این طرح به نفع شماستنقل قول:
اما بیشتر به نفع جیب isp هاست
امروز دانلودرها رو تیغ میزنند
فردا گیمرها
پس فردا کاربران عادی
Printable View
این طرح به نفع شماستنقل قول:
اما بیشتر به نفع جیب isp هاست
امروز دانلودرها رو تیغ میزنند
فردا گیمرها
پس فردا کاربران عادی
نقل قول:
داداش این سیاست خودشونه این قطعی شبانه
شما کانکشنت رو بریج تنظیم کن حالشو ببر ... خودش ری کانکت میشه :n10:
یعنی سرعتم خوبه؟نقل قول:
تنطیماتش چه طوریه؟نقل قول:
دو حالت میتونی مودم رو تنظیم کنی PPPOE یا Bridgeنقل قول:
PPP = مودم همیشه کانت هست و اگر هم اینترنت قطع شه خودش Reconnect میشه
Bridge= یه Connection میسازی و هر موقع خاستی خودت connect میکنی و البته یه option داره که اگر DC شد تایم Redial رو میزای روی 5 ثانیه
در کل فرقی نمیکنه
یکی از عمده ترین دلایلی که پارس آنلاین به فکر طرح تعدیل دانلود شبانه افتاده همین مشکلاتیه که کاربرایی مثل شما و من با استفاده معمولی از اینترنت در طول ساعات شبانه دارن ؛ یکی میخواد توی اون ساعات مکالمه صوتی تصویری داشته باشه یکی میخواد راحت بتونه بازی کنه یکی میخواد بدون دردسر استریم بکنه یکی میخواد وب گردی کنه یکی هم میخواد در حد نیاز متعادلش دانلودهای مورد نظرش رو داشته باشه که با احرای این طرح تمامی این نیازها و استفاده ها به خوبی ساپورت خواهند شدنقل قول:
تستی که ایشون گذاشتن واحد MB/s که 0.03 هست و دارن همون سرعت اسمی سرویس رو میگیرن .نقل قول:
نقل قول:
حاجی میدونی داری چی میگی ؟
ساعت 3 صبح مکالمه ؟
بازی ؟
استریم ؟
برای بازی که نمونه اش همین کاربری که پست من در جواب ایشون بود که گفتن برای بازی بعضی شبها مشکل دارن . ضمنا من تقریبا تمام استفاده ها از اینترنت شبانه از جمله دانلود شبانه رو هم گفتم که با این طرح دانلود شبانه به طور کل درش تخته نمیشه بلکه فقط تعدیل میشه ولی همچنان هرکسی که دانلود شبانه هم داره میتونه سه برابر حجمی که از ابتدا خریده دانلود داشته باشه و باز هم به اگه نیازی به دانلود شبانه داشته باشه میتونه با خرید حجم سه برابرش رو شبها دانلود کنه بقیه کاربرا هم هر استفاده ای که اینرتنت شبانه داشته باشن میتونن بدون مشکل استفاده کنن که اینجوری همه راضی میشن از وضعیت شبانهنقل قول:
به قول مشهدی ها مشمول الذمه ای اگه فکر کنی این طرح برای خالی کردن جیب:n02:نقل قول:
این طرح فقط فقط برای راضی کردن عده بسیاری از کاربراست:n08:
سرویس 256 کیلو بیت مخابرات - سرعت دانلودش باید 32 کیلوبایت (هر بایت = 8 بیت) باشه.نقل قول:
سرعت دانلود شما 0.03 مگابایت بر ثانیه هست که برابر با 30.72 کیلوبایت بر ثانیه هست.
مخابرات تنها سرویس دهنده نامحدودی هست که با قیمت های پایین ضریب اشتراک تقریبی 1 به 1 ! رو ارائه میده. البته در ساعات اوج مصرف سرعتش میاد پایین ولی همچنان با دانلود منیجر می تونید سرعتی معادل همون ضریب اشتراک 1 به 1 (اختصاصی) داشته باشین. مثلا اگر شما سرویس برنزی آسیاتک 256 نامحدود رو داشتید که قیمتش با 256 نامحدود مخابرات یکی هست ، الان سرعت دانلودتون چیزی در حدود 10 الی 16 کیلوبایت بر ثانیه بود و طبق ضریب اشتراک 1 به 8 سرویس های برنزی اجازه شکایت هم نداشتید.
