سلام
من دو روزه بعضی از سایت هارو میتونم باز کنم بعضی رو نه
با 2020 تماس گرفتم بعد از 20 دقیقه مکالمه و پینگ گرفتن میگه مشکل از شبکه میتونه باشه که در دست تعمیره
خدایا ما را تا نمردیم نمیران:n19:
Printable View
سلام
من دو روزه بعضی از سایت هارو میتونم باز کنم بعضی رو نه
با 2020 تماس گرفتم بعد از 20 دقیقه مکالمه و پینگ گرفتن میگه مشکل از شبکه میتونه باشه که در دست تعمیره
خدایا ما را تا نمردیم نمیران:n19:
سلامنقل قول:
برای منم یهو وسط دانلود ها قطع میشه و همین داستانی که شسما اشاره بهش کردید اتفاق میافته!!!
الان تقریبا چهار روزه
عرض شود به حضورت که در مورد موفقیت آمیز بودن تا نبودن پروژه فیلترینگ نظری ندادم. دادم؟ اما حالا که بحثش اومد وسط باید بگم که اگه موفق نبوده همچین ناموفق هم نبوده . فیلترینگ گسترده مانع دسترسی خیل عظیمی از کاربران به سایت های مسدود شده میشه و اونهایی هم که می تونن با روش های موجود این محدودیت رو دور بزنن تعداد زیادیشون به خاطر کاهش سرعت و قطعی ها، عطایش رو به لقایش میبخشند و یا فقط به کارهای ضروریشون رسیدگی می کنند که باعث کاهش مدت زمان حضور میشه که این خودش موقیت به حساب میاد. بعضی اوقات هم کل پورت ها رو میبندن اون موقع دیگه مرد میخاد که از سد فیلترینگ رد بشه! دیگه موفقیت به چی میگن؟نقل قول:
منم مشکلم همین بقیه موارده که دلیلش رو هم گفتم تو پستای قبیلم دوباره مودبانه میگم حضور مسئولین بی کفایت، بی سواد، *اشی، پول پرست و بی تفاوت نسبت به مردم و نسبت به حوزه مدیریتی که خروجی میشه چنین سرویس های بی کیفیتی که به لعنت خدا هم نمی ارزه. همه چی رو به سیاست پیوند نزنیم، دیگه از عربستان که بدتر نیستیم آیا اون ها هم چنین سرویس های بی کیفیتی دارند؟؟نقل قول:
درسته که قطعی های کامل در شرایط خاص اعمال میشه ولی برای بقیه مواقع ؟
بقیه موارد هم به من مربوط نمیشه . اما من هیچ مشکلی با ایرانی بودنم ندارم و هیچ رقمه تو کتم نمیره که بخام هویتمو تو دنیای مجازی تغییر بدم که اینو توهین به خودم میدونم. TV رو هم که روشن می کنم همین حس رو دارم فقط بعد از عوض کردن چندتا کانال خدمت عمه های گرامیشون سلامی میفرستمو خاموش میکنم./
چیز زیادی نمیخام فقط میخاستم تو این چند روزه برم سایت رایتل شارژ بخرم که باز نمیشد بعد اومدم اینجا دردودل کنم آخرشم |: ... رسید به اینجا/.نقل قول:
به همین دلایل انتظار نداشته باشید، تا زمانی که خواسته شما سال ها جلوتر از اراده حاکمیت است، برای آن جوابی منطقی دریافت کنید و یا اصلا جوابی به شما داده شود.
کسی مشکل اینترنت ”غیر ملی” نداشته؟!
واسه من سایت های ایرانی فقط با شکننده باز میشه ولی سایت های خارجی مشکلی ندارند!
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Tapatalk 4
برای منم همینجوره ..................:n19:نقل قول:
مشکل اینه که بعضی از سایت ها با شکننده هم باز نمیشننقل قول:
الان من 4 روزه می خوام برم سایت دانشگاه ببینم امتحانمون کی هستش باز نمیشه
به قول یکی از بچه ها کیلیت ساز یحتمل قفل در طویله رو واز کرده. یک روز خوش تو این 10 سالی که با فیلترنت تو این مملکت اشغال شده توسط اجنبی های ضد ایرانی سر و کله میزنم ندیدم.
.... گوه به قبرت بباره
چرا دانلود هی قطع میشه "؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا فکر کردین کلید ساز کاری از دستش برمیاد؟نقل قول:
کل اینجا دست یکی دیگست اون فقط یه مهرست که یه مشت ملت فکر کردن کاری از دستش برمیاد
بیخیال
الان قضیه ی این نت چیه چرا سرعت پایینه چرا بعضی سایتها باز میشه بعضی ها نه؟؟؟
دوستان این preferred DNS server و alternate DNS server رو چه عددی بذارم تا پاکت لاست و پینگم بهتر بشه
منتظر راهنمایی سبزتان هستیم :n02: