سلام
یکی از دوستام بین SX30 و hs20 مونده به نظرتون کدوم رو بگیره؟
سلام
یکی از دوستام بین SX30 و hs20 مونده به نظرتون کدوم رو بگیره؟
سلام.دوستان بين canon sx230 ,nikon coolpix s9100,sony hx7 كدوم رو توصيه ميكنيد.لطفا با دليل بگين؟؟ترجيحا دوستاني كه اينها رو دارن يا ازش استفاده كردن از تجربشون بگن ممنون ميشم.باتشكر
سلامنقل قول:
اگر میخواهد پیشرفت کنه و بعدا SLR بخره بهتره hs20 بخره :46:
راسی این عکس اخری که اپ کردی نمیاد :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6351466&postcount=5362
سلامنقل قول:
sx220 با توجه به قیمت و کارایی بهترین رده خودشه
دوستان دوربین فیلمبرداری خوب زیر 400 هزار چی نظر دارید؟
SX230 بهترین دوربین کامپکت محسوب میشه بعد از اونم نیکون S9100 و سونی HX9نقل قول:
از نظر سایتهای معتبر خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من الویتم در خرید دوربین فیلمبرداری هستش و بعد عکس البته نه اونقدر که بخاطرش برم دوربین فیلمبرداری بگیرم درواقع میخوام دوربین عکاسیم فوق العاده فیلم بگیره
کسی هست بدونه تفاوت فیلمبرداری 600d 60d 550d از کنن در چیه؟ ایا تفاوت چشمگیری یا فیلمبرداری hx100 دارن جوری که راحت تفتاوت حس بشه؟ اخه فیلمبرداری hx100 واسم جالب بود
و در اخر كسي ميتونه مسخصات تصویر و صدا در فیلم گرفته شده توسط 4 دوربین بالا رو واسم بزاره یا بگه از کجا میتونم پیدا کنم
سلامنقل قول:
فکر کنم hx100 فیلمبرداری بهتری داشته باشه ، البته بجز نویزش ، فوکوسش ، و کنترل عمق میدان
نقل قول:
اصلا انتظار چنین پاسخی رو نداشتم هالا از slr ها کدوم فیلمبرداری بهتر از hx100 دارن البته 1100000 هم اخر زورمه واسه هزینه
اخه میخوام از بچه ام که تازه متولد شده مدام عکسو فیلم بگیرم hx7 خونه هست كه تست كردم از عکساش اصلا راضی نبودم فکر نمیکنم hx100 هم فرق محسوسي با hx7 داشته باشه
واسه همین تصمیم گرفتم slr بخرم و 600d مد نظرم بود اما فکر نمیکردم فیلمبرداری hx100 از مدل بهتر باشه
سایت دی جی کالا برای خرید دوربین معتبره؟
درود. hx100v کیفیت راضی کننده ای داره و بیشتر بکارتون میاد. دوربین SLR نیاز به مهارت و دانش عکاسی داره تا بتونید از پتانسیل واقعیش بهره مند شین. HX100V علاوه بر فیلمبرداری full hd 1080p از زوم 30x بهره میبره. گفتید سوژه فعلا فرزند نو رسیدتونه. اگر کمی آینده نگر باشید و این موضوع که پسرتون چند وقت دیگه شروع به حرکت و تاتی کردن و دویدن ..... میکنه، میبینید که با زوم کنترل بهتری روی اون دارین. اگر V.P.N دارین، یه نگاهی به نمونه عکسایی که user ها در سایت آمازون آپلود کردن بندازین:نقل قول:
کد:http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B004H8FND0/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0