امروز رفتم سرویسمو به ART 4 تغییر دادم از 25 شروع میشه،ببینیم چقدر ماهانه میشه دانلود کرد آیا ارزش 56 تومن رو داشت.
Printable View
امروز رفتم سرویسمو به ART 4 تغییر دادم از 25 شروع میشه،ببینیم چقدر ماهانه میشه دانلود کرد آیا ارزش 56 تومن رو داشت.
فنی که اطلاع نداره ...نقل قول:
فکر نکنم مودم احبار باشه .
بخش فروش ...
تا به حال که پیش نیومده . تقریبا روزی 8 تا 9 گیگ میگرفتم . ولی حالا دانم خیلی کمتر شده . چون هر چی که میخواستم گرفتم .نقل قول:
بعد از 110 گیگ محدود خواهید شد !نقل قول:
دوستانی که شاتل دارند چند تا سوال دارم.
1: سرعت دانلود در art 2 و 3 و 4 چقدر هست؟ شبا چطوره؟
2: بیشتر از چقدر در روز نباید دانلود کرد که حجمی شد؟
3: کلا شاتل ارزش داره یا برم سراغ شرکت های دیگه؟
این مخابرات کلافم کرده...
110 گیگگ؟!!!نقل قول:
چه خبره؟!!
سلام دوستان کسی میدونه سرعت دانلود ART3 چقدره ؟
ART4 چی؟
ART 3 بین 350-400نقل قول:
گاها به بالای 500 هم میرسه
بچه ها بنده محدود شدم چقدر دانلود نکنم تا به حالت اول برگردم؟؟
تو 22 روز 18گیگ گرفتم و بعد محدود شدم:n02:
عزیز به سیستمت و شاتل رحم نمیکنی حداقل به اون خط تلفن و مودم مادر مرده یه رحمی بکن :Dنقل قول:
معمولا وقتی که سرویست تموم بشه یا چند هفته بگذره
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
تا دوره ی بعد که ریست بشه!نقل قول:
اوایل هفته اش سرعتت پایینه !
بعدش نرمال میشه:n02:
دوره منظور شما ماه یا دوره سرویس گرفتم هست؟ اخه من 3ماهه 6گیگ گرفتم ، الان 22روزش گذشته :n02: ...خب من چه بکنم ؟ تحمل کمه :n09:نقل قول:
خب از ساعت 3.30 به اونور سرعت ها یعنی بهتر نمی شه؟ من برم تو کار دانلود ؟
وقتی به کسی که بیرحمه ، ( مثلا شاتل :دی) شما از خودگذشتگی کنید، از شما سواستفاده می کنه ، من امدم سواستفاده نکنن، که تخت گاز رفتم ،چپ کردم :n08::n09::n02:
خب شما که کاربر قدیمی هستید ، با این محدودیت باز سرعت روی 15کیلوبایت هست از 1 تا 8 صبح یا اینکه از یک زمان به بعد سرعت به حالت عادی برمیگرده؟نقل قول:
اسیر محدودیت شدیم، اگر محدودم نمی کردن ، 10گیگ فیلم تو فکرم بودا:n14::n02:
شاتل سرعت دانلودش خوبه و هم پینگش . ولی پینگش رو نمی دونم داخل بقیه مناطق چطوره . لطفا پینگ 4.2.2.4 تون رو بگید تا اگه کسی خواست از شاتل بگیره بتونه درست تصمیم بگیره .
به اتحمال زیاد همون دوره سرویس باشه:n02: یه ۷۷ روز باید صبر کنی: ))نقل قول:
دوره منظور شما ماه یا دوره سرویس گرفتم هست؟ اخه من 3ماهه 6گیگ گرفتم ، الان 22روزش گذشته
چون واسه خودم که سرویس رو هر ماه تمدید میکردم ریست که میشد درست میشد
حالا از پشتیبانی بپرس
ببین بستگی داره چجوری محدودت کرده باشن!:n09:نقل قول:
خب شما که کاربر قدیمی هستید ، با این محدودیت باز سرعت روی 15کیلوبایت هست از 1 تا 8 صبح یا اینکه از یک زمان به بعد سرعت به حالت عادی برمیگرده؟
چون مثلا از ساعت 6 تا 8 سرعت بهتر میشه
یا برمیگرده به حالت نرمال یا اینکه از ۱۵ کیلوبایت میشه 60.70 تا
سلام عزیزمنقل قول:
والا زنگ زدم پشتیبانی اصفهان و گفتن باید 12روز شکیبا باشی تا مشکلت برطرف بشه :n14:
فکر کنم محدودیت من شدیدترین محدودیت باشه ، چون یک بار شکنجه سختم میکنن تا حساب کار دستم بیاد:n02:
حیف که دیگه پیر شدم و مثل جوونی هام حوصله دعوا و شورش و اینا ندارم ، وگرنه میرفتم پشتیبانی شهرمون رو برخورد نظامی میکردم ...جوونی هامم هیچ پخی نبودم:n02:
بجا اینکه بیام خود خوری کنم برای اینکه نمیزارن دانلود کنم ، چون قانون شهروندی وقتی وجود نداره ، من نمیام اعصاب خودم رو برای یک محدودیت خورد کنم ، فوقش 12روز دانلود نمی کنم یا اگر کردم در حد کوچولو مثلا 100مگ
مشکل خویش بر پیر مغان بردم دوش گفت: دنیا شده از مشکل پر، این هم روش :n02:
این پینگ من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش خداس !:n09:
از 9 شهریور تا حدود 20 شهریور 24 گیگ رایگان گرفتم و این در نوع خودش یه رکورده ! یعنی حدود 10 روز و این هم مصرفمه (الان هم 4 - 5 روزه محدودم!):
نمی دنم چرا اینقدر مناطق با هم فرق دارن ؟؟نقل قول:
با اینکه محدود شدم از ساعت 4 تا 7 دیروز 1.4 گیگ گرفتم تازه لیستم خالی شد وگرنه تا ساعت 8 فک کنم به 1.6 هم میرسید:n10:
امروز هیچی واسه دان نداشتم چیزی دان نکردم ببینم فردا چقدر گیرم میاد:n02:
دارم به یه سری نتایج می رسم ، وقتی محدود میشم از سرورهایی که اولش . dl هست می تونم با سرعت 128 دانلود کنم ، ولی به غیر از این سرعت دانلودم 8 میشهنقل قول:
من بطور متوسط ماهی 26 - 27 گیگ دانلود می کنم ،ولی این برج واقعاً حال داده الان سه شبه پشت سر هم 3 گیگ دانلود می کنم :n19:
نقل قول:
منم همچنین :n02:
سعی کن زیاده روی نکنی تا محدودت کنن :n26:
سلام
دوستان اطلاعی دارید که سرویس های محدود شاتل برای ساعات رایگان چه سرعتی رو ارائه میکنند و از چند گیگ به بالا قانون مصرف منصفانه اعمال میشه؟
سرعت شون در سایت شاتل هست .نقل قول:
حجم دقیق فکر نکنم باشه ولی بهتره 2 روز درمیان دانلود کنید .
سرعتت نره رو 4کیلوبایت ، صلوات بفرست:n09::n02:نقل قول:
آقا یه تست بکنید ببینید سایت های Radiojavan
یا Subscene واستون با HTTP**S باز میشه یا نه!
سلام من سرویس نلمحدود دارم ART 6
512 نا محدود
به تازگی اینطور شده برا که از سایتهای داخلی که سرورشون وطنی هستن سرت دانلود 190 هست اما سایتهای خارجی سرعت نهایتش 30 هست ! میخواستم بدونم کسی این مشکل رو داره یا اصلا میدونه مشکل از چیه !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ! :n12:
اینترانت یا نت ملی !نقل قول:
خیلی وقته راه اندازی شده .
شاتل 512 اکو
سرور فرانکفورت
سرور ایران
آخه توی این دو سه روزه اینطور شده ! خیلی عجیبه :|نقل قول:
برای منم قیلتره :n09:نقل قول:
قندشکن ها هم دکوری شدن ! گویا از زیرساخت هست که معلوم نیست داره چیکار میکنه !:n22:
گویا مشکل پرو*کسی ها سراسری هست.
بعضی رفقا در اسیاتک و پارس هم مشکل دارن ...:n14: این زیرساخت اگر این همه وقتشو صرف فیلترینگ میگذاشت ، صرف فرهنگ سازی و کیفیت بستر سرعت اینترنت قرار می داد الان رتبه 30در جهان بودیم:n02:
دوستان dns شاتل چنده؟
شرمنده که دخالت می کنم اما dns یک توهم استنقل قول:
در رابطه با پورت 443 یکی از بچه ها گفت نوع کانکشن رو به حالت bridge mode دربیاورید ، میگفت از من که بدون مشکل کانکت می شه !!!
سلامنقل قول:
من یک کار دیگه داشتم ...که نشد.
من زنگ زدم بعضی رفقا که از چند ای اس پی سرویس دارند گویا از امروز صبح با این مشکل مواجه شدن
چطوری اینکارو بکنیم؟نقل قول:
میشه لطفا پینگ 4.2.2.4 رو بزارینقل قول:
والا خود منم بلد نیستم ، اگر کاربری در این تایپیک بلد هست بگه .ولی قبلش خودش یک تست بکنه.نقل قول:
از دوستتون بپرسین تا راهنماییمون کنه خب :n02:نقل قول: