و شما چه قدر بلا به سر دستگاه آوردی ؟نقل قول:
مثل فن 12 ولت و اینا ؟
ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه :11:
و شما چه قدر بلا به سر دستگاه آوردی ؟نقل قول:
مثل فن 12 ولت و اینا ؟
ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه :11:
نه بابا من هر روز دارم ازين كلوپيه سوال ميكنم ميگم چه خبر از RROD ميگه هيچي كنسول ها كاملا سالمن !نقل قول:
ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه
من 12 ولت نكردم اما هنوز فالكونم سر حاله ! در كل با اومدن فالكون به نظر من حل شد اين مشكل .نقل قول:
مثل فن 12 ولت و اینا ؟
نه بابا من هر روز دارم ازين كلوپيه سوال ميكنم ميگم چه خبر از RROD ميگه هيچي كنسول ها كاملا سالمن !نقل قول:
ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه
من خودم زیاد بازی کنم 4 ساعت در روز میشه شایدم 3 ساعت. می ترسم بپره شانس مانس نداریم.
نه بابا ما اینجا همه xbox داریم و تعصب هم داریم ..عزیز فقط داریم بحث می کنیم.نقل قول:
اینجاست که من و پدرام و یحیی میام به شما میتوپیم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)
خوب با این حساب منی که جاسپر دارم خیالم باید راحت تر باشه !!!نقل قول:
یک چیزی فراتر از راحت باید باشهنقل قول:
gamer هایی که غرق این دنیای مخوف و غیر قابل رقابت 360 شدن به تنها چیزی که فکر نمیکنن rrod هست
سلام .نقل قول:
من اون اطلاعات رو براي اون دسته از دوستاني دادم كه عقيده دارن مايكروسافت جنس نا مرقوب داده دست مشترياش . مهاله همچين كاري رو كرده باشه و مهاله ATI و IBM خودشونو زير سوال ببرن . مشكل تو انتخاب قطعه مناسب و اسمبل كردن قطعات بوده كه بايد دقت بيشتري ميشد كه RROD آب پاكيرو ريخت رو سر همه شون . با فالكوم و جسپر عالي شده :27:
PS3 هم مشكل حرارت رو داره و آمار خرابي هم داره از PS2 (نسل قبل) بيشتر و از XBOX360 كمتر .
يه كلوپ خليل هست تو محلمون كه هم PS3 داره و هم XBOX360 Arcade Jasper و هم خودش راضي هست و هم از كسي راجع به خرابي كنسولاش تا حالا نشنيدم :31:
نقل قول:
سلام
در مورد بلو-ري بايد بگم كه من منكر اينكه فناوري جالب و خوبي خواهد بود نيستم . من فقط ميگم اين برگ برنده فعلا كارايي نداشت (4سال كه اينطور بود) . 50 گيگ كجا به كارش اومد ؟ در ضمن ما راجع به كنسول بحث ميكنيم نه راجع به بلو-ري پلير . كاري كه من از كنسول ميكشم صرفا بازي كردن هست . تو اين 3-4 سال آتي هم كه اين نسل كنسولها هم نيمه عمرشون رو سپري ميكنن و ميرن واسه خداحافظي و جاشونو به بعدي ها ميدن . تا حالا كه 50 گيگ براي بازي (صرفا خود بازي) معجزه اي نكرده .
در مورد تنظيمات XBOX360 ممنون از راهنمائيهات . reference levels كنسول من فكر كنم رو standard بود از اول . اگرم نبود 100% خودم روز اول بردمش روي standard (يادم نيست بود يا من تغيير دادم:31:)
HDMI color هم روي Auto هست .
فقط ميمونه تنظيمات ال سي دي . مدل ال سي دي من M2794DP LG هست . دقيق يادم نيست ولي فكر نكنم گزينه Power Saving Mode داشته باشه .
راستي 1080p از 1080i بهتره ديگه ؟
خوب جالبه که یک کاسبی جدید برای یک عده ای در تهران ایجاد شده
اونم گرفتن 16 تومان پول و برگردوندن قابلیت نصب بازی تو هارد برای کنسول های ban شده توسط دستکاری nand هست
حالا واقعا عمليه اين زوش ؟! چون من آموزشش و توضيحاتش رو ديدم زيادي وقت گر بود دنبالش نرفتم خودم .نقل قول:
كسي اين كارو انجام داده جواب داده ؟!