سلام ببخشید شبی از چقدر بیشتر دانلود کنی محدود میشی؟؟
Printable View
سلام ببخشید شبی از چقدر بیشتر دانلود کنی محدود میشی؟؟
سرعت دانلود شبانه:{اکو128}
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
چرا اینجوریه؟
نکنه حقه ای تو کار تا من بیشتر دانلود کنم؟؟؟
بعد محدودم کنند؟؟!
حالا شامل لطف شاتلم شدید میگید حقه ؟ ! امان از دست ما ایرانی ها :n09:نقل قول:
بنده هم هرچه گشتم همچین چیزی پیدا نکردم لطفا اگر پیدا کردید به من هم نشون بدید :n18:نقل قول:
دیشب امدیم دانلود کنیم ، دیدیم سرعت رفت رو 15 -10 کیلوبایت گفتم ای داد و بیداد رفتیم تو مرحله پرمصرف ها..زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکلی ندارید ولی افت سرعت بخاطر تغییرات زیرساخت است:n09::n02:
این زیرساخت هم با این تغییرات بروزش ما رو نمود ...:n13:
شرمنده متوجه نشدم استریم گفتیم من فکر کردم سرعت ثابتم منظورتونه .نقل قول:
پهنای باند که از شرکت گرفتم نامحدود هست ART
اره داداش حقه نمیشه گفت سرعت اینجور بالا هست حتی توی روز.نقل قول:
پس احتمالا سرعت من هم خیلی کم شده به خاطر همین هست ؟نقل قول:
من هم اصفهان هستم نامحدود دارم دانلود زیادی هم نمیکنم به جز شب ها که رایگان هست و جمعه ها .
منم زنگ زدم پشتیبانی گفتن هیچ مشکلی نداری. اما حرفی از زیر ساخت اینا به من نزدند :n13:
سلام داداشنقل قول:
زنگ بزن به این شماره 021-23089 بعد از کارشناس بپرس چرا برای من این مشکل پیش امده...
بچه ها قند شکن ها برای شما کار می کنند؟ برای من کانکت نمی شن !!
نه پرو*کسی فایر / سا.یفون . هیچکدوم :n03:
نکنه از زیر ساخت باشه؟:n23:
نقل قول:
نه ربطی نداره
واسه من کار میکنه
از اونجایی که سرور میگیرید حتما down شده یا یه بلایی سرش اومده
دیدی یه شبایی تو ساعات رایگان سرعتت خیلی زیاد شده
بدون داری میری تو دسته پر مصرف ها چند روز بعد سرعتت شدیدا افت میکنه
پس میزان دانلودت متعادل باشه تا همیشه داشته باشی .
مثلا من معمولا شبی 900 تا 1 گیگ دارم
اما وقتی یه شب ببینم 2 گیگ دانلود شده سریع دست به کار میشم و شب های بعد 500 بیشتر نمیذارم دان بشه .
اخه یهویی همه باهم دان بشن؟ فری گیت هم دیگه کانکت نمی شه..با پشتیبانی قند شکن صحبت کردم که گفت موردی نداره :n13:و مشکلی نیست.نقل قول:
نه آقا من یک ماه محدود بودم باید ساعت3 میزاشتی دانلود تا 60 بشه سرعت دانلود!دراین یک ماه4 روز هم کلا شب تاصبح سرعت5 کیلوبات بود!نقل قول:
من حالا فهمیدم از این یک ماه3 یا 4 روز هست گذشته من دانلود نکردم برایه همین سرعت اینقدر اومده بالا!{اگه دانلود میکردم همین 3 یا 4 گیگی بود که دیشب دانلود کردم:n09:}
حالا به نظرتون میشه امشب هم اینطوری باشه امروز؟؟
دیشب که من فقط ۲۹۰ مگابایت تونستم دانلود کنم!
256 نامحدود!
نمیدونم حالا یا یه جای دیگه امتحان کن ببین ججوریهنقل قول:
اخه یهویی همه باهم دان بشن؟ فری گیت هم دیگه کانکت نمی شه..با پشتیبانی قند شکن صحبت کردم که گفت موردی نداره :n13:و مشکلی نیست.
+فری/گیت که -- شدش ! همون کانکت نشه بهتره:دی
سلامنقل قول:
یکی از سرورها قند شکن کار داد :n02: من دیشب امدم دانلود بکنم دیدم سرعت مالی نیست و قیدش رو زدم...
اره تو فیض بوک حرفش بود که -- شده..ولی من با فری گیت فقط برای تست بود وگرنه باهاش کاری نداریم:n07:
من با پرو*کسی فایر وصل میشم با تنظیمات مرور گر البته .نقل قول:
با اوپن وی پی ان هم وصل میشم
مشکلی نداره ولی سرعت خیلی پایین
شاید سرعت شما هم که افت داره وصل نمیشه.
منظورم rate یا پهنای باندی بود که روی خط اعمال شده!نقل قول:
تو مودم هست
شما سرویس art دارید؟
شاید سرعتتون رو کاهش دادن!
اره راست میگه دوستمون دقیقا همینطورهنقل قول:
وقتی سرعت خیلی بالا رفت فردا پس فردا تو دسته پر مصرف میشه و سرعت از دیال آپ کم تر میشه:n02:
256 نامحدود هست .نقل قول:
بله Art دارم ولی سرعتم خیلی افتضاح شده . ولی دانلود زیادی نداشتم اصلا که تو لیست پر مصرف قرار بگیرم .
دیشب که سرعت فوق العاده بالا بود تو ساعت رایگان نمیدونم از دستشون در رفته بود یا واقعا داره شاتل یه تکونایی میخوره :n02:
3 لینک پشت سر هم گذاشتم سرعت به 300 میرسید تو ساعت رایگان بعد ترسیدم گفتم شاید سریع محدودم کنن بعد یه لینکش کردم که سرعت
بین 110 تا 240 نوسان داشت که تونستم تا صبج 2.1 گیگ بگیرم :n10:
شبی 1گیگ مشکل نداره؟ شما سروست چیه؟نقل قول:
ممنوم.
از 1 تا 7 صبح رایگان هست دانلود کنید یا وب گردی کنید از ترافیک شما کسر نمیشه . هیچ مشکلی هم نداره .نقل قول:
نقل قول:
1-7 ؟؟؟
مگه از ساعت ۲ نشده بود؟؟؟
نه 1 بود همیشه .نقل قول:
الان سایت شاتل چک کردم تا 8 نوشته ولی من چند بار یادم هست تست کردم تا 7 رایگان بود بعد ساعت 7 از ترافیکم کم میشد !
نوشته از خود سایت شاتل
نقل قول:
بنابر سیاستهای تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.
یعنی چی؟ من متوجه نمیشمنقل قول:
یه جمله کاملا نا مفهوم نوشته...
سلامنقل قول:
سرعتتو بالا میبندن اولش اگر مصرفت بالا بره کم کم سرعتت کم میشه
توی سایت واسه آرت1 رو حداقل ترافیک زدن 9 گیگ که با این تفاسیر حداقل می دونی می تونی 9 گیگ رو مصرف کنی البته بعضی از دوستان مثل خود من بالاتر هم مصرف میکنن و سرعتشون هم کم نمیشه
256 که باید 32 بکشینقل قول:
فکر کنم طرح تشویقی بوده که 3مگ می کشیدی
اندازش مشخص نیست ولی به فکر دانلود اونم هر شب نباش حداقل یکی دو شب در میون دانلود بزارنقل قول:
یه عکس از مصرفت بزار ببینیم چقدر مصرف داشتی ، الان با چند دانلود داری؟نقل قول:
همین امروز فرداست که دوباره سرعتت بیاد پایین :n02:نقل قول:
1گیگ!!نقل قول:
به نظرم اصلا فکرشم نکن خیلی از اینا کمتر باید باشه
نه از ساعت 1 تا 8 رایگانه واسه Ecoنقل قول:
شما پهنای باند تو مودم چه قدر بسته شده؟نقل قول:
خدا نکنه :n23:نقل قول:
ایشالا که سرعتت نیاد پایین دوست عزیز
ولی سیاستشون اینطوری که هرجوری مصرف کنی با همون مشترکا شیر میشی
به نظرم حالا که سرعتت خوب شده یه طوری استفاده کن که همینطوری بمونه :n01:
نقل قول:
ممنون ، آره عزیز تقریبا میشه گفت غِلقِش اومده دستم یعنی ماهی زیر 20 گیگ دان کنی محدود نمیشی
و تقریبا دوماهه که اینکارو میکنم تا الانم محدود نشدم
امشبرو بیخیال دان میشم چون 5 شب دارم پشت سر هم دان میکنم :n08:
یعنی سرویس های آرت رایگان نداره شب ها؟؟؟؟؟؟:n04::n02:نقل قول:
نه از ساعت 1 تا 8 رایگانه واسه Eco
چند شب ِ اسکل شدیم یعنی؟:|
ART مگه نامحدود نیست؟!!!!!
پس شبانه چیه دیگه!!!!!!!!
با این سیستم مسخره ی مصرف متعادل میشد از ساعت رایگان ۱ تا ۸ هم خب استفاده کرد!:n02:نقل قول:
اگه شب رایگان نیس پس چرا سرعت انقدر مزخرف میشه؟!
الان بلاخره از اون ۱۴ گیگ حداقل آرت ۳ شب دانلود کنیم کم میشه یا نه؟:|
سلام
با این سرعت بالا یک وقت محدودم نکنن؟
مردم با سرعت بالا دانلود می کنن ، ما اندر خم یک کوچه ایم:n02:
با عرض سلام به همه دوستان گل و اساتید
من تهران هستم نزدیک سه سال هست که از مبین نت استفاده میکنم این اواخر واقعا دردسر ساز شده واسم تا اینکه متوجه شدم تو مرکز مخابراتی ما که جماران هست خود مخابرات adsl میده و شاتل هم رو فیبر می تونه بده اینطور که به من گفتن.
یکی از دوستان 512 نامحدود مخابرات داره سرعت دانلودش چه روز باشه چه شب زیره 65 نمیاد در کل به من میگه واسه دانلود خوبه راضیم هست ماهیانه تو قبض تلفنشون 20500 تومان هزینه میاد!:n01:
می خواستم از اساتید بپرسم که بین شاتل و مخابرات کدوم رو انتخاب کنم که پینگ پایینی داشته باشه و نصبت به هزینه ای که میکنم سرویس بهتری بهم بده.
ممنون میشم جوابمو بدین
سرویست چیه دوست عزیز ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه برای شما پینگ مهمه شاتل نسبت به مخابرات پینگ بالاتری داره اما اگه سرعت دانلود و کیفیت سرویس و همیشه وصل بودنش برای شما مهمه حتما حتما شاتل بگیر دوست گلم :n18:
ECO 2 MBنقل قول:
سرعت خیلی زاقارته :n13:
یه دنیا ممنون:n19::n06:نقل قول:
32 ؟ شوخی میکنین ؟ من الان یک ساله که با سرعت 3 مگ روزها میرفتم ! الان ها خیلی دانلود میکنم یعنی هر روز 5 تومنی شارژ میکنم تقریباً ! فکر کنم برای همین دانلود زیاد سرعتم امیاد پایین ! بعضی وقتها زیاد میشه البته .نقل قول: