چی بگم به خدا ! اصلا شاید داره الکی میگه !نقل قول:
Printable View
چی بگم به خدا ! اصلا شاید داره الکی میگه !نقل قول:
جواب وزیر محترم
نکته جالبش اینجاستنقل قول:
با سلام
این روزها در كامنتهای شما سوالات زیادی درباره ارایه خدمات رایگان شبانه یا تشویقی شركتها دیدم كه بعضی از شما از حذف این خدمات اظهار ناراحتی و شكایت كردید كه لازم است نگاه و فرایند قانونی این موضوع را بیان نمایم
بسیاری از شركتهای ارایه دهنده خدمات اینترنتی دارای دو طرح عادی و تشویقی هستند در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود،لذا با توجه به تشویقی بودن طرح،عدم ارایه آن تخلف به حساب نمی آید
یعنی شرکتها اجازه ارائه خدمات شبانه رایگان دارندنقل قول:
در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود
با توجه به صحبت وزیر
احتمال اینکه اینکار تصمیم جمعی isp ها باشه هست
من که تا 10 آذر صبر میکنم
ببینم این شرکتهای باقی مونده چکار میکنند
اگه همه اجرا کنند ناچارا مخابرات میرم
منتظر ترفند شرکتها رو برای قاپیدن مشتری همدیگه هم هستم
البته باید پرسید که این چطور قرار داد طرح های تشویقی شبیه تخم مرغ شانسی میمونه
که البته فروشنده میتونه هر لحظه جایزه این تخم مرغ شانسی رو برداره
انگار یه ماشین بخری که احتمال داشتن ایر بگ داره ممکنه شانس بیاری داشته باشه ممکنه نداشته باشه و شرکت سازنده هم میتونه هر وقت بخواد ایربگ برداره!
ای کاش وزیر محترم کمی به فکر سروسامان دادن به قراردادها بود تا چنین قراردادهای ظالمانه ای برقرار نشه
نمونش
شرکت صبانت برای سرویس 12 مگ حداقل سرعت 190 باید ارائه بده حتی بعد محدودیت اما با پررویی سرباز میزنه و سرعت 8 کیلوبایتنقل قول:
براساس مصوبه شماره 181 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 8 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8 حداقل سرعت دانلود 2kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود
و شکایت هم بی نتیجه
ویرایش :جواب وزیر در قسمت پاسخ به امیر سطوت است
محمد جان جریان چیه شبانه می خواد پرپر بشه ؟!نقل قول:
پس من بدبختم میشم :n02: با این طرح .
256kb - 2GB
هفته پیش هم تمدید کردم/
۱ ماهه تمدید کردی دیگه ایشالله ؟؟!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
:n14::n14: نه 3 ماه :n28::n28::n28::37:
الان همه کامنت ها پاک شد هم کامنت خود وزیر هم کامنت هایی که من گذاشتم حیف که یادم رفت عکس بگیرم از ازشنقل قول:
جالب خود سانسوری هم دارند اینا حالا کامنت های من به درک چرا دیگه کامنت خودش حذف کرد:n08:
دوباره گذاشتنقل قول:
در جواب امیر سطوت
این جوری که این داره از دزدی شرکت ها دفاع میکنه من بعید میدونم اعتراضات تاثیز داشته باشهنقل قول:
به نظرم دوستان با دانلود شبانه خداحافظی کنند فکر نکنم امیدی باشه :n28::n14:
چونکه بالاتر از وزیر ریس جمهور که ما دستمون بهش نمی رسه وزیر هم محکم پشت این شرکت های دزد وایساده و نمی شه کاریش کرد:n27:
دوستان
به نظر میآد که دیگه دیر یا زود بقیه شرکتها هم شبانه رایگان رو حذف میکنن و طی اطلاعیهای (به قول شرکت داتک) «تخفیف سرویسهای شبانه» به مشترکان میدن.
من که 2 آذر مجبورم 1 ماه دیگه تمدید کنم تا حجم اضافهای که داشتم رو مصرف کنم. اما به نظرم باید صبر کنیم تا 10 آذر و بر اساس رفتار خود پارسآنلاین و بقیه شرکتها تصمیم بگیریم. ولی دانلود بدون هزینه و رایگان دیگه عملاً امکانپذیر نیست. مگه این که این وسط یه سری شرکتهای دست دوم و سوم اینترنتی بیان و برای جذب مشتری شبانه رایگان بدن.
