مرسی دستتون درد نکنه فقط یه سوال دیگه ترافیک مصرفی رو چطوری میتونم بر حسب میگابایت تبدیل کنم؟ یا اون ترافیک مصرفی بر چه حسبی هستش؟
Printable View
مرسی دستتون درد نکنه فقط یه سوال دیگه ترافیک مصرفی رو چطوری میتونم بر حسب میگابایت تبدیل کنم؟ یا اون ترافیک مصرفی بر چه حسبی هستش؟
شما اگر مداوم به اینترنت وصل باشی و فقطم وبگردی بکنی, دو ماهه 12 گیگت تمومه!برای دانلود شبانه هم هیچ کاری نباید بکنی, فقط محض احتیاط ساعت 2 شب مودمتو خاموش روشن کن یا از تنظیمات مودم اینترنتو قطع و وصل کن.نقل قول:
فکر کنم توی این سایت جدیدشون بایت هست
مقیاس ها :
1 کیلوبایت = 1024 بایت
1 مگابابت = 1024 کیلوبایت
1 گیگابایت = 1024 مگابایت
برای سادگی همون 1000 حساب کن یعنی هر گیگابایت بگیر 1000 مگابایت.
من امروز گیگابایت اضافه گرفتم هیچ دانلودی هم نکردم فقط تو وب ها چرخ زدم و یکم چت کردم الان که نگاه میکنم در طی تقریبا 10 ساعت 1 گیگابایت مصرف کردم چرا اینقدر زیاده؟
واقعا از ساعت دو تا هشت صبع رایگانه ؟
جناب مبين نت يك نگاه به اين بندازيد كه اگه به نظرتون مشكل از مبين نت هست و حل شدنيه من وقت بزارم زنگ بزنم پشتيباني. توي عكس مشخصه همه چيز , من 26 مرداد طرح اشتراكم رو شارژ كردم پس بايد تا 26 شهريور دوره ام باشه ولي اينجا زده 10 شهريور و اين تاريخ بايد مربوط به پايان دوره قبلي كه 10 مرداد شارژ كردم باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها نظرتون درباره صفحه مشتركين جديد چيه ؟ به نظرم خيلي خوب شده و بالاخره اين مبين نت يه تكوني به خودش داد , فقط مشكلش اينه كه ترافيك مصرفي رو نشون نميده . بهترين قسمتش هم "تغيير طرح اشتراكي" هست كه هروقت خواستي ميتوني عوض كني . طرح من كه توشون نبود ولي احتمالا 5 گيگ 512 رو بردارم اين ماه.
سلام
آقا کسی به ما نگقت آیا میشه با یه مودم برای اداره چند ip ثابت گرفت؟
دوستان لطفا تو این نظرسنجی شرکت کنید و بگید که راضی هستید یا ناراضی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا 24 ساعته ... اما این تعرفه ها قطعی نیست چون تا اواسط مهر یا نهایتا ابتدای آبانماه تعرفه های جدید ابلاغ میشه ...نقل قول:
بله ... اوکی خواهد شد ...نقل قول: