[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صبح جمعه دوستان بخیر
بچه ها 8405 رو قیمت دارید؟
دوست عزیز این بلندگوها از پایونییر 6974 و 6965 بهتره؟ پایونییر بنظرم توان بالاتری داره؟نقل قول:
این بلندگو تو همه سیستم فروشی ها هستش؟
من این اسپیکرو با آمپلی روسیستم دارم،صداش واقعا خوبهنقل قول:
شفافیت صدا عالیه
توییتر و میدرنجش همونیه که روی dls 1073 معروف هست و کیه که وضوح صدای ۱۰۷۳ رو منکر بشه!
قطعا صداش از اسپیکرهایی که گفتید بهتره،از نظر من صداش از 6975 هم خیلی بهتره (یه جفت v2 تو خونه دارم ولی اینو خریدم و بستم)
با یه آمپ ۵۰،۶۰ واتی ببندیش خوب صدایی ازش در میاد
در ضمن اگه فقط پایونیر خواستی،یه جفت ۶۹۶۵ دارم واسه فروش در حد، ولی این اشتباه نکن
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
اسم این مدل چی هست؟ من یکم دارم گیج میزنم اخه. اسم بلندگوها DLS هست یا Sonic؟ تاحالا نشنیده بودم. اولین باره که به گوشم میخوره. همیشه اسم پایونییر و جی بی ال و کنوود بوده.نقل قول:
تو سیستم فروشی ها باید بگم چه مدلی می خوام؟
راستی حداکثر توانش چقدره؟ شاید فعلا آمپ وصل نکنم. بدون آمپ هم صدای خوبی داره؟ حداکثر آمپی که میخواد چنده؟
من خودم روی پراید یه پایونیر 6994 با آمپ کنوود M526 دارم که بخاطر تاقچه پراید هم کلا صدای خوبی ازش در میاد. قید ساب رو زدم. البته نصف صدا هم بخاطر ضبطم هست. مدل 5150 پایونییر که تنظیمات صدای خیلی خوبی داره.
اسم مدل dls 960نقل قول:
توان خروجی 80 watt rms داره،مثلا 6975 v2 توانش 90watt rms هست
اگه تهرانی برو توپخونه خودت باند بگیر بده نصاب ببنده
قیمت ۳ روز پیش توپخونه ۲۱۵ تومن
ضبط فروشا ۹۵ درصدشون نمیدونن اصن dls چی ،موقع نصب یارو به من میگفت اینا قلابین !!!:D فقط پایونییر:-D
اگه اون باند و آمپ داری میخوای اینو کنارش ببندی؟
من با آمپ سونی با فکر کنم ۴۰ وات خروجی بستم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
نه. کنار اونا نمی خوام ببندم. میخوام روی سمند ببندم. بخاطر تاقچه سمند و فضای داخلش، می خوام جوری باشه که صدای بیس و وضوح خوبی از یه باند داشته باشم. بیس در حد ساب نمیخوام(عقلانی نیست) ولی صدای خوبی داشته باشه. مثلا همین پایونییر 6994 روی پراید صدای خیلی خوبی داره(که البته بخاطر ضبط هم هست) ولی روی پژو 405 یکی از آشنایان که بستیم اصلا صدای بیس خوبی نداشت و مجبور شدیم کنارش یه ساب ببندیم. پس این باندهای DLS توی سمند از اون پایونییر بهتره؟ این روزا تو بازار ایران قضیه فقط سر اسمه. مثلا توی بازار کامپیوتر لنوو لپ تاپ های خیلی خوبی داره که بخاطر نام آشنا نبودنش خیلی ها سراغش نمیرن و فکرمیکنن که اره بدرد نمیخوره و این جوریه و اون جوری.نقل قول:
پس این باندها تو سمند صدای خوبی داره!؟ توی توپ خونه مغازه زیاد هست یا تک و توک باید دنبال مغازه باشم. آدرس دقیقتر میتونی بده یا اینکه سر راسته؟
پایونیر رو ول کن پایونیر فقط 6902 و 6975 اصلیش خوبه نه این مارک جدیدا که بازارو قبضه کردننقل قول:
اگه تهرانی میتونی تهیه کنی اگه نه با آقا حمید هماهنگ کن تهیه کن
اگه هم شهرستانی اسرار داری خودت تهیه کنی میتونی به باندای jbl هم فکر کنی
تو توان موثر فرقی نمیکنن همه 80 واتی هستی
سلام
اگه باند 40 واتی 4 اهم رو به خروجی 80 واتی 8 اهم وصل کنم باند رو میسوزونه؟
سلام دوستان من درخواست راهنمايي سريع از شما دارم چون احتمالاً فردا صبح بايد برم کالا رو تعويض کنم.
يک جفت باند 6964 از نمايندگي رسمي پايونير در شيراز خريدم که هنوز باز نشده و همين فروشنده 6965 هم داره (منظورم 6965V2 نيست) به من گفتند 6965 مدل 2013 همان 6964 هست و درست هم ميگويند چون سايت اصلي پايونير اين مدل رو 2013 زده و لينکش رو در زير آوردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نمايندگي 6964 و 6965 رو به يک قيمت ميداد. باند 6965 ظاهراً يک حالت کاغذي يا کنفي داره. به نظر شما کدوم بيس بهتري ميزنه؟ راستي هيچ کدوم آمپ نميخورند و طبق گفته سايت 6964 قدرتش 40وات و 6965 هم 60وات هست. براي من بيس مهم تر هست.
براي توصيح بگم در کل يک ضبط 2550 پايونير و يک جفت 6964 و يک جفت 1044 براي جلو گرفتم و قصد اضافه کردن هيچ ساب و آمپ در آينده نخواهم داشت.
:n16: