چرا شاتل 1 به بعد پینگش به هم میریزه ؟؟
البته من دیشب توی سرور خیلی شاتلی دیدم ! ولی همه نهایتآ پینگشون 100 بود ! ماله من قبل 1 روی 80 90 بود ولی یهو شد 300 بعد 400 بعد هم افتادم بیرون
راستی ترافیک هدیه به من ندادند !
Printable View
چرا شاتل 1 به بعد پینگش به هم میریزه ؟؟
البته من دیشب توی سرور خیلی شاتلی دیدم ! ولی همه نهایتآ پینگشون 100 بود ! ماله من قبل 1 روی 80 90 بود ولی یهو شد 300 بعد 400 بعد هم افتادم بیرون
راستی ترافیک هدیه به من ندادند !
منم حدود یه هفته پیش شبها سرعتم به 10 هم نمیرسید، با اکانت 512! 5-6 شب بیخیال دانلود شدم و گرفتم خوابیدم، اما دیشب که اومدم ببینم اوضا از چه قراره، از ساعت 1 تا 7 سرعتم از 58 کمتر نشد! همه ی شبهای قبلی رو جبران کردم!!! 250 مگابایت هم از تورنت گرفتم، که تورنت هم کمتر از 48 نمیشد! خدا کنه همینطوری بمونه!!
من الان 2 روزه که به شاتل گفتم سرویس منو از 128 به 512 ارتقا بدید, همه مدارک رو هم براشون بردم ولی میگن سیستم از تهران مشکل داره, نه میشه شارژ کرد نه سرویس ها رو تغییر داد. واسه شما هم اینطوره ؟ ممکنه که بخوان دروغ بگن ؟
واسه من از 10:15 صبح قطع شده!!!!!!!!!
زنگ زدم ميگه مشکل فني براتون پيش اومده. گزارش ميدم ، 1 -2 روز کاري طول ميکشه !!! بعد بهتون زنگ ميزنم.
يعني چي مشکل پيش اومده ؟؟
واسه چي دو روز طول ميکشه ؟؟ اونم مشکلي که فقط واسه يه نفر پيش اومده؟؟
انشاللهنقل قول:
مرکز مخابرات کجا هستین؟
ماه مبارک رمضان و دروغ:21:- نه حتما مشکل دارند سیستمشون مدارکت جور هست؟نقل قول:
احتملا تو مرکز مخابراتتون باشه--الان کلا adsl تون تعطیل هست؟چراغ لینک وضعیتش چطوهنقل قول:
دروغ دروغه ! ماه رمضون و غیر ما رمضون نمیشناسه :27: آره ظاهراً تکمیله. اشتغال به تحصیل رو دادم بهشون ... !نقل قول:
دمشون گرم 3 گیگ هدیه دادن تا دراین مدت اینترنتو سوراخ کنیم
از موقعیت شناسیشون خوشم اومد چون 15 روز پیش ترافیکم تموم شده بود والان که دیدم 3 گیگ اضافه شده با کله خوردم به سقف:دی برای شما هم اضافه شد
اینم مال من قبلنا بیشتر حال میداد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل فرزند هست، هرچی کمتر بهتر!:31:نقل قول:
سلام دوستان
خوبین؟
دیدن تبلیغات شاتل تو روزنامه
نوشته سرعت 2 مگ برای اولین بار
میخواستم بدونم قیمت 3 ماهش چنده؟
کسی میدونه