سلام بچه ها من آخرین بار تو ورلد 22 بودم کسی هست بگه از اون موقع چه تغییراتی کرده؟؟ ممنون!!!
Printable View
سلام بچه ها من آخرین بار تو ورلد 22 بودم کسی هست بگه از اون موقع چه تغییراتی کرده؟؟ ممنون!!!
خوب اینجوری باید بیخیال من بشین ... من اصلا نمی تونم بازی کنم ... من چون با وضعیت امتحانا خیلی غی ر فعلا میشم نمی تونم دووم بیارم ... تازه تا حالا بیش تر از 5 بار دقیقا در ابتدای بازی شروع کردم و رنک های خوبی داشتم ولی مثل اون موقع که تو ورد 12 بودم و جزو آخرین افرادی بودم که به ورد 12 رفتم از همشون بیشتر بهم حال داد ... ترایبمون یه میلیون امتیاز داشتم داشتم ازخوشحالی می ترکیدم !
یادش بخیر ، ولی تو ورد 21 خیلی زود شروع کردیم و خیلی خیلی هم تو کل ورد قوی بودیم ولی اصلا بهم حال نمی داد ، بیشتر به عنوان یه وظیفه بازی می کردم ...
من با مهرداد موافقم ...
خوش حال میشدیم با ما بیای !
ولی فکر کنم با روزی 20 مین هم بتونی زیاد عقب نیفتی از بقیه .
منم وضعیتم بهتر از یو نیست.
ولی روزی 20 30 مین میام و بعد که امتحانام تموم شد همیشه اونجام و تلافی کم فعال بودنم رو میکنم.
شما هم میتونی این کارو بکنی.
خوب من بعدش هم خیلی نمی تونم بیام ... می دونین که هر سال دانش آموزا بدبخت تر میشن ... من تابستون کلی کار دارم ، مطمئنا بیشتر می تونم بیام ، ولی فکر نکنم به جایی برسم ... فوقش این که عین ورد 12 میرم تو یه ترایب خارجی ، اونم خیلی حال میده ، دلم برای اون موقع ها تنگ شده !
دو دلم که بیام یا نیام ...
ممد جان اول بگم اون حرف 10 تا روستام توهین نبودا یه وقت ناراحت نشی اما تجربه خیلی بد سری قبلی اعصاب منو به هم ریخت!!!!و نمی خوام اینئفه هم اونجوری بشه!!! در کل من که با بقیه بچه ها هماهنگ میشم و هر وقت همه رفتین منم میام و سعی میکنم وضعیتم و خوب کنم تا به ترایب کمک کنم اما باز هم نظز من اینه بزاریم چند روز دیرتر بریم تا بیفتیم تو قسمت های کناری بدون جنگ ! تا سری همه رو پاره کنیم و قوی بشیم!!!نقل قول:
دز ثانی من خیلی با تجربه هم نیستم ، بزرگان بازی کسای دیگه هستن
یادت نزه اون ترایب رنک 3 از نظر تروپ رنک 20/30 هم نبود و از نظر هماهنگی هم 20-30 بودیم!!!نقل قول:
اول بازی تو 2-3 ماه همه رشد میکنن بدون نوبل های اساسی پس اون ماههای اول اصلا مهم نیست
اقا شما بیا سیت کن رو من یا بقیه بچه ها ایشالا فعلا سعی میکنیم وضعمون خوب بشهنقل قول:
راستی من شما رو نمیشناسم میشه خودتونو معرقی کنید:10:
من همون Answer-3 هستم ... همون که هی اسپم میداد ... جوون بودیم اون موقع ها !نقل قول:
راستی من شما رو نمیشناسم میشه خودتونو معرقی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من از ورد 21 تجربه خوشی ندارم ... ولی ورد 12 که دیر رفتم خیلی بهم خوش گذشته بود !
الانم از ورد 36 هم خیلی خوشم اومده ... خرداد که تموم شد تو یکی از این دو تا میرم ... البته شاید بیام 38 که اگه کسی اذیتم کرد بگم من تحت Protection شما هستم ! شما هم یکم سرش داد و هوار کنین تا بترسه ! حال میده نه ؟ عین اون دوران میشه که دهل هر کی مارو اذیت می کرد یه پیشت می کرد یارو ورد رو ترک می کرد :27:
راستی چه خبر از دهل ؟
اقا بيا همين الان ! تا 20 خرداد بلاخره جور هم ديكه رو مي كشيم ! البته من كه كفتم !!! من احتمالا از همين اول برم توي يه ترايب خارجي ! مي كم دارم با كارما هماهنك مي كنم !!!نقل قول:
بچه ها اولین فرصت بییاین جنوب غربی و به این یوزر میل بدین تا اینوایتتون کنه.
SaEiD
می گم سعید خوب همه رو سر کار گذاشتی ها ! این که می گه سه شنبه ، 2 ژوئن ... یعنی سه شنبه هفته بعد ... سرکاری بود ؟
Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.نقل قول:
Exact Time : World 38 will open Tuesday between 12 and 16 ST
بعله بعله ... آخرین بارتون باشه به سعید تهمت میزنین ها ! بچه های بی ادب ... سعید من خودم هوا تو دارم ، اینا هی می خواستن بگن تو اشتباه کردی من نزاشتم ... :27:نقل قول:
Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.
من معذرت میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعله بعله ... آخرین بارتون باشه به سعید تهمت میزنین ها ! بچه های بی ادب ... سعید من خودم هوا تو دارم ، اینا هی می خواستن بگن تو اشتباه کردی من نزاشتم ...
یکی زحمت بکشه یه آموزش درست کنه تو این ورد جدید چی کار کنیم ! منظورم استراتژیها و نحوه ارتقاء و ...
راستش من با نحوه بازی شما آشنا نیستم :(
مثلا تو بازی kingage چون من دور از دشمن بودم به من گفتن فقط Barracks رو ارتقا بده و سرباز بساز بفرست خط مقدم . یا یه سری فقط منابع تامین میکردن و...
اینجا هم همینطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه بچه ها که اینقدر با حال هستن ممنونم :11: :11: :11::27:
هر کی هر جوری می خواد بازی کنه ...
مگه باز شد؟؟؟؟؟
به نفعت شد !!! بيشتر به امتحان ها مي رسينقل قول:
این بازی شده بچه بازی ها :27:
کسی بلد به من یاد بده :27:
همون حرف های اول
بالاخره کی باز میشه؟
ورلد 38 کی باز میشه بریم توش ؟
توی ورلد 36
K51 کسی هست
میشه بهم کمک کنید
(106|533) K51
برعکسش کنید
fordlv
هم یوزرم هست
اشتباهی نفرستید چون مختصاتم برعکس شده
سلام دوستان
من تازه کار نیستم کسی تو ورد 28 بازی میکنه ؟
بچه ها من تو جمع شما جدید هستم ومی خوام باهاتون دوست باشم همونطور که گفتم 1 سالی هست بازی میکنم تو ورد 28 هستم 32 تا روستا دارم اگه کسی تو ورد 28 هست بگه لطفا
سلام دوستان من در ورد 28 عضو هستم 32 تا روستا دارم پونتم 198.500 هست رتبم تو کل ورد 911 هست کسی تو ورد 28 بازی میکنه؟
یادش بخیر قدیما دوستانی پر قدرت بودن کمک
میکردن الان دیگه کسی کمک نمیکنه
دوستان ما همه ایرانی هستیم
اگه کسی این بازی رو تو ورد 28 بازی میکنه لطفا بگه درسته حرفهای نیستم مثل اساتید این تاپیک ولی 1 سالی هست بازی میکنم
به خاطر اينه كه توي اون ورلد كسي نيست !
اكه كسي بود مطمينن دريق نمي كرد
سلام
دوستان من احتیاجی به ریسیورس و این صحبت ها ندارم کسی تو ورد 28 عضو هست آخه مگه میشه تو این ورد پر از ایرانی ها است چه جوری اینجا کسی عضو این ورد نیست ورد معروفی هست
عجیبه!!!!
سلام
دوستان من تقریبا تمامی صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم ولی متاسفانه کسی رو ندیدم تو ورد 28 عضو باشه خواشا بگید
آشی بد می خوای من تازه بیام تو اون ورلد؟:دی مختصات رو بده بگو کدوم قسمت به انگلیسی که منم بیام هم ازم دفاع کن هم منابع بده مرسی:دی
برین عضو گروه شین دور هم جمع بشین میشه
من تو 25 هستم کمکی ازم بر میاد :31:
132 روستا دارم ولی در حال جنگم شدید
: دینقل قول:
نه والا من خودم اعصابم بیشتر از همه خورد شد.
انشاالله 3 شنبه میریم با هم.
زیادم بد نشد. بچه ها چندتا امتحان دیگه هم بدن و بتونیم افراد بیشتری واسه ترایب پیدا کنیم بهتره.
مرسی از اینکه هوامو داری !!!نقل قول:
اگه نبودی معلوم نبود من چقدر فحش می خوردم : دی :46:
قرار ما سه شنبه ( ساعتش رو بعدن میگم )
بای بای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز ممنون که حداقل مارو تحویل گرفتی این مختصات روستا اصلیم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روستا وسط همه روستاهامه و روستای اولم هست سعی کن تو k52 بسازی روستا متاسفانه جهت جغرافیایی این منطقه رو نمیدونم ولی یادت باشه تو ورد 28 بسازی تو منطقه k52
بچه هایی که می خواستن بیان ورد 38 :
قرار ما سه شنبه ساعت 4.30 بعد از ظهر (کنفرانس)(آیدی A3moon2712)
و ساعت ورود به ورد سه شنبه ساعت 5 (به وقت ایران) و جنوب غربی (south West )
وقتی وارد ورد شدین واسه عضویت تو ترایب ایرانی به این یوزر میل بدین: SaEiD
:11:
یعنی تو بیشتر 4000 صفحه را مطالعه کردی؟نقل قول:
:18::18::18::18:
ای ول انگار دارم یواش یواش تحویل گرفته میشم
اسم من اشکان هست و خوشحال می شم به اسمم صدام کنید دوستان 20 سالمم هست
در جواب دوستم بایم بگم نه 4000 صفحه رو نه مطالعه نکردم سر سری نگاه کردم از 4000 صفحه 1000 تاشو دقیق دیدم و یه چیز هایی دستگیرم شد و فهمیدم بچه های فعالی داره البته الان اگه باشن
من هم همینو گفتم ... ما پارسال 7-8 صفحه میرفتیم عقب دیگه خسته می شدیم بر می گشتیم ... الان تو یعنی 50000 تا پست رو خوندی ؟نقل قول:
یعنی تو بیشتر 4000 صفحه را مطالعه کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبوووول نیست ..و پس اگه رفتیم من در حد بوق می تونم بازی کنم !
بچه ها همگی اگه خواستین بیاین ورد 28 بچه های ایرانی کم نیستن اونجا