بله مثل اینکه صحت داره این خبر . منم مدتیه با این کدها مشکل دارم و نمیدونستم ایراد از کجاست .نقل قول:
قبلا هم اینجا گفتم , بر هر همراه اولی واجبه که لااقل هفته ای یکبار اینجا سر بزنه تا غافلگیر نشه !
Printable View
بله مثل اینکه صحت داره این خبر . منم مدتیه با این کدها مشکل دارم و نمیدونستم ایراد از کجاست .نقل قول:
قبلا هم اینجا گفتم , بر هر همراه اولی واجبه که لااقل هفته ای یکبار اینجا سر بزنه تا غافلگیر نشه !
دیشب تو برنامه نود فردوسی پور گفت از طریق *733# به زندانی کمک کنید و پول واریز کنید منم از همون طریق واریز کردم
این مگه همون روش ussd نمیشه؟
پس هنوز از کار نیفتاده
بله. ظاهراً مشکلی از شبکه بوده.نقل قول:
الان تست کردم، ussd مجدد راه افتاده و مشکلی وجود نداره.
امیدوارم دوستانی که از مسئلهای اطلاع دقیق ندارند، با اطمینان کامل به سوالات جواب ندهند!
نقل قول:متوسط حقوق 1300 یورو هستنقل قول:
متوسط پول اینترنت خونه دی اس ال و موبایل همگی با هم ماهیانه 30 یورو تا 40 یورو
اینترنت شبانه 1-11 صبح فعال کردم
سرعت افتضاح
آیا خودشون سرعت رو کم کردن؟
سرعت بیشتر از 1 مگ نمیرسه وبسمت پایین 1 مگ نوسان میکنه
:n34::47:
دوست عزیز پرو ک سی امتحان کن یا ساعات دیگر شبانه روزنقل قول:
محل محل فرق میکنه, تعداد مشتری و فاصله از دکلنقل قول:
دیشب با سرعت 35مگ دانلود میکردم
نصف اون حقوق میره واسه اجاره, بیش از 100 یورو ماهانه میره قبض برق و گاز و آب. بیمه های شخص ثلث خانه, بیمه و مالیات ماشین, 20یورو در ماه مالیات تلویزیون!! و ده ها خرجهای دیگهنقل قول:
والا اون قدیما گذشت آدم میرفت 3 سال آلمان یا ژاپن دست پر برمیگشت
خواب اونور آب نکنیم, همینجا همه چیز هست, اونهم بهترش
کجای دنیا ماشین صفر با 4000دلار میشه خرید؟ بنزین لیتری 20cent
اروپا بنزین حداقل لیتری euro1.4 آدم میترسه با ماشین جایی بره
نقل قول:
این قدر از این جمله بدم میاد که نگو یاد مسئولینی می افتم که از این حرفها می زنند مردم هم مانند دیوار و گوسفند می بینند.
ما هم مالیات میدیم هم گمرک میدیم هم عوارضهای مختلف میدیم و گرانترین کشور و شهر دنیا رو هم داریم و زندگیمون هم که به روز نیست. ادم پول جمع میکنه برای سال اینده یک ماشین بخره 100 تومان سال بعد میاد تا بخره میبینه میشه 200 تومان!!!
در ضمن این خیلی بهترش هم فرمودید خیلی مضحکه همین کم بود. بهترش1!11!
درسته, پولمون جلو چشم بی ارزش میشه...ولینقل قول:
یه پراید 20 تومانی بحر, با کیفیت میخواهی یه ساندرو 45تومان بگیر. 200 میلیون چرا؟ با همون 200 میلیون برو یه 70 متری شمال بخر کیف کن