هایی گزاشتم که نمیدونن به چه فایرم واری فلش کنن و دنبال یه مرجع کامل میگشتن.
یا حق...
دمت گرم MAMAli مي خواستم همينارو بگم. خيلي از بچه ها با توكل به خدا فلش مي كنن!!
راستي يه نكته ي ديگه اينكه كسايي كه با MPKG مشكل دارن از فيرمور 25p از نوع C2 استفاده مي كنن.
براي اين كار بايد اين فايل رو دانلود كنن و مثل يه فايل فلش با rsd lite نصبش كنن.
کد:http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=8670
سلام امشب دوباره on شدم تا یه لیست مقایسه از کارایی پر استفاده ترین فایرم وار هارو که همین الان کار نوشتنشو تموم کردم واستون up کنم فقط یه چیز اینکه بچه ها تا جایی که میتونن جلوی استفاده این مطالب و کپی به نام اشخاص دیگه تو سایتای دیگه رو بگیرن.
یا حق...کد:http://rapidshare.com/files/63513534/list_of_fw.doc.html
سلام دوست من.نقل قول:
واقعا ممنون از مطالب مفيدت.فقط كاشكي يه جاي بهتر اپ كني.
دوسته عزیز وافعا ممنون.مونده بودم با این فایله sbf چی کار کنم,حالا میشه بگی این rsd lite رو از کجا میشه گیر آوردنقل قول:
سلام بچه ها
يه سوال داشتم واقعا در صفحه صفحه اين تاپيك گشتن هم وقت مي خواد هم حوصله پس لطف كنين جواب سوال منو بديد::10:
اين گوشي(a1200) واقعا sms فارسي ساپورت نمي كنه؟؟
هيچ راهي نداره؟؟
بچه ها میگم این zshare.net خرابه ؟ آخه حدود 2 ساعته دارم بهش ور میرم تا فایرم وار زیرو down کنم نمیشه. گفتم تا هم این فایرم وار رو معرفی کنم هم ازتون کمک بخام. اگه کسی تونست جواب بده .اینم لینک فایرم وار Mischka’s 30xp-oent with L4 EMEA تا اونجا که من مقایسه کردم این از همه بهتره کسی تا حالا باهاش کار کرده یا لینک دیگه ای ازش دارین؟
کد:http://www.zshare.net/download/1775970ca6c724/
سلام
برنامه قطع صدای دوربین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتن عکس از صفحه نمایش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
یعنی باید فلش بشه ؟؟؟؟؟
وقتی فلش شد چه چیزایی تغییر میکنه؟؟
از نوع C2----->C2 میشه طبق گفته های mamali؟؟؟