سلامنقل قول:
ممكنه بفرماييد تست كجا گرفته شده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
سلامنقل قول:
ممكنه بفرماييد تست كجا گرفته شده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من با نظر برخی دوستان مخالفم.
به نظر من عقلانی نیست کسی که بخواد از 2 تا 8 صبح دانلود کنه با گوشی اینکارو انجام بده... صبح که برای بیرون نیازش داری باطریش خالیه:n02:
در مورد دانگل ها بگم در مناطقی که سیگنال ضعیفه بهتره نگیرید. چون اگه نیاز باشه جابجاش کنید تا سیگنال بهتری دریافت کنید باید کل سیستم رو جابجا کنید که اصلا مناسب نیست.
ولی مودم های وایرلس براحتی میتونید هر جایی که سیگنال در منزل بهتره جابجاش کنید.
دانگل های زیر 100 تومن یه بدی که دارن حداکثر سرعت دانلودشون 7.2 مگ هست ولی مودم وایرلس 3G 5350 TP-LINK که خودم دارم تا 21.6 مگ ساپورت میکنه.
===============
در ضمن مودم های وایرلس 4G که تو بازار ایران هستن قیمتشون زیر 100 دلار نیست و انتظار نداشته باشید کاهش چشمگیری داشته باشن.
من. امروز اومدم این بسته نامحدود هفتگی بگیرم اما هر کار کردم نشد مگه برداشتن این بسته رو؟ البته شایدم چون دو روز هنوز از بسته قبلی مونده انجام نمیشه اینجا کسی برای دومین بار بدون اینکه بسته ی قبلیش مدت زمان سی روزش تموم بشه تونسته باز از این بسته ها بخره؟
با USB TETHERING که باتری خالی نمیشه.نقل قول:
اون WIFI HOTSPOT ه که باتری رو خالی میکنه
خب اگه من بخوام گوشی رو ببرم زیرزمین وبه کامپیوتر وصل کنم دیگه خبری از سیگنال 4G نیست.نقل قول:
هات اسپات هم خودت میگی باطری رو خالی میکنه.
دانگل تی پی لین ام ای 260 تا 21 مگ سرعت میده و 80 تومنه.
دانگل ۴ جی تو بازار فعلا همون لاکه ایرانسل هست که بالای 200 تومنه.
قیمت ویژه دیجی کالا برای ۴ جی تی پی لینک خیلی خوبه هر کی می خواد شک نکنه کافی قیمت دلاریشو سرچ کنید.
الان این 3G نسبت به ADSL از نظر هزینه و سرعت مقایسه شون چطور هست ؟
4G چطور ؟
میشه جایگزین ADSL کردش و به صرفه تر میشه؟
مودم های جداگانه برای استفاده از این نسل باید خریداری بشه ؟
سلام
واقعا نمیدونم موضوع چیه:n41:
از وقتی BTS منطقه ما رو به 3G تجهیز کردن امکان نداره من بتونم در خونه با تلفن صحبت کنم. این موضوع رو با پشتیبانی هم مطرح کردم فقط زنگ میزنن میگن درست شد منم میگم نه درست نشد
در هر تماس ( چه ورودی چه خروجی) بین ۳ تا ۱۰ ثانیه ارتباط قطع میشه وقتی دوباره شماره بگیری باز همین اتفاق می افته.
غیر از این آنتن گوشی دقیقا هماهنگ با ثانیه شمار ٬ آنتن هاش کم کم و کم و قطع میشه و دوباره زیاد زیاد و فول میشه و دوباره این داستان ادامه داره.
کسی با این مشکل موجه شده این مدته ؟؟ مشکلی که قبلا نداشته و الان باهاش بهش برخورده ؟؟
شارژر رو وصل كني باتري خالي نميشهنقل قول:
Sent from my E15i using Tapatalk 2
نه نمیصرفهنقل قول:
هر گیگ که 3600 ایرانسل داره میده 10,000
بله مودم باید خرید