داشتم فکر میکردم یه سریا از این دانلود رایگان شبانه داشتن واسه خودشون درآمدزایی میکردن. شرکتهای ISP هم دور هم جمع شدن و گفتن: «چرا اونا از پهنای باندی که ما هزینهاش رو میدم درآمد داشته باشن؟ مگه ما خودمون چمونه که نتونیم از شبانه پول درآریم؟» واسه همینم با همدیگه تصمیم گرفتن فاتحه شبانه رو بخونن.
حالا دود این اقدامشون داره تو چشم مثل ماهایی که با شبانه رایگان چندتا فیلم و سریال یا بازی و نرمافزار دانلود میکردم تا تو خونه با رفقا یا اهل و عیال دورهم باشیم میره.
آره داداش افتضاح میشه این جوری !نقل قول:
---------------------------------------
اگه واقعا همه شرکت ها بخوان این کارو کنن باید بریم سراغ 128 و 256 سرویس ها نامحدود که بعد چند گیگ سرعتمون اسمی بشه :n03:
جالبه برای اولین بار خبرگزاری فارس کامنت منو تایید کرد معمولا این موقع ها تایید نمیکنه البته یادم رفت درباره شبانه بنویسید شما برید بنویسید شاید تایید کردند
این خبر مال مدیر عامل شاتل که باز هم طبق معمول حرف مفت زده و گفته اینترنت ایران فقط مشکل کیفیت داره و قیمتش گرون نیست
یعنی من موندم این پولا چطور از گلوشون پایین میره:n04:نقل قول:
مدیر عامل آریا رسانه تدبیر (شاتل) افزود: در این جلسات شرکتهای اینترنتی استدلال کردند که هم اکنون در ایران قیمت اینترنت نسبت به کیفیت گران است و راهحل، ارائه سرویس با سرعتهای بالا است. - See more at:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس شبانه رفتنیه.
اشکالی نداره به همراهش خیلی چیزهای دیگه هم میره ، مثلا این همه سایت دانلود مثل دانلودها و وطن و ... ، شبانه نباشه کسی نمیتونه از اینا دانلود کنه و اینها هم برای سرورهای داخلیشون ترافیک خیلی خیلی کمتری لازم خواهند داشت و پولی که آسیاتک و پارس و فن آوا از ترافیک سرور در میارن هم پر ! همچنین خیلی ها چیز پی ان داخلی میگرفتن برای افزایش سرعت شبانه که الان اون دسته هم دیگه نمیگیرن و پهنای باند اون سرورها هم نیازی نیست و باز هم پول در آوردن این شرکت ها پر !
اگه ترافیک ارزون نشه ، قاعدتا باید درآمد این شرکت ها هم پر پر بشه ولی نمیدونم دقیقا چه فکری در سر دارن.
نه بابا!نقل قول:
من که دیگه طاقت 128 و 256 اسمی رو ندارم. یعنی یه وقتایی میرم خونه یکی از آشناها که 256 نامحدود مخابرات رو داره. رسماً دیوونه میشم. کم میمونه گوشیمو پرت کنم بکوبم به دیوار.
به نظرم دیگه دانلود شبانه نخواهم داشت.
مطمئناً این جاهایی هم که تا الآن لینک میگرفتن دانلود میکردن روی DVD تحویل میدادن گیگی 500 تومن هم دیگه یا کارشون رو تعطیل میکنن یا حداقل قیمتشون 2 یا 3 برابر میشه.
دقیقاً.نقل قول:
فروش سرورهای مجازیشون هم خیلی کم میشه. طرف سرور مجازی میخرید فایلها رو توش دانلود میکرد با سرعت بالا بعد با شبانه رایگان خرد خرد این فایلهای دانلود میکرد روی کامپیوتر خودش. حالا با این وضعیت دیگه سرور مجازی به چه دردش میخوره؟ وقتی نتونه فایلهاش رو پیاده کنه رو سیستم خودش، سرور مجازیشم دو زار براش ارزش نداره.
دوستان من از بعد ماه رمضون سرعت شبانم روی یه مگ قفل بود و توی روز هم عالی انقدر که دیگه نه سایت پارس میرفتم نه اینجا میومدم مشکلاتم رو بنویسم
که دو سه روز پیش یکی از دوستان خبر داد سبانه پریده !
الان این شبانه برای خصوصی ها پریده یا مخابرات هم نداره دیگه ؟؟
احتمالا مخابرات محدود یا نامحدود بگیرم :n28:
یه دو روز خوش بودیم زدن پرپرمون کردن
به نظر من کلا اینترنت رو بذاریم کنار بریم کارگری :n02:
به صرفه تر هست :n08:
بعد از اجرای این مصوبه تنها آبی که شرکتها میتونن توش زیرآبی برن طرحهایی مثل طرح فشفشه های وب هستنقل قول:
نقل قول:
برای بار چندم....این مصوبه یا قانون نیست
قرار نیست مصوبه مجلس سنای آمریکا باشه ؛ مصوبه داخلی شرکتها هم مصوبه است .نقل قول:
تو اینستگرامشون پرسیدم همین که اگه میگید باید همه انجام بدن بر طبق چه قانونی میگید ؟؟نقل قول:
اینم جوابشون :
پس شک نکنید بعد از ۱ ماه زیرآب این توافق ژنو !! میخوره و شرکتا برای جذب مشتری زیر قولشون میزنن !
تو ایران کدوم توافقی پایدار بوده که این یکی باشه ! فقط یه هزینه جا به جایی بین شرکت ها رو ضرر میزنن به ما مشترکا !!
چه چیزی باعث شده چنین تصمیمی بگیرند؟نقل قول:
یعنی شبانه انقدر برای شرکتها هزینه بر بوده؟
پس خود شرکتها بودند که تصمیم گرفتندنقل قول:
سوال اینکه چه شرکتهایی بودند؟
مخابرات هم جزوشون بوده؟
عجب راحت انداختن گردان اینترانت
توی پست قبل از پست شما در جواب کاربری که دنبال مصوبه مجلس سنا بود جواب دادم که این مصوبه داخلی شرکتها هست و ربطی به رییس جمهور و سازمان ملل متحد ندارهنقل قول:
یعنی چی ؟ یعنی خود پارس آنلاین تصمیم گرفته این کار رو بکنه ؟نقل قول:
واقعا اجباری وجود داره برای حذف شبانه ؟
اگر همچین چیزی هست دلیلش چیه ؟ ( فقط دلیل مالی داره یا مثلا جنگ نرم و... :n19:)
اینکه نمیشه یعنی چی من یکساله قرار داد بستم با مخابرات نمیشه که مال منو حذف کنه مال من کمپین تابستانه هست تا یک سال دانلود رایگان داشته باشم فکر نکنم مال من رو حذف کنن
من از تبریز هستم به همتون هم سلام میکنم اینترنت ایران واقعن ادم رو دیوونه میکنه
خب چرا حداقل مثل داتک 10 درصد شبانه رو پولی نمیکنن !؟ اینا دیگه تهشن گذاشتن 1/3 !!!
شک نکن دلیلش فقط مالی مگر همین چند روز پیش همین کاربر به بقیه نگفت مفت خورنقل قول:
این شرکت های دزد خدا میدونه کی قرار سیر بشند:n21:
شبانه شما حذف نميشه خيالت راحت خوشبختانه مخابرات اعتقادي به مصوبات رگولاتوري و تنظيم مقررات نداره:n20:نقل قول:
و بازگشت همه به سوی مخابرات استنقل قول:
اقا کم کم داره باورم میشه که مدیران شرکت های isp جلسه گذاشتند
و اسم جلسه راه حل برای حذف دانلودر ها (از همه دوستان معذرت میخوام خواهشا ناراحت نشید)
مفت خور پهنای باند هم نقل این جلسه بوده که دائم تکرار میکردند!
و یه توصیه به دوستانی که میخوان تخلیه کنند
تنهایی نرید
مثل ما صبانتی ها چند نفر همراه خودتون ببرید
یعنی بریم مخبر ؟
من خیلی وقت میخواستم برم ولی شک داشتم مخبر شبانه نداره مثل اینکه ؟!
مشکل که مخابرات من قبلا داشتم نامحدود ، تایم اوت فوق العاده بود بعدم سرعت تک لیک افتضاح بود Stream سرویس 1 مگ 20 Kb میداد ؟!:n29:
امروز خبر اومد ۲۵ درصد تعرفه اینترنت فیتلشو کشیدن بالا
isp من که کلا دیگه شهراد شده !
شبانه هم که قراره این جوری بشه !
واقعا چه دلیلی داره من این شرکت بمونم دیگه !؟
حیف که تخلیه یه خرده دردسر داره اگه نه همین فردا میرفتم دنبال کاراش !
فعلا صبر کن تا وضعیت شرکتهای باقی مونده های وب و فن اوا مشخص بشهنقل قول:
اگه مخابرات هم حذف کنه دیگه کار تموم شده است
از کی تا به حال شرکتها متحد شدن و برای هم همفکری می کنن. حتما همه با هم می خوان بخورن. عجب دور و زمونه ای شده شرکتهای به جای رقابت سالم اتحاد ناسالم می کنن. وای بر مصرف کننده و خاندانش
این کفار گیر دادن به هسته ای و بی وجدانا نمی کنن یک بار این ISP های ایران رو به جرم چپاول و غارت شهروندان تهدید کنن ! :n02: :n19:
دوستان , یه چیزی که قبلا تو تاپیک صبانت هم گفتم اینجا هم از شما میخوام جواب ترول هارو ندید . یعنی این بهترین جوابیه که میشه بهشون داد .
وقتی جو ملتهبه و همه ناراحتن از وضعی که در راهه یک نفر میاد میشه وکیل مدافع شیطان و هی سعی میکنه خلاف آب شنا کنه و اظهار همینه
که هست و خیلی هم خوبه میکنه , لطفا هیچکس جوابی نده . این بهترین کاره .
در رابطه با بحث موجود من یقین دارم همه این آتش از درون گور شاتل بلند میشه و همه طرحهای اینچنینی استارت زننده اش اونا بوده اند .
البته هیچ مدرک مستندی ندارم !
دوستان عزیز...
متاسفانه باید ساده باشیم که فکر کنیم این طوفان فقط ایالتهای پارس و صبانت و ... رو میخواد فرابگیره... وقتی همچین حرکتهایی توسط شاه دزدان
این عرصه شروع میشه دیر و زود بقیه شرکتها مجاب میشن که این حرکت رو ادامه بدن... این طوفان شبانه رایگان رو از بین میبره کلا... همونجور که وزیر گفته شبانه رایگان یه سیاست بوده برا جذب مشتری.. الان که دیگه حساب بانکیا پر شده خوشی زده زیر دلشون و دیگه نمیخوان حال بدن...
اینده ما کاربران اینترنت در ایران دیگه در گرو درست شدن وضعیت نامحدود هست...
بخدا دست اینا باشه اینترنت نامحدود هم دوست ندارن بفروشن ...
حتی اینترانت اگه در اینده وضعیتش مثل اینترانت کره جنوبی بشه و سایتهای دانلود هم همکاری کنن در اینده دور میتونه کمک رسان باشه...
در هر صورت نسل سوخته هستیم... و همیشه باید این بهمون ثابت بشه...
طبق گفته مدیر اینستاگرام پارس آنلاین ، طرح جدید حذف شبانه چند روز آینده و در اواسط همین هفته اعلام میشه :
فکر میکنم یچیزی تومایه های 10گیگ 10هراز صرفا شبانه درماه مشابه ایرنسل بخوان بدن
در هر صورت شبانه ازحالت مجانی درمیاد
به هر نحوی که بخوان شبانه رو دست بزنن میشه غیر رایگان و بازگشت همه به سوی مخابرات خواهد بود !! چون دیگه وقتی قرار باشه نتونی حجمی مصرف کنی چرا الکی گرون از اینا بخری !نقل قول:
برای من که سرعت شبانه مزخرف بود و نسبت به پول برق ارزش نداشت پس بیخیال ...:n09:
این اشتباهشون فقط به نفع مخابرات میشه