پینگ وایمکس هنوز هم بالا هستنقل قول:
و زیاد مناسب بازی کردن نیست متاسفانه
Printable View
پینگ وایمکس هنوز هم بالا هستنقل قول:
و زیاد مناسب بازی کردن نیست متاسفانه
سلام من سرویس 256 pars online نامحدود دارم با سرعت دانلود تقریبی 450 کیلوبایت که راضی هستم تصمیم گرفتم وایمکس ایرانسل بگیرم نامحدود 256.
ایرانسل برای سرعت بالاتر از 128 کارتی چیزی میخواد؟
سرعت سرویس 256 نامحدودش چقدره؟
این هفته وایمکس خیلی داغون بود. ینی در حدی که من شک کردم دارن از مودمم دزدی میکنن . انگار نه انگار یه لب تاپ فقط داره دیتا میگیره از مودم.
من هنوز نمیدونم مشکل وایمکس این مدته چیه با اینکه کلی تو بوق کردن که اویمکس ایرانسل اولین خطی هست که به فیبر نوری شمالی که از المان میاد متصل شده!
عجیبه.
حالا نامحدودش واقعا نامحدود هست ؟ حداکثر میزانی که دانلود کردی چقدر بوده ؟ با چه سرعتی ؟نقل قول:
واسه بالای 128 نامه میخواد ایرانسل
سرعت سرویس 256 کیلوبیتش ، 256 کیلوبیت هست یعنی 32 کیلوبایت.
الان والا کلا اوضاع اینترنت ایرانسل بهم ریخته هست... تاپیک توی امضای من هست که وضعش معلوم نیست چی بشه (هرچند که ظاهرا قبول کردن مشکل از خودشون بوده) و تازگی ها مثل اینکه واسه سرویس مثلا نامحدودشون خط مشی مصرف واسه خودشون تعریف کردن...
نقل قول:
کاملا درسته اولین خطی هست که .....
اما راجب سرعت الان مشکل زیر ساختی وجود داره هم برای پینگ داخل هم پهنای باند و احتمالا تا 4 پنج ماهه دیگه ادامه داره و برای تمام isp ها هست.شما تحمل کن.همه وضعشون همینه.حالا هر کسی به یه نحوی:n21:
بله تایید میشهنقل قول:
من توی این هفته 2 روزش رو رسما میتونم بگم نت نداشتم 2مگ دارم سرعتم نهایتا 50 بود 2 روز که این یعنی فاجعه واقعا برای سرعت 2مگابایت
انشاالله وضع بهتر بشه
چون من به هیچ وجه نمیتونم ISP رو عوض کنم با دانلود بالای ماهانه ای که دارم تنها گزینه نامحدود واقعی همین وایمکس هست
دوستان کسی هست تو قم باشه و از ایرانسل وایمکس داشته باشه؟
نه به صورت مصرف منصفانه هست که تا 35 گیگ ماهی میتونی دانلود کنی برای من حدود 450 کیلوبایت بوده سرعتم که بالا پایین هم دارهنقل قول:
256 ایرانسل وایمکسش 32 کیلو هست؟:n21:
128 مبین نت برای دوستم 120 کیلوبایت هستش!
عزیز هیچ کدوم از ISP ها نامحدود واقعی نیستن و مصرف منصفانه دارن به همین خاطر هم هست که سرعت ها رو بیشتر از قرار داد شما براتون میبندننقل قول:
تنها جاهایی که نامحدود واقعی هستن وایمکس ایرانسل و مخابرات هست که این 2 تا هم سرعت های واقعی رو میدن بهتون و بالاتر براتون نمیبندن پهنای باند رو
256 ایرانسل سرعت قانونی هست و همون 32کیلوبایت هست
128 مبین نت هم اگه میبینید که 120کیلوبایت هست چون اولا نامحدود واقعی نیست در ثانی اشتراک هاشون فرق داره
توی مبین نت اشتراک های 1 به 4 هم داره به همین خاطره که سرعت ها بعضی موقع ها بیشتر هست
آقا این خط مشی مسخره دیگه چیه ! اینم سیاست جدیده!!؟
من نمیدونم نامحدود یعنی چی ! یعنی نمیشه با خیال راحت دانلود داشت؟ حالا من زیادم دانلود نداشتم.به 707 زنگ بزنم ممکنه بیخیال این قانون جدید بشن ؟