سلام دوست عزیز در مورد انواع سابهایی که مورد تایید بچه هایه اینجاس با قیمتش در صفحه های قبلی اشاره شده :n06:نقل قول:
سلام دوست عزیز در مورد انواع سابهایی که مورد تایید بچه هایه اینجاس با قیمتش در صفحه های قبلی اشاره شده :n06:نقل قول:
دوستان کسی جواب سوال منو نمیده؟ :n03:نقل قول:
مشکلی واسه باند پیش میاد تو این حالت؟
واسه طولانی مدت نمیخوام،صرفا جهت تست صدای اصلی باند میخوام این کارو کنم
سئوال من هم بي جوابه... باند TS-6965S که اخيراً به جاي 6964 توي بازار ريخته کيفيتش چه طوره؟ ما که نت رو زير و رو کرديم چيزي نديديم. همه با 6965V2 اشتباه ميگيرند.نقل قول:
ممنون با توجه به اینکه الانم 4 تا باند دارم اینا به کجا وصل می شه؟نقل قول:
خواهشا اینو جواب بدیننقل قول:
دارم سیستم جمع میکنم این سه تا کدوماش ارزش داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه دوستان جواب نمیدن احتمالا مثل بنده تجربشو ندارن
چرا با یه مداری که اومپدانس برابری با باند داره تستش نمیکنین/ فکر می کنم اصولا باید در همون مقاومت 4 تست بشه و جواب بده
سلامنقل قول:
غیر تصویری کن وود 7016
تصویری قیمتش بالاس.
محمد جان خیلی پیگیری کردم ولی فکر کنم گم شده.شرمنده.ولی باز هم من پیگیری میکنم.:n16:نقل قول:
صبر کن انشاءالله نصب بفرمایند اون موقع خودم هم :n20:میشم.:n02:نقل قول:
دو کانال یا چهار کانال؟نقل قول:
سقف هزینه؟
انشاءالله روی 405نقل قول:
یک جفت جلو/یک جفت تاقچه عقب
تیوترها باید در نزدیک ترین محل با ووفرها قرار بگیرند.
کامپوننتها همگی کراس اوور دارند.و در حالت استاندارد از طریق کراس اوورشون نصب میشه.نقل قول:
برای تامین قدرت من نمیدونم چه امپی استفاده شده ولی چیزی که معموله اغلب دوستان از آمپلیفایرهای مناسب استفاده نمیکنند.
برای این کامپ گلیدن XL150C4 گزینه مناسبیه.
در مورد بستن هم بهتره در یک استیج و در کیک پنل نصب بشن تا بیشترین کارائی رو داشته باشن.
رو سمند باید روی تاقچه عقب کنار هم نصب نمائید.
شدنش میشه.باید از تاقچه مخصوص این خودروها استفاده نمائید.نقل قول:
متاسفانه نمیشه تو این رنج قیمت داد یعنی چیز مناسبی نمیتونید تهیه نمائید.
آمپتون برای درایو کردن 690 بسیار ناکافی هست.به نظر من اگر یه 5500 یا 5400 بود بهتر میتونست از نظر قدرت تغذیشون کنه. البته مسلما کیفیت آدیسان بسیار بالاتر هست.نقل قول:
برای ساب با قیمت مناسب من
1- گلیدن RS 12 Free Air رو پیشنهاد میکنم به قیمت 480 تومن
2- ادیو سیستمن MX 12 PLUS اونم 250 تومن.
3-آمپ مونو از برند گلیدن ML 600.1 که 790 هست.کن وود 8015 یا 9105 که قیمت ندارم ولی فکر کنم 8105 حدود 350 باشه نمیدونم دقیق. آمپ دو کانال 5500 پایونیر که 340 هست یا کن وود 7205 در حالت بریج.
607 شده 280 دست دوم؟!!عجب من فروختم 90 تومن اگه اشتباه نکنم. حدود 3 سال پیش.نقل قول:
بد نمیشه صداش البته من آمپی ندیدما.
از نظر توان خیر ولی امپدانس مچ نیست.بهتره انجام ندهید.نقل قول:
من جواب سئوالم رو پيدا کردم و ميگذارم که آيندگان استفاده کنند.نقل قول:
چون 6965S طبق اعلام سايت رسمي پايونير توان 60وات RMS داره که 20 تا از توان 6964 بيشتر هست براي فردي که هيچ وقت نخواد آمپ ببنده اون جوري که 6964 جواب ميده کارايي نداره. به عبارت ديگه توان باند 6965S حدود 10وات RMS بيشتر از حدأکثر توان تحمل ضبط هست.
در تأييد اين گفته يکي از بچه هاي فروم TT هم اين 6965S رو ماه پيش خريده 125 تومن و ميگه از ولوم 40 به بالا به خر خر ميفته.
سلامنقل قول:
6965S ر ونمی دونم.اما اگه یه نگاهی به پست های قبلی بکنی، متوجه میشی که دوستان کلا زیاد پایونیر توصیه نمی کنن
اگه همین مدله واقعا اظلاعاتی ندیدم ازش. فقط همین مقدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رو 405 بستم صداش خوبه خدایی،نمیگم بیس سنگینی داره ولی وضوح صداش عالیه بیسشم خیلی نرمه من دارم رو ۴۰ هرتز ازش بیس میگیرم راضیمنقل قول:
در مورد لنوو و لپ تاپ که گفتی،من کارم یه مدت لپ تاپ و موبایل و تبلت بود،دقیقا فرمایش شما صادقه. لپ تاپ لنوو،فوجیتسو و ... خیلی خوبن و قیمت مناسب و قدرت بالا ولی هنوز خیلیا تو وایو گیر کردن در حالی که لنوو بزرگترین سازنده سخت افزار تو دنیاست و پارسال این مقام از چنگ اچ پی درآورد. یا گوشی و تبلت های هواوی که محشرند و ارزون
راستی دوستای عزیز اگه کسی مشاوره ای در مورد تبلت و لپ تاپ و گوشی خواست ما اندکی سررشته داریم و خوشحال میشم اگه کمکی کنم(تو پیام خصوصی که نظم تاپیک به هم نریزه)
در مورد آدرس هم: میدون توپخونه،اول خ فردوسی، سمت چپ یه پاساژ که کلن ضبط و باند فروشه- اگه میخوای dls بگیری من فردا بعدازظهر دارم میرم اونجا پخش و آمپلی بگیرم با یکیشون که dls کار میکنه رفیق شدم قیمت خوب میزنه (پریروز dls 1073 رو ازش گرفتم 420 تومن) خواستی شمارتو pm بزن برام فردا هماهنگ کنیم شما هم تشریف بیار از همون بگیر
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2