این دو تصویر که فرستادید تناقض زیادی دارند. تنها فاکتور ثابت فاصله شما تا مرکز مخابراتیه که کمه و باید وضعیت خوب باشهو اما تصویر اول داره نویز زیادی رو نشون میده به عکس تصویر دوم که ثبات خط دارید. این نوسان رو از سر خط هم دارید؟نقل قول:
Printable View
این دو تصویر که فرستادید تناقض زیادی دارند. تنها فاکتور ثابت فاصله شما تا مرکز مخابراتیه که کمه و باید وضعیت خوب باشهو اما تصویر اول داره نویز زیادی رو نشون میده به عکس تصویر دوم که ثبات خط دارید. این نوسان رو از سر خط هم دارید؟نقل قول:
والا چک نکردم مهم الان که خوبه دیگه:n02:البته خودم هم به یه چیزی رسیدم اونم اینه که اسپلیتر خیلی تاثیر داره البته جنسه خوبش که باید کالبد شکافی بشه چرا چون بالای 5 مدل اسپلیتر تست کردم که هیچکدوم فایده نداشت توشم بیشتر شبیه دوراهای بود تا اسپلیتر.ایسوس گرفتم و الانم راضیم.
به نظر من حتما در اولین فرصت مودم رو سر خط برده و ازونجا ثبات کیفیت رو چک کنید. همینطور درخواست پروفایل گیم رو از سر خط بدید و باز چک کنید. اگه اونجا نرمل بود، سیم کشی داخلی منزل شما مشکل داره و نویز سربار (اونهم شدید9 ایجاد میکنه.نقل قول:
پیشنهاد میکنم در صورتی که مطمئن شدید از نویز داخلی اقدام به مستقیم کردن سیم تلفن ورودی موردم از سر خط کنید( قبل از ورود سیم به شبکه داخلی)
والا پروفایل گیم که دیگه نمیشه قانونه خودشونه و خودم دیگه نمی.گرفتم.اما سیم کشی داخلی کلا عوض کردم.ولی فکر خوبیه از دمه در میگیرم ببینم چه طوریاس.با این که الان همه چی اوکیه:n02:
سر خط قبل تقسیم بدون اسپلیتر و تلفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه تلفن واسپلیتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم سیم بکشم؟:n36:
اخه سیم کشی داخلی با اسپلیتر میشه همین سر خط با اسپلیتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما کاربر فهیمنقل قول:
نه عصبانیت نیس وقتی غیر مستقیم داره انگشت اشاره رو میبره سمت ماها بایدم ادم در مقابلش جبهه بگیره
سرویس من خوبه مرکز مخابراتیمون هم خوبه من راضیم دارم استفاده میکنم ولی اینکه طرف بیاد بگه خا مالو فلان سرویس رو ما براشون خراب کردیم و حقوق بگیرشیم تو هیچ جای ادم فرو نمیره این حرفا
من مخلص و کوچیک کاربرای تاپیک هستم
نیاز به سیم کشی نیست ظاهرا. سعی کنید شرایط رو خوب نگه دارید (مثل اسپلیتر خوب و ..)نقل قول:
این تصویر اخیر که شرایط خوبی رو داشت و تا زمانی که اینطور باشه شما مشکلی در ارتباط و سرعت ندارید
عزیز شما به مخابرات چسبیدی ؟؟؟ :n02:نقل قول:
چرا اینقدر کیف خطت خوبه ! :n01:
شما با 25 مگ کشش خط دیگه غمی نداری !
سیم کشی هم قطعا مشکلی نداره که 25 مگ داره بهت میده !
ما اندرخم یه کوچه ایم 16 مگ سرعت بگیریم !! :n36:
خدا نسیب شما هم بکنه:n02:والا ماکه راضیم دوستان گفته بودن تغیر بده چون بدون اسپلیتر نویز داشت که حل شدنقل قول:
به نظرم کسایی نویز دارن برن بالا سر اسپلیتر من یه اسپلیتر وصل کردم ماله زمان شاه ولی تا حالا همچین چیزه توپی نداشتم اولی همون قدیمیس که ایسوسه(تازه با مقداری شکستی قطعات) 2ومی و 3ومی اصلا هیچ تاثیری نداشتن .داخل بازار بیشتر عکس 3 هستش
شاتل بسته روزشمار 300 گیگ سی روزه که 45 تومن بوده کرده 49 تومن
این شاتل تا میبینه یه بسته اش خوب مشتری داره زودی گرونش میکنه