سلام
توی رنج 2.5 تا 3 تومن چی پیشنهاد میکنید.
ممنون
Printable View
سلام
توی رنج 2.5 تا 3 تومن چی پیشنهاد میکنید.
ممنون
من خیلی وقته از بازار خبر ندارم واسه همین نمیتونم پیشنهاد دقیق بدم.. خودم پایونیر RS77 دارم و با یه کارت صدای اکسترنال صدای قابل قبول یا حتی میشه گفت خیلی خوبی ازش گرفتم.نقل قول:
فقط هرچی میخری از برندهای همه چی ساز مثل سونی و ال جی و .... نخر چون این برندها سیستمهای بازاری میسازن.......تنها اولویتت برندهای متخصص در ضمینه صدا باشن. مثل پایونیر و دنون و مانیتور اودیو و .........
تا 3 تومن بنده به شما شاهکار صدا رو پیشنهاد میدم ست کامل بلنگو میشن ام ایکس 300
البته این فقط بلنگو دوست عزیز ولی فوق العاده عالیه
اگر خواستین بنده در خدمتم 09125330937 مشاور خرید سیستم های صوتی حرفه ای
اساتید ممنون میشم کمک کنید کم سامسونگ 40 اینچ قدیمی دارم سری دی.... اسمارت نیست میخواستم سیستم صوتی واسش بخرم... که صدای کانالهای اچ دی ماهواره بهتر پخش بشه و فیلم 1080 پی از طریق فلش که به تی وی وصل میکنم با صدای بهتری بشنوم... شاید سینمای خانگی بدردم نخوره چون تا 800 تومن بیشتر نمیخوام هزینه کنم.. ممنون میشم کمک کنید چه مدلی؟
من این مدل پیدا کردم خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
نحوه اتصال آیفون به سینما خانگی mcs-838 پایونر به چه شکله کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
اگر کسی بلوری پلیرپایونیرواسه فروش داره بهم پیام بده
من هم RS77 با آمپ 522 دارم. شما سابش هم داری؟ اگه ساب خاموش کنی آوای بم بلندگوهاش بسیار خشک و بی جونه. شما هم شنیدی؟ یک بار آوای بلندگوی مانتیور آدیو مدل BX 6 رو شنیدم با اینکه ساب کنارش نبود آوای بم بسیار نرم و پری داشت. کاش پایونیر هم چنین بود.نقل قول:
سلام دوستان
من سونی مدل W800c دارم و می خوام براش یه سینما خانگی بگیریم . به نظر دوستان چی مدل یا برندی رو بگیرم !!
خیلی هم نمی خوام هزینه رو دستم بذاره
مررررررررسی
مشکل زیرنویس برعکس نشون میده
آینه ای هست
سلام مینویسم
م ال س
چکار باید کرد ال جی 970 هست با USB می زنی کمک فوری در ضمن با notepad چهار حالت زدم asni و u8 و غیره کمک کنید:n34: