بله جزء سایتهای معتبر هست و میتونید با خیال راحت خرید کنیدنقل قول:
بله جزء سایتهای معتبر هست و میتونید با خیال راحت خرید کنیدنقل قول:
سلام . میخواستم یه دوربین دیجیتال خوب (ترجیحا Canon) واسم معرفی کنید تا 350 هزار تومن . یکی از آشناهای دورم بهم Canon Ixus 130 رو پیشنهاد کرد.شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟ (لطفا اگه مدلی رو مینویسین مشخصاتش رو هم بنویسین یا لینکی بذارین که من برم ببینم.)ممنون از همتون
البته من الان رفتم وب یه سرچی کردم دیدم قیمت این IXUS 130 ارزون تره و اینکه درضمن کیفیت فیلم برداریش HD هست نه Full HD.
آقا به هر حال ببینید با 300-350 تومن بهترین دوربین Canon چیه ما بهمون بگین ما بریم اونو بگیریم.ممنون
ببنید شما توی slr ها (بجز چند تا) فوکوس ممتد ندارید این یعنی فاجعه برای یه فیلم بردارنقل قول:
بله hx7 با hx100 فرق مهمی نداره
گفتم فیلم 600d با hx100 چه فرق هایی داره اما فراموش نکنید که اگر slr بخرید عکس های فوق العاده ای میتونید بگیرید به نظر من هم slr بگیرید اما فراموش نشه باید وقت بزارید ، علاقه داشته باشید تا بتونید موفق بشید
من الان دارم از بچه 5 ماهه فیلم و عکس میگیرم با FZ35 ، خیلی عذابه
من به شما سونی A55 رو پیشنهاد میدم که فیلم بسیار خوب با فوکوس ممتد داره و چون یه slr هست عکس های بسیار عالی میگیره اما یه مشکل بزرگ داره اینه که سونی هست ، بعدا برای لنز و این جور چیزا ممکنه ازیت بشید
A55
این جا نمونه فیلم هم میتونید دانلود کنیدکد:http://www.dpreview.com/reviews/sonyslta55/
البته دوربین های مثل Panasonic Lumix DMC-GF2 یا Olympus سریه PEN و Sony سریه Alpha NEX هم هست که باید ببینید باهاشون حال میکنید یا نهکد:http://www.dpreview.com/reviews/sonyslta55/page14.asp
bille_jean2001 عزیز فکر کنم باید نظر درباره فیلم 600d پس بگیرم
الان فهمیدم 600d دو نوع فوکوس داره (اگر درست خونده باشم توهم بخون) یکی contrast detect AF که خیلی کنده و کلا جالب نیست و phase detection AF که بهترین نوع توی دوربیبن های Slr هست
من توی این متن دیدم از dp
Just as in regular live view, it's possible to select which form of autofocus you wish to use at the beginning of recording - Live Mode (contrast detect AF - slow but no need to flip the mirror down), Face Detection Live Mode or Quick Mode (phase detection AF, which is very fast but requires the mirror to flip down for focusing, blocking the live view). During recording 'Live Mode' AF can be engaged by half-pressing the shutter button, regardless of which initial setting you've chosen, when 'AF w/shutter button during filming' is set to 'Enable'. Alternatively you can of course focus manually.ببین کل این 20 صفحه رو ببین هم برای 600d هم برای A55
راسی درباره محدودیت فیلمبرداری دوربین های عکاسی میدونی دیگهکد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos600d/page15.asp
اگر از سری IXUS میخوای بهتره 310 یا 220 بگیری که کاملترین این سری هستندنقل قول:
البته SX210 و جدیتره اونم SX220 هست که کمی بزرگتر ولی دارای تنظیمات دستی کاملترین
و البته قیمت بالاتر
canon 980is تولیدش قطع شده ؟ تو بازار میشه پیدا کرد ؟
در ضمن به اون دوستمون که میخاد دوربین slr بخره پیشنهاد میکنم بخر پشیمون نمیشی
یه عکس از دوربین slr حتی با لنز کیتشو با عکسای این دوربینهای سوپر زوم عوض نمیکنم
متاسفانه در این تایپیک به مباحث زیر اصلا توجهی نمیشه که جا داره دوستان توجه کنن
1- کیفیت بوکه
2- کیفیت اپتیکی لنزهای دوربین های سوپر زوم که بسیار پایینه
3- رنج داینامیکی دوربین ها
4-شارپنس لنزهای دوربین ها
5- تراز سفیدی دوربین ها در مد اتو
کلا اینو بگم الان رو 550d کانون یه لنز پرایم 50mm داشتم عکس و فیلم میگرفتم
f1.8 داره تو شب فیلم میگیریم تو تاریکی آدم کف میکنه
درسته که فیلمبرداری با این دوربینها فوکوس ممتد نداره اما عوضش میشه با تنظیمات خاصی به نتایجی خیلی بهنری نسبت به دوربینهای فیلمبرداری رسید مثلا کیه که ندونه اون عمق میدانی که تو فیلمبرداری فیلم های سینمایی داریم الان من با این لنز و دوربین دارم بهش میرسم ولی عمرا بتونی با دوربینای فیلمبرداری به عمق میدان کم برسی. تازه من میتونم با تنظیمات دستی و استفاده از لنز با دیافراگم بازتر فیلم با کیفیت تری تو شب بگیرم
اما خداییش این لنز پرایم کنون با این قیمت پایینش و بوکه عالی منو کشته فقط یه کمی تو فوکوس گیج میزنه ولی پارپ نس عکسا خیلی عالیه
یه توصیه حرفه ای به تمام دوستانی که میخوان دوربین بخرن
دوربینی بخرین که فرمت raw رو داشته باشه چون به نظر من لازمه دنیای دیجتال ویرایش هستش لاقل تنظیماتی بسیار ساده که در نرم افزاری مثه لایت روم شاید برای 100 عکس مشابه 5 دقیقه طول نکشه
ممنون
آقا نظرتون راجع به Ixus 1000 چیه ؟ کلا بین Ixus 220 ، Ixus 115 ، Ixus 1000 کدوم رو انتخاب میکنین ؟:11:نقل قول:
فکر کنم برای فیلمبرداری باید برم سراغ nex-5 اما به برند سونی بدبینم تو عکاسی نمیدونم کیفیا عکس دربرابر 550d يا 600d در چه حدهنقل قول:
حالا سوالی که واسم پیش اوده اینه که
1.فلش اکسترنال همراه دوربین هست یا جدا باید بخرم؟
فکر کنم خیلی بی ریخت میشه با فلش اکسترنال
2.اگه فلش همراهش نیست فلشی با برد بالا زیر 150 گیر میاد یا نه؟
3.قیمتش حدود چقدره؟
هنوز دلم پیش 600d اما فكر كنم فيلمبرداری nex-5 خيلي بهتر باشه
منظورتون محدودیت از نظر زمانی و فرمت fat32 مموري هاست يا چیز دیگه ای؟
1 نمیدونم
2 فکر کنم کمی بیشتر باشه
3 حدود800 باید باشه nex-5
من الان رفتم سایت dpreview.com یه مقایسه بین nex-5 و 600d زدم ، خیلی جالب بود 600d فیلمش مثل بیشتر موارد خیلی بهتر از nex-5 بودنقل قول:
هنوز دلم پیش 600d اما فكر كنم فيلمبرداری nex-5 خيلي بهتر باشه
شما هم تست انجام بده (نتونستی بگو)
کد:http://dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/page17.asp
نه همون ، اما محدودیت حجمیه نه زمانینقل قول:
منظورتون محدودیت از نظر زمانی و فرمت fat32 مموري هاست يا چیز دیگه ای؟