سلام
آقا توی این 2 ماهی که ما از پارس رفتیم چی تغییر کرده ؟ :دی
میگن میخواد شبانه رو جم کنه ! درسته ؟
پس کسی فک نکنم دیگه سمتش بره که !!
درودنقل قول:
قرار نیست شبانه جمع بشه فقط طرحی قراره اجرا شه که به ازای دانلود شبانه یک سوم ت از حجم روزانه کم بشهhd
در مورد اینکه کسی دیگه نمیاد سمت پارس آنلاین هم شاید معدود کاربرهایی که با 1 گیگ حجم روزانه هرشب دانلودهای زیاد داشتن ناراضی باشن و احتمالا تخلیه کنن وگرنه 90 درصد بقیه کاربرها با این طرح وضعیت اینترنت شبانه بهتر و با کیفیت تری پیدا میکنن
ببینید دوستان... پارس انلاین از همین الان ورشکسته حساب کنید.
این جوری که شما میگی نیست !نقل قول:
در مورد اینکه کسی دیگه نمیاد سمت پارس آنلاین هم شاید معدود کاربرهایی که با 1 گیگ حجم روزانه هرشب دانلودهای زیاد داشتن ناراضی باشن و احتمالا تخلیه کنن وگرنه 90 درصد بقیه کاربرها با این طرح وضعیت اینترنت شبانه بهتر و با کیفیت تری پیدا میکنن
من 10 گیگ ترافیک ماهانه داشتم ! شبا هم معمولا شبی 1-1.5 گیگ دانلود میکردم
حالا با این وضع اگه بخوام شبی اینقدر بگیرم ( که حجم زیادی هم نیست ) میدونی چقدر باید ترافیک اضافه بخرم !؟
والا کاربرا همون جوری راضی یودن ! شما هم مثل خودشون میگی کیفیت که !
سلام دوستان
من خودم اینترنت پارس آنلاین دارم
ولی میخواستم بپرسم طرحی که صبانت گذاشته به این معنیه که:
مثلا هر شب سیستم چک میکنه همون لحظه قبل ساعت شبانه چند گیگ توی حسابته (مثلا 5 گیگ توی حسابه) بعد میذاره دو برابرش رو رایگان دانلود کنی (یعنی هر شب 10 گیگ)؟
یا اینکه به ازای حجمی که در حسابت داری تنها یکبار اجازه میده دو برابر اون را رایگان دانلود کنی (یعنی در کل دانلود 10 گیگ ظرف چند شب)؟
دوستان من یک ماه نشده اومدم پارس 27 روز توی این 27 روز 23 روز شبانه دانلود داشتم 76380 گیگ مجموع دانلود بدون آپلود:n02: خدا خیرشون بده من شاتل بودم اینقدر دانلود کردم تا محدود کردم اومدم صبا اونم یکسال بودم (یادش بخیر صبا یک ماه تا 136 گیگ دانلود کرده بودم )بعد اون اومدم پارس من نظرم اینه عوض این که اینجا بشینیم بزنیم تو سرمون که وای شبانه داره اینجور میشه یا اونجور تا میشه استفاده کنین :n10: آینده شبانه در سرویس دهنده های دیگه به امید شبانه رایگان :n09: موفق باشین آیا پارس پر ---------->پیش بسوی بعدی
درسته کسایی مثل شما هم هستن که حجم روزانه منطقی و مصرف شبانه عادی دارن که ممکنه ناراضی باشن البته با این حسابی که شما گفتین میشه ماهی 30 گیگ شبانه که برای این مقدار فقط باید 10 گیگ حجم اضافه علاوه بر 10 گیگ سرویستون بخرین که میشه 32 تومننقل قول:
نقل قول:
مشکل این کاربر ربطی به دانلود شبانه نداره کلا وقتی ساعت رایگان شروع میشه اگر حجم زیر 1 گیگ باشه هر نیم ساعت قطع میشه
خب 32 تومن کمه !؟نقل قول:
من کل سرویسم قیمتش 30 تومنه این جوری از دو برابرم بیشتر میشه هزینهم !
