اقا الان مخابرات از نظر شبانه چطوریه؟ صلاحه از صبانت بیام جای شما؟:n02: بعد کدوم طرحشو پپیشنهاد میدین؟:n13: خیلی ممنونم:n17:
Printable View
اقا الان مخابرات از نظر شبانه چطوریه؟ صلاحه از صبانت بیام جای شما؟:n02: بعد کدوم طرحشو پپیشنهاد میدین؟:n13: خیلی ممنونم:n17:
بله 2 هفتست اینطوریهنقل قول:
خوش به حالتون من با طلایی نهایت 1 گیگ دانلود دارمنقل قول:
عزیز مخابرات کاملا شیر تو شیره,نقل قول:
الان طرح 128ـش سرعت دانلودش 130KB/S هست ,
1مگش هم سرعتش همینه,
دوستان همونطور که میبینید طلایی دارن بعضی ها شبی یک گیگ دان میکنند,ماکه بعثت داریم (1مگ) شبی 1.5 گیگ ( دیشب 1.9 دانلود کردم) باز بین همین بعثتی ها بعضی ها ok بعضی ها هم ok نیست, یه وقت دیدین فردا شب من هم سرعتم شد 50 , هیچی حساب و کتاب نداره.
بچه ها کسی طرح 128 داره ؟
اگه داره downstream و up stream روی مودمش چنده ؟
من میخوام خونه رو عوض کنم و 128 بگیرم برای رانژه فقط و با طرح طلایی شرکتم وصل بشم.
میخوام بدونم Upstream و downstream روی خط 128 هم 3072/768 هست ؟
امروز به عــینه یک معجره دیدم.
در حــال آپلود یه فایل بودم که یه لحظه دقت کردم به سرعت آپلود دیدم داره با 215 کیلوبایت آپلود میکنه .
اینم بگم که فکر نکنید لحظه ایی بود . چون فایل رو کامل با همون سرعت آپلود کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان امتجان کردم دیگه تکرار نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( نتیجه اخلاقی اینکه : مخابرات اگر بخواد میتونه . ولی مهم اینکه نمیخواد که بتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
من الان میخواستم طرحم رو شارژ کنم ولی پشتیبانی خبری رو داد که :
دیگه شبانه مخابرات نداره و هر کس تا اخرین تاریخی که طرحش هست تا همون زمان شبانه داره و من که تا 4/93 اعتبار دارم ولی شارژم تموم شده میتونم حجم بخرم و از تاریخ مذکور دیگه شبانه ندارم .
شبانه رو عملا برداشتند
یعنی مخابرات خراسان دیگه شبانه نداره ؟
ارهنقل قول:
میتونید خودتون زنگ بزنید و بپرسید