من 8 مگ گرفتم . ماه اول افتضاح بود . نه تک کانکشن داخلی و نه خارجی به درد نمیخورد (صفحات قبل میتونید ببینید چندین تست گذاشتم).ماه دوم علاوه بر سرعت افتضاح ، 60-70 میلی ثانیه به پینگ هم اضافه شد ! پشتیبانی هم زیر بار نمیرفت و با اینکه خودش تست میکرد و مشکل هم کاملا واضح بود میگفت که ما مشکلی نداریم!! منم با اینکه هنوز یه 15 روزی از قرارداد مونده بود از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم و فرداش برای تایید تخلیه با من تماس گرفتند و گفتم که ماجرا این بوده و تخلیه کنید . میخواستم بعد از تخلیه برم پارس آنلاین یه جشنواره 6 ماهه با سرعت 8مگ بگیرم. اما از فرداش تک کانکشن و پینگ درست شد .بعد از 3-4 روز خط تخلیه نشد و من هم پیگیری نکردم و تقریبا یه 10 روزی صبر کردم که ببینم وضعیتش همینجور ثابت میمونه یا نه .یه 2 روز قبل از تموم شدن اشتراک رفتم نمایندگی که ظاهرا چون مدارک کامل نبود تخلیه نکرده بودند .منم گفتم که اوضاعش بهتر شده و نمیخوام تخلیه کنم به شرطی که یه قرارداد یک ساله با سرعت 8 مگ ببندید ولی کل ترافیک رو یکجا بهم بدید و نه اینکه ترافیک هر ماه که استفاده نشده رو بسوزونید . نمایندگی هم با پشتیبانی استان تماس گرفت که گفتن نمیشه و تمام شرکت ها این کار رو میکنند که گفتم گوش های من رو دراز فرض نکن چون تنها شرکتی که این کار رو میکنه شما هستین و های وب که زمان تعرفه های قدیم بسته های قرمزش اینجوری بود ولی در عوض بیشترین حجم رو با کمترین قیمت میداد. وقتی دید من میفهمم که داره مزخرف میگه گفت بیا و به جاش سرویس یک ساله با ماهی 4 گیگ!!! رو بگیر و بقیه اش رو هم ترافیک بخر . که منم قبول نکردم چون خیلی حجمش کمتر از چیزی بود که من استفاده می کردم و هم هزینه اش خیلی بیشتر . با بخش فروش تهرانشون هم تماس گرفتم و اونها هم گفتن که :نقل قول:
"طبق مصوبه ی سازمان تنظیم مقررات سرویس های جدید به صورت غیر حجمی بوده و آستانه مصرف سرویس ها به صورت ماهانه قابل ارایه می باشد".
که البته این هم مزخرفی بیش نبود. منم یکشنبه همین هفته درخواست تخلیه رو دادم ولی تا امروز هیچ خبری نشده . دوباره میرم پیش نمایندگی و اگه باز لفتش دادن ازشون شکایت میکنم . در کل شرکت بسیار مزخرفی هست که به هر دری میزنه تا برای مشترک هزینه بتراشه ولی در مقابل سرویس درستی هم ارائه نمیده .