منم که اهل دانلود نیستم ناراضیم چون بالاخره بعضی وقتها دانلود لازم میشه. با این طرح اگر گزینه دیگری پیدا کنم می رم. اما صادقانه بگم اگر دو برابر حجمم، شبانه بده می مونم . من معمولا 4 گیگ می خرم و شبانه اگر 8 گیگ بمونم برای من به شخصه کافیه. اما اینکه بگه دانلود کن یک سومش رو میزارم پا حجمت خیلی زوره پس باز ناچارم برم. مگر اینکه طرحشون عوض کنن. جایگزین من 5 گیک ایرانسل 20 تومن ده تومن هم از 2 تا 8 48 گیگ . چند شب پیش با ایرانسل ساعت 3 شب دانلود 10 مگابیت بود خط تلفنم هم بیشتر از 3 مگ نمی کشه. پس پارس به فکر امثال من هم که اصلا خطشون خوب نیست باشه اونها هم زمینه برای رفتن دارن. حالا صبر کنید تری جی همراه اولم هم بیاد معلوم میشه براشون می صرفه یا نه. ضمنا توی همین آذر ایرانسل نسل چهارم رو افتتاح می کنه که تا 100 مگ میکشه ( البته فعلا برای مراکز استان نسل چهارم میشه)
اگه پیشنهاد محدودیت شبانه از طرف شاتل باشه
واقعا خوب زرنگی کرده
یکی از بهترین روش های تبلیغ دوستان و اشنایان هستند
با ناراضی کردن یه عده و تبلیغ منفی واینکه
بدون شبانه شاتل و پارس و صبانت فرق زیادی ندارند و حتی شاتل بهتره(چون مدت زیادی که محدود کرده(البته خدا ازش نگذره اولین شرکتی که همچین کاری کرد شاتل بود))
و اکثر مشتری ها سرازیر به طرف شاتل میشه
نه در کل دوره است اگه 12 گیگ سه ماه داشته باشی تو این سه ماه میتونی 24 گیگ دانلود کنینقل قول:
سلام دوستان
من خودم اینترنت پارس آنلاین دارم
ولی میخواستم بپرسم طرحی که صبانت گذاشته به این معنیه که:
مثلا هر شب سیستم چک میکنه همون لحظه قبل ساعت شبانه چند گیگ توی حسابته (مثلا 5 گیگ توی حسابه) بعد میذاره دو برابرش رو رایگان دانلود کنی (یعنی هر شب 10 گیگ)؟
یا اینکه به ازای حجمی که در حسابت داری تنها یکبار اجازه میده دو برابر اون را رایگان دانلود کنی (یعنی در کل دانلود 10 گیگ ظرف چند شب)؟
بعد یا باید حجم بخری یا پیشنهاد ویژه مثل پارس یک سوم از ترافیک روزانه کم میکنه
شاتل دیده به خاطر این محدودیت شبانه کلی مشتری از دست داده برای همین گفت دو راه بیشترنیستنقل قول:
یا من خودم بالا بکشم و محدودیت شبانه رو بردارم
یا بقیه پایین بکشم و همه رو محدود کنم
دید راه دوم بهتر برای همین همه بدبخت کرد
یعنی تمام بدبختی اینترنت از زمانی شروع شد که این شاتل مزخرف اومد:n23:
دوست عزیز نظراتتون دقیقا شبیه ادمین پیج اینستاگرام پارس انلاینه:n02:نقل قول:
به نظرم اینکار رو کردن ملت بشینن پای درس و کارشون اینجوری باعث افزایش رضایت مادر پدران میشهD:
بروبچ قدر پارس آنلاینو بدونید. هممنون میدونیم که هنوز تو ایران شرکتی بهتر از پارس وجود نداره و دیر یا زود همه شرکتا شبانرو برمیدارن
برین پی درسو مشقاتون اینقدر نگن بچه مردم:n02: اینطوره اونطورهنقل قول:
حاجی آواتارت خیلی به فیگورای توی سایت پارس آنلاین شبیه ... الان مظنه حقوق چند بلادل اونور ؟نقل قول:
عاقا چرا این پارس افلاین انقدر حجم دزدی داره
استفاده اونچنانی ندارم ولی زرتی تموم میشه
واسه برادرم هم همینطوره
با قند شکن مشکل داره(مصرفش زیاد میشه)نقل قول:
اگه 0.25 مگابیت میشد 256 کیلوبیت واقعیه دوست عزیز..سرعت ایشون 30 کیلوبیته در حال حاظر نه 30 کیلوبایت. یعنی نصف دایل آپ. و وضعیتش هم خرابه. البته ضریب اشتراک 1 به 8 هم یعنی همین.نقل قول:
والا:n02::n02:نقل قول:
حالا از همه اینا گذشته چرا سایتش اینطوری شده؟:دی
اینکه اگه حجم ترافیک باقی موندمون زیر 1 گیگ باشه
شبانه کانکشن به طور مکرر قطع میشه صحت داره؟؟؟
بلهنقل قول:
کلا شما هر چقدر حجم داشته باشید ، مثلا ۱ گیگ داشته باشید ، هر ۱ گیگ اینترنت قطع میشه و چک میکنه که چقدر از حجمتون مونده ، یعنی سر هر مقدار که حجمتون مونده باشه هی قطع و وصل میشه
اگه مثلا ۱۰ گیگ حجم داشته باشید هر ۱۰ گیگ قطع میشه دوباره وصل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
جدی میگید؟
جالبه نمیدونستم اینو :n13:
من گزارش مصرفم کار نمیکنه تا برم چک کنم ... برای همه دوستان همینطوریه؟؟
من اکانت دانلود از سایتهای فیلم دارم ... بعد هر بار که قطع میشه دیگه به سرورشون مجددا وصل نمیشه ... بدبختی اینه :n14:
شاید چون قطع که میشید آیپی جدید میگیرید و سایت اجازه ادامه دانلود نمیده بهتون ، اینم راه حل داره اونم اینکه آیپی استاتیک بخرید که ۶ ماهه یه جا میدن ۶۰ تومن !! یا اینکه ببینید شبانه حداکثر چقدر دانلود میکنید و به همون اندازه حجم خریداری کنید و نگه دارید که تو شبانه دیگه تا اون مقدار دانلود نکرده قطع نشیدنقل قول:
نقل قول:
نه ربطی به آیپی نداره ... ظاهرا سرور یه مشکلی داره و با درست دیسکانکت نشدن تا مدتی نمیتونه مجددا وصل بشه ... ( ماگزیمم کانکشن ها فرضا اگه 120 باشه ... تصور میکنه همچنان وصل هستم به هر 120 تا ..) اما رسیو نداره
بدبختی داریم مام با این اینترنت
سایت یه Isp کانادایی سرزدم سرعت 350 مگ داشت :n28: تازه اونم بصورت نامحمود :n02:
بله آخه اونا شاتل ندارن که گند بزنه به اینترنتشون وگرنه 35000 مگ سرعت میدادن با ۱ گیگ حجم !!!نقل قول:
رفیق MB به معنی مگابایته و Mb به معنی مگابیته پس سرعتش 30 کیلوبایت بر ثانیه هست ......نقل قول:
کلا سرعت نامحدود مخابرات اسمی و بسیار نزدیک به ضریب اشتراک 1 به 1 هست قیمتش هم خیلی پایین تر از شرکتهای سودجویی مثل پارس و شاتل و ..... هست
داداش به اعصابت مسلط باش :)نقل قول:
اما صرفا جهت اطلاع ( بدون هیچ گونه طرفداری، چون خودم تا سال پیش به شدت گیمر آنلاین بودم و مثل خر هم دانلود میکنم..یعنی هر دوش ) گیمر ها 0.5% نیستن :)
تعدادشون رو نمیتونی بشماری اینقدر زیاده :) یه سری به بازی های آنلاین از csgo تا WoW..lol ...dota بندازی متوجه میشی که ملت همیشه در صحنه حضور پرشوری دارن و اینکه عشق بازی همون 3 شبه