در طولانی مدت مشکل زا میشهنقل قول:
کیفیت ساخت و مواد بکار رفته در بدنه مودم های داخلی و خارجی خیلی فرق می کنه
Printable View
در طولانی مدت مشکل زا میشهنقل قول:
کیفیت ساخت و مواد بکار رفته در بدنه مودم های داخلی و خارجی خیلی فرق می کنه
من 2 مگ دارم و لیمیت هست.نقل قول:
من نقل قول مبین نت رو هم واست گذاشتمنقل قول:
دلیل شما چیه؟
آرش جان عجب سؤالی میکنی :Dچون شبا سرعتم کم میشه. البته دیشب زیر 1 مگ نیومد, اما دو سه شب پیش حتی به 128ام می رسید. قبلنا که 512 بودم شبا اصلا افت نداشت.نقل قول:
خودشون که میگن فقط 1 مگ لیمیت شده (نه 512 و 2 مگ)نقل قول:
اگه 2 مگ هم بود خوب می گفتن، دلیلی هم نداره یکی رو بگن یکی رو نگن
افت سرعت شما هم دلایل زیادی می تونه داشته باشه مخصوصا شب ها
اگه لیمیت شده بود شب و روز سرعتت پایین بود از کی اینطور شده ؟ بهتره تنظیمات مودمت رو چک کنی
می تونی دوباره از مبین نت هم بپرسی.
نه آرش جان مشکل فقط کمبود پهنای باند مبین نته. فکر نمی کنم کسی از کاربران مبین نت اونطور که شما میگی در طول روز مشکل داشته باشه (حداقل من ندارم). من یک ماهه در ساعات رایگان افت دارم, اونم تا حدود ساعت 4. 4 تا 8 چندان مشکل ندارم. البته شبای پرسرعتم داشتم. با پشتیبانی ام تماس گرفتم. میگن طبیعیه, به خاطر ترافیک شدیده ساعات رایگانه. به هر حال قبلا اینجوری نبود و مسلما مشکل کمبود پهنای بانده و از سمت من نیست :)نقل قول:
امروز از طرف مبین نت یه ایمیل برام رسید با این متن
با سلام
لینک شبکه در ماهشر به صورت موقت دچار مشکل گردیده است که حاکثر تا 1 هفته آینده لینک های جدید به شبکه اضافه خواهد شد
با سپاس
البته همین طور که میبینید اسم شهر رو اشتباه نوشتن و اینکه از همون ابتدا که مبین نت اومد لینکشون مشکل داشت رو ذکر نکردن
ولی امید وارم که مشکلشون رو تو ماهشهر و شهرهای دیگه برطرف کنند
صفحه ی کنترل حساب مبین نت فارسی شد :) اولین حرکت تقریبا مثبت این شرکت
الان زنگ زدم پشتیبانی(بعد یک ساعت موسیقی) که سرویسم رو زودتر از موعد تمدید کنم گفت سیستم از دیروز عوض شده و نمی تونه و باید حجم اضافه بگیرم بعد هم آدرس جدید ecare رو داد گفت خودت برو ببین البته فارسی هم شده که سر در بیارن مردم به هر حال برای مبین نت متاسفم آدرس جدید رو براتون میذارم شاید بدرد کسی خورد چون به کار من نیومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی تماس بگیرید مشکل خاصی نباید باشه ... این مودمها در هنگام تغییر آی پی بعضی مواقع مشکل ساز میشن و ...نقل قول: