سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو چند روزه دارم لینک اینترنت مودم میره بعد از ده الی پانزده دقیقه میاد پیگیری کردم جواب درست و حسابی بهم ندادن همش میگن مشکل از خط تلفنته:n04: شما عایا پیگیری کردید؟نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو چند روزه دارم لینک اینترنت مودم میره بعد از ده الی پانزده دقیقه میاد پیگیری کردم جواب درست و حسابی بهم ندادن همش میگن مشکل از خط تلفنته:n04: شما عایا پیگیری کردید؟نقل قول:
آقا شما چه سرویسی دارید؟ :دینقل قول:
خطت نویز نداره؟نقل قول:
1مگ 20 گیگ هست چند روزی بود سرعت منهدم بود الان یه تست گرفتم دیدم درست شده گفتم بذارم تو فروم .نقل قول:
سلام دوستان
بهترین سرویس نامحدود این شرکت که یکساله اش 1 میلیون بیشتر نباشه , کدام است ؟ و سرعت دانلود واقعی اش چقدر است ؟
ضمنا تا 800 هزار تومان هم معرفی کنید . ببینم چه تفاوتی بین سرعت و قیمت هست.
با تشکر.
چه جوری باید بفهمم نویز داره یا نه؟ کسی که زنگ میزنه یا خودمون زنگ میزنیم هیچ مشکلی نداره...10 روزی هست اینجوری شده لامصبنقل قول:
تو تنظیمات مودم نگاه کن ببین SNR چنده از 11 کمتر باشه نویز خطت زیادهنقل قول:
این نرم افزار اسپید تست رو کسی داره ؟؟ ممنون میشم لینک بدید . راستی من 1 مگ برنزی گرفتم از شانس بد 1به 10 شیر کردن . واسه همه اینجوریه ؟؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این نرم افزار اسپید تست رو کسی داره ؟؟ ممنون میشم لینک بدید . راستی من 1 مگ برنزی گرفتم از شانس بد 1به 10 شیر کردن . واسه همه اینجوریه ؟؟:n13:
دوست عزیز این قسمت SNR تو کدوم قسمته؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]