آخه چرا زنگ بزنم پشتیبانی ؟؟ 128 باید 16 باشه دیگه :19:نقل قول:
Printable View
آخه چرا زنگ بزنم پشتیبانی ؟؟ 128 باید 16 باشه دیگه :19:نقل قول:
نقل قول:
با این سایت تست بگیرنقل قول:
کد:www.speedtest.ir
آره ديگه زنگ هم بزني ميگن بايد 16 باشه پس مشكلي نيست. :31:نقل قول:
سلام دوستان من 5 روز دیگه دوره تموم میشه اگر ازین 3گیگ مجانی استفاده نکنم یا یکمشو استفاده کنم بقیش میشه دوره بعد استفاده کنم ؟ یا کلا میسوزه ؟
نه كلا ميسوزه :31:نقل قول:
این جور سوال ها رو بهتره از پشتیبانی بپرسی. مطمئن تره :46:نقل قول:
اون 2GB که نوشته جدیدا اضاف شده به ترافیک ماهانه 2GB+10 یعنی همون 12 گیگ:46:نقل قول:
خوب آرت3 256 هست 22 گیگابایت ترافيک ماهانه میتونی مصرف کنی و دانلود پنجشنبه و جمعه ها و شبانه 1 تا 7 رایگانهکد:ترافيك سرويسها از روز 8 ارديبهشت ماه 1388 به صورت اعداد آورده شده در جدول افزايش يافته است
512 اکو 3گیگا بایت ترافیگ ماهانه داری و شبانه 1 تا 7 رایگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماله من!!!!
شوخی کردم
خونه دوستم بودم
گفتم بزار از دایال آپ هم یه تست بگیرم
فقط برو توکفه پینگش!!!!!!
نقل قول:این جور سایتها اصلا قابل اطمینان نیستند و هر سری یه سرعت رو نشون میدن. شما برای سرعت دانلود یه لینک مستقیم رو بذار توی idmبا 16 کانکشن، ببین سرعت دانلودت چقدره. برای پینگ هم در کامند دستور پینگ رو وارد کن، مثلا برای یاهو، اونطوری خیلی مطمئنترهنقل قول:
همونطور که سیامک جان گفت برای دوره بعد منتقل نمیشه و کلا میسوزه. تا میتونی این 5 روز تمومش کن! ولی حالا محض اطمینان یه زنگی هم به پشتیبانی بزن، شاید برای ماه رمضون یه ارفاقی بکنن.:31:نقل قول:
دوستان یادتون هست دیشب کنترل پنل شاتل از سرویس خارج شده بود الان متوجه شدم تغییر مشخصات مشترک به پنل اضاف شده.چه باحال....:8::5: