موافقم. ورودی88 هستم اون زمان هم همه سیبیل میبیلا همدوره بودن اما الان ماشاالله سال به سال دارن بهتر میشن...:n02:نقل قول:
پ ن : امان از اینکه سال آخری عاشق بشی...:n03:
Printable View
موافقم. ورودی88 هستم اون زمان هم همه سیبیل میبیلا همدوره بودن اما الان ماشاالله سال به سال دارن بهتر میشن...:n02:نقل قول:
پ ن : امان از اینکه سال آخری عاشق بشی...:n03:
پس به سلامتی عاشقم شدی :n19:سال به سال بهتر بشه ، فلذا پسرای ورودی جدید لذت ببرند از ما که گذشت :|نقل قول:
من تا دو ترم پیش خجالت می کشیدم با دخترا حرف بزنم ولی از ترم قبل ، شیطون شدم و بادخترا صحبت و شوخی میکردم ولی سدی شدم برای عاشق شدن چون رفقای من که از عاشقی خیری ندیدن پس منم نمی خواستم خیری ببینم ..
اینو بدون هیچ چشم داشت یا صحبت جهت داری میگم ، ترم های قبل که تو خودم بودم و با دخترا صحبت یا کمی شوخی نمی کردم ، تو خودم یا حالت خسته گی تو خودم احساس میکردم ولی از ترم پیش که با دخی مخیا شوخی و صحبت درسی میکردم ، یه احساس شادی یا نشاط به ادم دست میده و بنظرم جدا کردن پسر از دخترا اصلا خوب نیست و تو روحیه پسر یا دخترا اثر میگذاره اونم وحشتناک.
حالا مارو به چشم بذهکار و از اون صحبتا نبینیداااااا:n02:
دادا من به این نتیجه رسیدم ، باید با عقل عاشق شد نه با احساسات .اونم با این شرایط :n15:
بله واقعا هم از ما گذشت...منم تقریبا مث شما بودم ...اما اگه عاشق بشی دیگه کارت ساخته هست جون کاملا عقل با احساس و عشق در تضاد کامله..نقل قول:
عقل و احساس هیچ وقت نمیتونن با هم کنار بیان...(خدایی الان مهدی خان ما رو میندازه بیرون از تاپیک حسابی زدیم تو حاشیه:n09: )
من چون امتحان یا داخلش نشدم ، نمیدونمنقل قول:
نه عزیز مهدی از پیام نور حقوق میگیره که با این چیزا کاری نداشته باشه :n09::n10: مهدی رو اینجوری نیگاش نکن ، جز مافیای پیام نوره:n08::n02:
برنامه نویس و طراح سیستم گلستان فک کنم ازینا بوده که یه خدمات کامپیوتری زده بوده و سی دی رایت میکرده...
از بین تفسیرنهج بلاغه و تفسیرموضوعی قران کدوم آسونتر؟:n27: فرهنگ و تمدن رو میشه خود خوان پاس کرد؟
برای من هم 77 تومن زده ... میرتسم مثل دفعه ی قبل آنلاین بدم و اونجوری بشه ... یه درگاه گذاشتن و میلیون تا دانشجو میرن واسه پرداخت
شما ورودی چه سالی هستید؟نقل قول:
کوچیک شما ورودی 90 هستم ... اولین گروه نرم افزار دانشگاهمون :n16:نقل قول:
آقایی داداشم موفق باشی:n12:نقل قول:
خیلی عجیبه نمیدونم رو چه حساب و کتابی شهریه ثابت میگیرن من ورودی88 هستم96 تومن ثبت شده(حالا نمیدونم ما که گروه علوم انسانی هستیم گرونتره نسبت بشما یا نه)
قاعدتاباید برای من ارزونتر باشه نسبت به کسایی که ورودی های جدیدترن...