[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با این اوصاف به نظر من شما برو مرکز اصلی شما حضوری اعتراض کننقل قول:
دوستانی که در مناطق زرد رنگ نقشه هستن سرعت اینترنتشون چطوره؟
میشه یک لطفی بکنید، یک عکس از E-care خودتون که مصرف 4-3 دوره آخرتون رو گذاشته، بگیرید و اینجا نشنون بدین؟نقل قول:
اس.ام.اس ها تو چه فاصله هایی واستون اومد و توی کدوم دوره یا دوره ها بودین ؟
الان توی E-Care زده که شما توی لیست سیاه هستین ؟
مرسی:n16:
این عکس از کارتابل اشتراک وایمکس شما رو که دیدم یه سؤال واسم پیش اومد. منم مثه شما یه مگابیت نامحدود از ایرانسل دارم. اگر این دوره تموم شد و مثلا یه مدت نخواستم شارژ کنم اما برای اینکه دسترسیم واسه کاربری هایی مثه چک کردن ایمیل قطع نشه می تونم بسته افزایشی بخرم به جای شارژ دوباره طرح نامحدودم؟نقل قول:
آخه تا به حال از این شیوه استفاده نکردم و از طرفی یه جایی روی سایت ایرانسل خونده بودم بسته های افزایشی فقط واسه کاربران محدود است.
کسی اطلاع نداره مودم های ایرانسل بازهم تخفیف میخوره یا نه؟
نقل قول:
دوست عزیز برای استفاده از اینترنت باید سرویس رو تمدید کنید و کل هزینه رو بپردازید .وقتی انقضای سرویس تموم بشه با خرید بسته افزایشی امکان استفاده از اینترنت وجود نداره .اون بسته که میفرمایید برای کاربران محدود هست به عنوان مثال اگر 4 گیگ یک ماهه دارند و قبل از انقضای سرویس یعنی همون یک ماه این مقدار ترافیک تموم شد میتونن بسته افزایشی بخرند .این چیزی که گفتید ممکن نیست.چون وقتی انقضای سرویس تموم میشه امکان خرید بسته افزایشی وجود نداره تا زمانی که هزینه کامل سرویس رو پرداخت کنید و سرویستون فعال بشه و تا این زمان فقط دسترسی به سایت ایرانسل و کنترل حساب امکان پذیر است.
ضریب بالا نرفته احتمالا سرعت رو محدود کردن روی 128 کیلوبیت که یک هشتم ضریب تسهیم سرویس شماست.در ساعات مختلف روز مخصوصا صبح تست کنید ببینید ایا بیشتر از 25 هم میره یا نه و همچنین در کنترل حساب شما رو در لیست سیاه قرار دادن یا نه ؟نقل قول:
سلام دوستان باور کنید دیگه خسته شدم بعضی موقع ها از اینکه ایرانسل گرفتم به خودم فحش میدم باور کنید اول که گرفتم تا چند ماهش خوب بود بعد خراب شد الان 512 دارم با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میکنم قبلا شبا افت داشت ولی الان از صبح هم افت داره کسی میدونه وصعیت مبین نت چطوره اگه خوبه مبین نت بگیرم حرومخورای مفت خور حرومشون بشه این همه از ملت پول میگیرن بعد سرویسای اینجوری تحویل مردم میدن
یکی از بچه ها سیم کارت رایتل گرفته با مودم یو اس بی میگه راضیه میترسم اونو بگیرم بعد چند ماه مثل ایرانسل شه دوستان چی پیشنهاد میکنید لطفا چیزی پیشنهاد کنید که همراه باشه نه مثل adsl چون کار من طوریه که باید اینترنتم هراه باشه