همش در حال تغییرن، معلوم نیست چه میکنن ! همین الان شما با سرور داخلی تست کن !نقل قول:
Printable View
همش در حال تغییرن، معلوم نیست چه میکنن ! همین الان شما با سرور داخلی تست کن !نقل قول:
با نمایندگی شیراز تماس حاصل شد
گفتن همچین چیزی که دانلود رایگانه شبانه رو بخوان بردارن قرار نیست اجرا بشه.
رکورد زدن حسابی !!نقل قول:
چندبار هم مودمو ریست کردم ای پی عوض بشه هیچ فرقی نکرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتادی رو شهراد خدا صبر بده
امشب واسه منم حسابی خراب شده...البته امشب کلا مشکل وجود داره بفیه شرکت ها هم فک کنم مشکل دارننقل قول:
ابول سرعتت درست شده ؟تست دیشبت ک خوب بود
بخاطر همین موضوع هست که من مودممو بصورت بریدج تنظیم کردم... شاید باورت نشه توی حالت بریج شده زمانی بوده که من هیچچ کاری با اینترت نمیکردم و کانکشن با نهایت سرعت اپلود و دانلود میکرد برا خودش.. شما شک نکن یه هدف دیگه از بالا بردن سرعت روزانه ملت هم میتونه همین باشه... طرف سرعتش 900 هست یهوو 10 دقیقه نگذشته میبینی 200 مگ پرید... متاسفانه وضعیت خوبی نیستنقل قول:
امروز عصر ساعت 5 به بعد یکی از مسیر های داخلی زیرساخت سمت آذربایجان ها که مسیر های بین المللی هم ازشون عبور میکنند تا نیم ساعت پیش قطع بود که درست شده مثل اینکه.. من مسافرت سمت تبریز اومدم و از آسیاتک سرویس گرفتم 80 % پکت لاس داشتم که الان حل شده.شاید برای شما هم بخاطر همین قضیه سرعت کم شده...الان چطوره ؟
چند روزیه که پینگ خیلی رفته بالا . تازه این خوبشه :n21:
نه. مشکل فقط اینترنت بینالمللی نیست. من از سرورهای داخلی با اسپیدتست بیشتر از 0.5 مگابیت سرعت نتونستم بگیرم. در حالی که شرایط عادی سرعتم به 7.7 مگابیت میرسید از همین سرورها.نقل قول:
دانلود رایگان شبانه اصل استفاده ی 80% کاربرا از نت هست بی شک اگر بخواد برداشته بشه یا حتی 10% از حجم کم بشه کوچک ترین ارزشی نخواهد داشت اینجوری خودم به شخصه اولین نفری هستم که کلا میرم سراغ سرویس 3جی دزد بزرگ ایرانسل با ماهی 10 تومن صرفا برای وب گردی.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
اینم تست همین الآن من.
سرویس 2مگ حجمی، پروفایل 9مگابیت، مرکز مخابرات کاشانی تهران:
عجیبه , مال من باین بدی ها هم نیست :
تست داخلی :
تست خارجی :
البته خارجی وضعش خراب شده و نصف هم کمتر شده ولی بازم قابل تحمله .
به نظرم شما باید یه حرکت انتحاری چیزی انجام بدی اگه شبانه برداشته بشه :n02:نقل قول:
تست من ، اینترانت :
اینترنت :
خارجی بهتر از داخلی :n08:
اینطور که من در تماس ها متوجه شدم، هنوز تصمیمشون مبنی بر حذف ساعات رایگان، حتمی نشده و اگر تصمیمی مبنی بر انجام این کار بگیرن، با اطلاع-رسانی به کاربران، پس از 10 آذر اجرا خواهد شد.
واقعاً باعث تأسف خواهد بود اگر چنین کاری کنن و با این قیمت های بالا دیگه استفاده از خدمات این شرکت به صرفه نخواهد بود.
هرقدر هم که سرعت و پهنای باند رو افزایش بدن، وقتی نتونی به خاطر هزینه هایی که باید بپردازی، چیزی دانلود و تماشا کنی، چه فایده داره؟!
در دنیایی که هر روز هزینه های ارتباطات و پهنای باند برای کاربران نهایی در حال کاهشه، در کشور مقدس ایران، محدودیت ها و قیمت ها برای سرویس هایی بسیار بی کیفیت، افزایش میابه!
وقتی نهادهای فراهم کننده ی پهنای باند این کشور، خودشون عامل اصلی محدودیت ها، کاهش کیفیت (به دلیل لایه های شنود)، و بالا بودن قیمت هستن، دیگه از شرکت ها چه انتظار بیشتری میشه داشت؟
والا فعلا کاری از دستم بر نمیاد فقط مدیر اینستاگرامشون رو بیچاره کردم اینقدر عین پیام بازرگانی این قضیه حذف شدن دانلود شبانه رایگان رو توی هر پستی که میده چندین بار اعلام میکنم همه بفهمن !!نقل قول:
پارس آنلاین برداره یا میرم آسیاتک ۵۱۲ ۱۰ گیگ ( اگه شبانش هم تا ۱۰ مگ باز بزاره ) یا میرم فن آوا ۵۱۲ ۵ گیگ ( اینم اگه تا ۸ مگ شبانش رو باز بزاره )
حالا خوبیش اینه که ۳ تا خط دارم روی یکیش تست میکنم بدون اینترنت نمیمونم !
