مرسی که به ما سرویس خوب داریم توهین و ... میکنین
حالا خوبه حق انتخاب دارین اینو نداشین فحش خار ناموسم میکشیدید انگاری ما چن نفر که سرویس خوب داریم از شاتل میگیریم مقصریم که نت شما بی کیفیت و ... شده
شماها که اینقد بی انصافین ناموسن باید بگیرن نت ۱۲۸ دوره احمدی نژاد بدن بهتون تا قدر همین نت شاتل هم بدونین
یه adsl که مال تقریبا چن دهه پیشه دیگه خدایش چ انتظاری ازش دارین اونم با وضع مملکت
من از صبانت و های وب و مخابرات تا الان سرویس داشتم هیچکدومشون شاتل نشدن واس من یکی
اینم واسه اون رفیقت میگم که میاد میگه نمیتونم لاگین کنم بیاد ببینه من چطوری یوبیسافت کلاب که تحریم کرده با قندشکن میام بالا دقت کن با قندشکن میام بالا و راحت بازیمو میکنم
بیاد خیلی چیزای خوب دیگه رو شاتلم بهش نشون بدم بیاد اصن بلبل خونمونم ببینه چطور براش اواز میخونه سایزشم نخورد گارانتی برگشت کالا هم داره
اینم واسش که میگه گرونه و فلان طور حرف میزنه مشتی 60 تومن داخلی نامحدود(واسه من یکی شدیدااین مورد داخلیشم بدرد خورده) 304 گیگ ترافیک خارجی سرعتم خطمو رو 17404 بسته کدوم ک کش isp های وب یا اسیاتک میاد با اینطور پینگ و تک کانکشن به من سرویس بده؟!
سرویس و تستی که برات میذارم بدون پروفایله گیمه
این کلیپ اخری هم برات اپ میکنم عشق کن اولش از ای پی هم فیلم میگیرم فک نکنی با نت دیگه هم وصل میشم و با جفتتون خدافظی میکنم
کد:
http://shatelland.com/upload/files/e0af33d7-2e51-4aea-b1ff-697fa2eaae2b