درکل باید دید رم رو برای چه مادربوردی می خوای ولی از بین رمهای بالا من سومی رو توصیه میکنم.نقل قول:
رم ژل هم خیلی خوبه. البته از وقتی چینی هاش اومده یکم کیفیتش افت کرده ولی بازم خوبه.
Printable View
درکل باید دید رم رو برای چه مادربوردی می خوای ولی از بین رمهای بالا من سومی رو توصیه میکنم.نقل قول:
رم ژل هم خیلی خوبه. البته از وقتی چینی هاش اومده یکم کیفیتش افت کرده ولی بازم خوبه.
رم کامیپیوتر 1024 باشه با نصب یک رم دیگه یه 2048 افزایش پیدا میکنه؟
هارد درایو کامپیوتر 5000 باشه چطور میشه به 6000 رسوند/میشه یکی دیگه نصب کرد یا باید هارد درایو عوض کرد؟
هارد 160 ساتا و رم ram 1 GB DDR2 KINGSTON مدل خوبیه؟
قیمت ram 1 GB DDR2 KINGSTON چنده؟
1- بلینقل قول:
2- یعنی چی که 5000 رو به 6000 برسونی؟ بیشتر توضیح بده!
3- بین هاردهای 160 ساتا2، وسترن و سامسونگ (ورژن A) مارکهای خوبی هستند. کلا رمهای کینگستون موجود در بازار ایران تقلبی هستند. ولی اگه خواستی کینگستون بگیری با گارانتی سریر بگیر چون سریر شرکتی نیست که جنسهای آشغال بیاره.
4- 21000 تومان با باس 667
کینگ استون و با چیپ hynix یگیرین بهتره
سلام آرمان
یادته تصمیم گرفتیم برا من که یه هارد 640 بگیرم
دیروز وسترن 500 ، 32 مگ بافر اومده
می خواستم ببینم این 500 ، 32 مگ بافر با قیمت 90 تومن کارایی و کیفیتش خوبه یا اون 640 با 16 مگ بافر ؟
تو برگه خرید نوشته هارد 160 ساتا دوستم به من گفت این 160 یعنی همون 5000 mb که تو مشخصات بازی ها مینویسن من رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو قسمت حد اکثر سیستم مورد نیاز برای نصب بازی قسمت هارد درایو نوشته 6000 mb حالا من چطور این 5000mb هارد به 6000md افزایش بدم؟نقل قول:
باس چیه؟یکی دیگه از دوستا گفت کینگستون با چیپ hynix این چیپ دیگه چیه؟
640 دلیلشم قبلا گفتم .نقل قول:
سلام دوستان من بالاخره 2 مدل رم 667 پیدا کردم ببینین کدوم بهتره
geil 1gig 667
ocz gold 1 gig 667
مادر بوردمم همون طور که گفتم asus p5 ld2-se هستش
قیمتم هر دو حدود 35 تومن هستش
فقط یه چیزی هست که timing geil 555 15 هستش ولی ocz 444 12
من نمیدونم آیا این timing زیاد تاثیر داره؟
نقل قول:
640 دلیلشم قبلا گفتم .
آخه میدونی چیه از یه طرف این پیدا نمیشه از اون طرف هم 500 ، 32 مگ بافر هی ارزون میشه ( امروز 2 تومن کشید پایین )
البته نه اینکه 640 تو ایران نیست ها
اونجور که شنیدم ظاهرا یه شرکتی اینه به تعداد محدود وارد کرده ولی الان موجودی نداره
شما خودت سراغی ازش نداری ؟
mainboard : asus p5kنقل قول:
حالا کدوم؟
قیمت دقیق رو از کجا باید گرفت؟
فقط از خود فروشنده ها میشه؟