سلام دوستان سرویس گیم تاثیر منفی روی نویز یا سرعت میزاره؟از وقتی فعال کردم حس میکنم سرعتم نصف شده
Printable View
سلام دوستان سرویس گیم تاثیر منفی روی نویز یا سرعت میزاره؟از وقتی فعال کردم حس میکنم سرعتم نصف شده
سلام
مدتیه که سرعت وبگردی به شدت برای من کند شده ولی دانلود خوبه .پینگ هم که مثل سابق پایینه ولی نمیدونم چرا خیلی طول میکشه تا با سایت ها ارتباط برقرار کنه .کسی از دوستان هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟
برا همه همینطور هست فقط با چیزشکن مشکل حل میشهنقل قول:
روی همه isp همین مشکل هست من هم پارس دارم هم شاتل
بی خودی دست به تنظیمات یا چیزی نزنید فقط زنگ بزنید اعتراض کنید.
کلا چند وقتی هست یک سری بدجور علیه شاتل جبهه گرفتننقل قول:
حالا سرویس مشکل داره ب خیلی چیزا مرتبط هست اول مطمئن بشید مشکل از سمت شما نیست بعد ب شرکت گیر بدید.
من خودم اوایل بدجور سرعت و پینگم مشکل داشت بعد دیدم عیب از سمت خودمم هست و با رفع عیب الان بدون عیب شده کار.
------
نقل قول:
برا سرویس گیم سرعت کمتر میشه حالا دقیق نمیدونم خطت رو چند بسته شده بوده
فکر میکنم به خاطر محدودیت هایی باشه که روی پورت ها اعمال کردن وگرنه درصورت خوب بودن پینگ و تک کانکشن دلیلی نداره سرعت کند باشه ولی برای همه اینطور نیست الان توی همین تاپیک بعضی از دوستان نوشتن که کیفیت خیلی خوبه و مشکلی ندارن.نقل قول:
زرشک ما از های وب به اون خوبی کوبیدیم اومدیم شاتل باسه پینگش تازه حجمشم کمتره.پس مجبورم غیر فعالش کنم.خط رو 9مگ بستن اما قشنگ 1مگ سرعتم بود تا فعال کردم بالا 700 نمیاد.غیر فعالش کنم داغون میشه پینگ؟نقل قول:
:n04::n04::n04::n04::n04::n04:عجیبه واقعا الان غیر فعال کردم دوباره سرعتم شد 1مگ تازه هی پشتیبانی می گفت نکن فرقی نمی کنه سرعت:n15:پلشت:n24:
تاثیر منفی برداشت درستی نیست. در واقع استفاده از پروفایل گیم نیازمند اینه که خط بتونه پهنای باند بالایی رو منتقل کنه و در واقع نویز باید کم باشه زمان فعال سازی این پروفایل. برای همین اگه خطی که نویز داره اصرار به فعال سازی پروفایل گیم داشته باشه شرکتها مجبورن که سرعت رو پایین تر ببندن تا وضعیت نویز بهبود پیدا کنه و بشه پروفایل گیم رو فعال کرد.نقل قول:
DNS ها رو به طور دستی وارد کنید. باز شدن صفحات وب همونقدر که به تک کانکشن ربط داره به dns سرور ست شده هم مربوطه. سعی کنید بهترین ادرسهایی که پینگ خیلی کمی میدن رو به عنوان dns سرور ست کنید.نقل قول:
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز اما من خطم نویز بسیار بسیار کمی داری چون بقل مخابراتم.شرکت قبلی هم 16 مگ بود اینترنتم.حتی پرسیدم از پشتبانی گفت مشکلی نداره خط شمانقل قول:
تصویری از وضعیت مودم قرار بدید تا بشه بهتر نظر داد.نقل قول:
مستقیم وصل بودن مودم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه تلفن بی سیم با اسپلیتر:n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]