مسلما iXSUS220 بهتره چون لنز واید و زوم بهتری داره نسبت به 115 و لنز واید بهتری نسبت به 1000نقل قول:
مسلما iXSUS220 بهتره چون لنز واید و زوم بهتری داره نسبت به 115 و لنز واید بهتری نسبت به 1000نقل قول:
منم موافقمنقل قول:
در ضمن یادتون باشه باتری IXUS 1000 ضعیفه :)
بچه هایی که مثل من قصد خرید دوربین و لوازم جانبی دارند یه خبر خوب .دیروز به سایت نورنگار سری زدم و متوجه شدم که.......
اصلاً بذارید عین متن و از سایت براتون بذارم:
با عنایات خداوند متعال و طبق روال سالیان اخیر ، فروش ویژه نورنگار در طرح " بازارچه رمضان " برگزار می گردد .
بنابر این بود که این بازارچه در روز جهانی عکاسی ( 19 اگوست ) ، 28 مرداد برگزار گردد اما بدلیل تقارن با ایام لیله القدر ، این بازارچه در روزهای سوم و چهارم شهریور ماه برگزار خواهد شد .
در این بازارچه مر توانید کالاهای مورد نیاز خود اعم از دوربین ، لنز ، کیف ، سه پایه و سایر لوازم جانبی را با قیمت های ویژه خریداری نمایید .
همچنین در روز سوم شهریور ماه از خریداران و مدعوین محترم پذیرایی افطار بعمل خواهد آمد .
لازم به ذکر است به خریداران محترم بازارچه به قید قرعه 3 دستگاه دوربین عکاسی دیجیتال تعلق خواهد گرفت . کافی است شماره فاکتور خرید خود را طی پیام
کوتاه به شماره 30009900037312 ارسال تا در این قرعه کشی شرکت نمایید .
تاریخ و مکان برگزاری بازارچه رمضان نورنگار
پنج شنبه مورخ 3 شهریورماه 1390 از ساعت 9 الی 20 ( به همراه پذیرایی افطار )
جمعه مورخ 4 شهریورماه 1390 از ساعت 10 الی 18
ضمناً فروش ویژه بازارچه رمضان در روزهای شنبه مورخ 5 و یکشنبه مورخ 6 شهریورماه بصورت غیر حضوری و از طریق سفارش اینترنتی یا تلفنی ادامه خواهد داشت .
مکان : فروشگاه نورنگار ، خیابان بهار جنوبی ، برج بهار ، طبقه هفتم ، شماره 673
نقل قول:
منم تأیید می کنم حرف دوستمونو...
پس یعنی فوکوس خودکار داره تو فیلمبرداری مثله سونی؟ اگه اینجور باشه میرم با خیال راحت 600 دی میگیرمنقل قول:
راستش شاید بچه بیشتر بهانه بود واسه عیال:31: خیلی دوست دارم یاد بگیرم عکاسی شاید کلاس هم برم اگه وقت بشه حالا با این لنز همراه 600دی میتونم فعلا همه کار مثله عکاسی ماکرو عکس های خانوادگی و ... انجام بدم زوم مهم نیست واسم یعنی جوری هست تا قبل اینکه یاد بگیرم همه کارامو با لنز همراهش انجام بده واسم؟
ببین واقعا نمیدونم ، اون لینکی که داده بودم رو دیدی ؟؟؟نقل قول:
ای کلک :31:
لنز همراهش اره جواب میده به شرط این که کمی انتظارتو کم کنی ، بعد چون لنز جدیدی هم هست عکس های بهتری میگیره ، IS II داره
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
این صفحه رو کامل بخون
راسی D5100 هم هستا و میدونم فوکوس ممتد توی فیلم داره از نوع معمولیشکد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos600d/page15.asp
پسر فکر کنم تله پاتی داریم خیلی حال کردم با کیفیت عکساش نویزش بهتر از 600 دی بود اما دی 600 تمام تنظیمات نور دهی مثل ایزو سرعت شاتر و ... رو در فیلمبرداری داره که خیلی فکر کنم در محیط های تاریک بهتر عمل کنهنقل قول:
راستش هر چی اطلاعاتم با سایت هایی که معرفی میکنید بیشتر میشه گیج تر میشم فقط تا اینجا به این نتیجه رسیدم سوني پر
سلام
ببخشید دوستان من یک تایپیک برای مشاوره برای خرید دوربین درست کردم ولی کسی جوابمو نداد فکر می کنم بهتر بود این جا سوال می کردم.
من قصد خرید یک دوربین حرفه ای دارم با بودجه حدود 800 هزار تومن.
ممنون میشم راهمایی کنید.
فکر کنم 5100 هم داشته باشهنقل قول:
اره اخرش باید بین 5100 و 600 انتخاب کنی
یه بار شما برو بازار و سوالاتو بپرس البته از چند مغازه
بهترین های تا 800 تومن D3100 نیکون و 1100D کنن هستند اما فکر کنم بشه با 100 تومن بیشتر 550D کنن بخرید که ارزش زیادی دارهنقل قول:
سلام . لطفا یه دوربین برای خونه تو قیمت 150 تا 220 معرفی کنید
ممنون