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
لطفا کسانی که از این دو تا طرح اطلاع دارن به ما کمک کنند''''
۱'''طرح یک ماهه نامحدود ۱۲۸ وضعیت چطوره بعد از ۱۱ گیگ مصرف سرعت چطور میشه??
۲''' طرح ۲۵۶ یک ماهه ۱۰ گیگ وضعیت چطوره ??
فردا طرح ۱ مگ ماهیانه ۴ گیگم تمام میشه
فعلا تا اون طرح مسخره یک سوم اجرایی نشده شما کدوم از این دو تا طرحی که گفتم رو پیشنهاد میدین بگیرم ???
خوب پس دیگه مشکل از پارسه چون هم آسیاتک هم شبکه خودمون تو تهران رو ایران مشکلی نداره.نقل قول:
تست یکی از لینکهای اختصاصی شبکمون با سرور شاتل :
با فرانسه :
البته چون یوزر روش هست سرعت نوسان داره در اصل 32 مگه.
اینم تست adsl آسیاتک سرویس 1 مگ که از یکی از شهرستانای نزدیک تبریز باهاش وصلم:
سرور ایران - شاتل :
فرانسه :
چقدر کند شده چه خبر باز؟؟
تایید میشه ... خیلی کند شده با ریست مودم برای نیم ساعت خوب میشهنقل قول:
با 128 تا بیایی اون 11 گیگو بگیری یه عمر طول میکشه . بعدشم میشه همون 16Kنقل قول:
اگه دانلود زیاد داری همین طرح فعلی تو تمدید یکماهه کن میرسه به همون حوالی آذر که تکلیف خیلی های دیگه هم معلوم میشه .
128 از 15 گیگ به 8 گیگ تغییر کردنقل قول:
5 گیگ مرحله اول 3 گیگ هم مرحله دوم بعدش سرعت میشه سرعت واقعی 16 کیلوبایت اینا س حالا شایدم یکم بالاتر اگه مرکزتون پهنا دااشته باشه شاید 20 25 م بره البته نوسانش خیلی بالاست جدیدا
5گیگ اول روی 2 مگابیته
3 گیگ بعدی روی 512 کیلوبیت
همین سرویس نامحدود 128 شاتل میده با 11گیگ ترافیک ۲۸٫۰۰۰ ت
نامحدود ویژه هم با 9 گیگ ۲۱٫۰۰۰ ت
حالا پارس انلاین دزد 8 گیگ و میده 270,000 ت
وقتی ترافیک نداشته باشی سرعت بالا میخوایی چیکار میری دنبال ارزون ترین
تا ماه دیگه اگه سیاست قیمت گزاریشو تغییر نده من میرم نامحدود شاتل چون قیمت پارس واقعا بالاست با این کم کردن ترافیکا
مشکل برطرف شده خدا رو شکر
واسه من هم کند شده بود الان درست شده ولی پینگ هنوز بالاست تنها مشکلی که هست حذف شبانست :n27:نقل قول:
به صورت شکایت این و تو سایت پارس انلاین فرستادم :n27:دیگه مسخرشو در اوردن
این ماه و تمدید کردم به خاطر طول کشیدن روند جمع آوری و راه اندازی مجدد با شرکت جدید اما اگه تا ماه بعدی روی قیمتاتون تجدید نظر نکنید جمع آوری میکنم
همین سرویس نامحدود 128 شاتل میده با 11گیگ ترافیک ۲۸٫۰۰۰ ت
نامحدود ویژه هم با 9 گیگ ۲۱٫۰۰۰ ت
حالا پارس انلاین ... 8 گیگ و میده 270,000 ت
وقتی ترافیک نداشته باشی سرعت بالا میخوایی چیکار میری دنبال ارزون ترین
تا ماه دیگه اگه سیاست قیمت گزاریتونو تغییر ندید من میرم نامحدود شاتل چون قیمت پارس واقعا بالاست با این کم کردن ترافیکا و مسخره بازی هایی که جدیدا در اوردید که از خودتون یک شرکت کوچیک و دیکتاتوری ساختید
لطفا تماس هم نگیرید با تلفن بنده بیکار نیستم به حزف های ... شما گوش بدم حرکتی میخواید انجام بدید توی اخبار سایتتون قابل مشاهده ست خبرش و بزنید بنده حوصله و وقت چرب زبونی و توجیه شدن توسط کارمنداتونو حرفای صدتا یه غاز ندارم از قیمت ها و این کارای جدیدتون همه چی به صورت شقاق مشخصه
ممنون از اطلاعات توننقل قول:
پس همین ۱ مگ ماهیانه رو تمدید کنم بهتره[emoji106]
تست همین الان: ۱۷ آبان ۹۳ ساعت : 2:15 بامداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کسی اطلاعاتی در مورد این طرح های وب داره؟؟:n04:
این که نوشته برای مشترکین فعلی ، شما مگه مشترکشون هستید ؟نقل قول:
ع آره :n28:اینقدر زوق کردم اینشو متوجه نشدم :n28::n28::n28::n28::n28: ما محکومیم به پارس آنلایننقل قول:
من از قبل پنلش و دارم ولی تاحالا نت نگرفتم از های وب:n30:
دوست عزیزنقل قول:
تو سرویسهای نامحدود به شرطی که ضریب اشتراک پایین باشه (مثلاً 1 به 1 تا حداکثر 1 به 3) فرقی بین شرکتهای ISP عملاً وجود نداره. شما همین سرویس 128 نامحدود رو بین پارسآنلاین و شاتل که مقایسه کردی قیمتشون به ترتیب 27 هزار تومن برای پارسآنلاین و 28 هزار تومن برای شاتله. هر دو تا هم حداقل تبادل ترافیک ماهیانهاشون رو زدن 11 گیگ. هدیه سرعت بالای پارسآنلاین دو مرحله به ترتیب 5 گیگ و 3 گیگه. اما سقف هدیه سرعت بالای شاتل اصلاً مشخص نیست. ولی هر چقدر هم که باشه، بیشتر از همین 7 تا 8 گیگ پارسآنلاین نیست.
مراقب باشید اون «11 گیگ حداقل تبادل ماهیانه» شما رو به اشتباه نندازه. این حداقل تبادل یعنی، در حال ایدهآل و تئوری و با سرویس نامحدود 128 با ضریب اشتراک 1 به 1، شما در یک ماه با سرعت اسمی سرویس (16 کیلوبایت در ثانیه) حداکثر میتونی 39.5 گیگ دریافت داشته باشی. حالا به دلایل فنی و همین طور به خاطر ضریب اشتراک خط، این شرکتها تضمین میدن که شما بتونی در کل ماه حداقل اون 11 گیگ دریافت رو داشته باشی. این فرق داره با این که هدیه سرعت بالای این سرویسها چقدره.
منم به سلامتی امروز از پارس میرم:n02:پیش بسوی فن آوا
دوستان اصلا باید شبانه رو حذف کنن،و کلا اینترنت رو نامحدود کنن سرعت ها رو هم به صورت پله از 1 مگ تا 10 مگ دسته بندی کنن ،قیمت ها رو هم واقعا ایده آل کنن،در موقع فکر کنم دارم خواب می بینم؟نه!
ولی جدا از حذف این شبانه فکر کلا اینترنت ایران داره بهتر می شه واقعا دارن پهنای باند رو بالا می برن،مثلا قبلا پینگ ها بالا بود یا اگه هم پایین میومد موقتی بود،ولی الان من تقریبا یه ماه که پینگم با اروپا بیشتر از 100 نشده ،با آمریکا هم که همیشه 150 هست،با 4.2.2.4 هم روی 90، به پارس آنلاین فکر نکنم ربطی داشته باشه،پهنای باند کشور داره افزایش پیدا می کنه،که اینقدر پینگ ها کم شده،من این رو عملا دارم هنگام بازی آنلاین حس می کنم.شما چی دوستان برای شما بهتر شده؟
نه دادش پینگ ما 200 تا250 بود که برا وبگردی بدک نبود شده 500 صفحه وا نمیکنهنقل قول:
دوستان این همه استا کسی میدونه ارور 0x8007274c در کانکشن sstp برای چیه؟ دمتون گرم میدونم نصف بچه های اینجا توی مبحث شبکه استادن ممنون میشم جواب بدین
خدایا کاش سرعت من همیشه این طوری بود
ادمین صفحه اینستاگرام پارس انلاین میگه ما آخرین شرکتی بودیم که این قانون رو قبول کردیم ! و میگه همه شرکت ها باید همین کارو کنن !
یعنی راست میگه واقعا !؟
نریم یه شرکت دیگه ببینیم اونم این جوری شد ؟
---------------------------------------------------------
همین الان با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه شکت ها از 10 آذر این قانون رو اجرا میکنن ! میگم یعنی های وب - پیشگامان چی اونا که رایگان هستن میگه 100 درصد از 10 آذر همه شرکت ها این قانون رو باید اجرا کنن !
داداش شما کرمان هستی ؟ شبانه الان چقد سرعت داری ؟ تا کی تاریخ با این شرکت قراردادته ؟نقل قول:
آرهنقل قول:
والا من هنوز یه ماهی دارم
شبانه فرق میکنه 60-100 معمولا
512 هم دارم
خب میپرسیدی این باید رو کی گفته ؟؟!! اگه قانونی تصویب شده خب کدوم قانون ؟؟ ، اگرم همینجوری دورهمی تصمیم گرفتن که پس منتظر باشید زیرآبی رفتن شرکتا رو ببینید برای اینکه مشتریای شرکتای دیگه رو جذب کنننقل قول: