دوست عزیز شما مطمئن باشید اگر 1000 تا دلیل دیگه هم باشه باز هم ما مقصریم!نقل قول:
دوست عزیز گیرم که مایکروسافت کاری کرد که سیستم هک بشه.خوب شما چرا سیستم هک شده می خرید؟!این بهونه نیست.شما از دیسک اصل استفاده کنید اگه بن شدید من یه Xbox 360 دیگه براتون می خرم
بعد هم من کنسول رو امروز 5 ساعت مداوم روشن کردم چرا ترس؟!با رعایت چند نکته ی ساده نیازی به ترسیدن نیست
بعد هم دوست عزیز که به PS2 و PS3 گفته آشغال؟ PS2 بهترین بوده و PS3 هم الان کنسول بسیار خوبیه
من اگه پست می دم دلیلم این نیست که با شما بحث کنم چون ما همه با هم دسوت هستیم و البته نظر هر کس محترمه
من خودم بار ها در همین فروم به مایکروسافت و سیاست خارج کردن بازی های اختصاصی 360 از انحصار این کنسول اعتراض کردم ولی مساله اینه که خود من هم وقتی حق اعتراض دارم که به حقوق دیگران احترام بذارم!نه از دیسک کپی استفاده کنم و بعد اظهار نظر کنم
دوستان هنر این نیست که PS3 بخریم و بعد براش بازی اصل تهیه کنیم چون در هر حال PS3 کپی خور نشده و ما مجبوریم این کار رو بکنیم!هنر اینه که برای Xbox 360 بازی اصل بخریمچون شرایط انجام یک کار نادرست رو داشتیم اما انجامش ندادیم
تا روزی که از دیسک کپی استفاده کنیم هر بلایی که سر کنسول بیاد حق ماست!