برای جایگزین چیزی سراغ دارین؟
من شبانه چیزی حدود 10 گیگ میگرفتم اونم بر حسب نیاز.. وگرنه تا 20 هم میشد گرفت
چیکار کنیم؟ :n28:
Printable View
برای جایگزین چیزی سراغ دارین؟
من شبانه چیزی حدود 10 گیگ میگرفتم اونم بر حسب نیاز.. وگرنه تا 20 هم میشد گرفت
چیکار کنیم؟ :n28:
در راستای افزایش سرعت در تایم شبانه ، شبانه رایگان حذف خواهد شد !
الان ساعت 17:45 تست سرعت از اینترانت ! ، اینترنت که بماند. سرویس 2 مگ ، خط روی 16 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 مخابرات نزدیک دو برابر این سرعت داره. به شبانه اشاره کنن تخلیه میکنم با این وضع روزانشون
دوستان من قرار دادم 15 اذر تموم میشه . یک سوال برای تخلیه باید حضوری برم فرم پر کنم یا تلفنی هم میشه ؟
من تابستون تخلیه کردمنقل قول:
به من که گفتن باید حضوری بیای فرم تخلیه پر کنی
تو تبریز که فعلن مخابرات بهترین هست کمپین تابستانه گرفتم 2 مگ سرعت 700و800 هست تو قرار داد ذکر شده مال ن تا یک سال دانلود رایگان من برقرار خواهد شد از ساعت 2 تا 8 خدا کنه مال منو حذف نکنننقل قول:
5 روز دیگه از قرار دادم موندهنقل قول:
10 روز پیش قراردادم یه ماه تمدید کردم
نظرتون چیه تخلیه کنم
یا واستم قرار دادم تموم شه؟
سگ زرد برادر شغاله:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
این چن روز هم بمون بعدش تخلیه کننقل قول:
احتمالا برای این برداشتن از سایت تا یه عده تمدید کنن
برای امضات شاتل و پیشگامان هم هستن
مخابرات مشهد هم خوب بود تا ملک جعفریان اومد زد همه چی رو خراب کردنقل قول:
میگن میخواد بره هنوز که نرفته یکی بیاد نامحدود رو مثل تهران بزاره
تو تبریز فقط مشکل حجم خوری هست وگر نه از لحاظ سرعت تبریز تو ایرانه یکه
اگر بخواد طبق قانون عمل کنه که باید از دهم آذر به بعد هر کی تمدید کردن این قانون شبانه روش اعمال بشه اگر هم نخواد طبق قانون عمل کنه برا همه بالاجبار اجراش میکنه
مثلا کسایی که الان سرویس 1ساله گرفتن قانونا تا 1سال که سرویسشون تموم میشه نباید این قانون روی سرویس اعمال بشه چون الان با قرارداد شبانه رایگان سرویس خریداری شده نه یک سوم
اینم سرویس 512 محدود
ماههاست داستان همینه
هر جای دیگه هم بخوام برم بدتر از اینه
نه طبق محاسبه اول از همه زنجان پرسرعت ترین اینترنت ایرانو داره و بعد از اون اینترنت مشهده.نقل قول:
طبق چه محاسبه ای میشه بفرمایید سوم کدوم شهر هست
سرعت ما هم خوبه شب و روز 1.2مگابایت میده حتی تو شبانه رایگان ولی شبانه 5و10مگو چند وقت پیش حذف کردن الان نهایت سرعتمون که شبانه داشته باشه 250کیلوبایتهنقل قول:
من قراردادم تا اسفند هست . اگه بخام تخلیه کنم بابت پولی که دادم تا اسفند چیزی نمیدن ؟؟؟:n28:
به نظر من هم بهتره توی این زمینه به سازمان تنظیم مقررات هم شکایت کنید چون از نظر حقوقی مرجع اصلی شکایت ماست. بگید توی قرار داد اولیه که ما امضاء کردیم صراحتا نوشته فلان تایم رایگانه و طبیعتا اگر جزء تعهدات پارس شناخته بشه شما راحت می تونید قرار دادتون رو فسخ کنید و کل پولتون رو بگیرید و الا حق فسخ نداریم. اینکه میگم شما به خاطر اینکه من همیشه ماهانه خرید می کنمنقل قول:
شکایت بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو که از قبل سرویس خریدی ولی اینا شبانه رو برداشتن و در اصل این شرکت پارس آنلاینه که قرارداد رو بهم زده و باید پول چند ماه رو پس بدن :n01:نقل قول:
مطمئن باش اب از اب تکون نمیخوره:n10::n10::n10:نقل قول:
شاتل از اول بودنقل قول:
پیشگامان اضافه کردم
برای تخلیه باید چکار کرد؟
از 26 هزار تومن چقدرش پس میدن؟
گنجیشک پر دانلود شبانه پر وب گردی روزانه پر استفاده ی معقول از وسایل دیجیتال پر ارتباط با سایر دنیا پر باز شدن درهای ذهن پر زندگی مثل ادم پر حق حیات پر........ ای بابا از توی غار نرو بیرون خطرناکه .. از درخت چرا داری میری بالا برگرد بیا بازی همه چی پرمون رو ادامه بدیم.................>و این پیشرفت اینده ی مردم ماست :n03:
اقا برداشتن شبانه بخوره تو سرشون
یکی به ما میگه چیز پی ان از کجا بگیریم که با پارس آنلاین محترم هماهنگ باشه و کار کنه؟ ( تو پخ لطفا بگید )
چون تا مدتی پیش از 20speed میگرفتم اما مدتیه مدام سر 5 دقیقه با هر مدل سرویس ایش قطع میشه. سرویس کرد ما رو ...
مرسی
من مشکلی باهاش ندارم و قطعی ندارهنقل قول:
داتک هم محدود کرده خواستی اضافه کننقل قول:
نقل قول:
به اطلاع میرساند، برای تمامی سرویسهای حجمی، حجم مصرفی شبانه از ساعت ۲ لغایت ۶ صبح با ۹۰٪ تخفیف و از ساعت ۶ لغایت ۸ صبح با ۷۵٪ تخفیف در اختیار شما مشترک گرامی قرار خواهد گرفت.
والا ما هم مشکلی نداشتیم - اما دقیقا 1.5 ماه میشه سرویس کرد مارو. رو هر کدوم هم میگذاری باز قطع میشهنقل قول:
واسه پشتیبانی هم تیکت میزنی انگار با دیواری !
من تهرانم منطقه یک
اگه سریعتر بخوای تخلیه کنی باید بری مرکز مخابراتینقل قول:
میخوای اول از دفاتر خدماتی بپرس
از طریق خودشون فرم باید پر کنی تا ۳ روز
میگن ۳ روز ولی برای پیشگامان یه هفته علاف میکنه تا ۱۰ روز هم یکی میگفت بوده پس پارس هم میتونه
اون ۲۶ تومن هم بپرس بستگی به خودشون داره چقدر باهات راه بیان
کلا خیلی هوای سرویس دهنده ها رو دارن حتما خوب پولی ازشون میگیرن
شاید این قانونشون باعث بشه من سرعت بالای 2.5 مگ رو هم ببینم. به خاطر نویز مزخرف خطم اما الان با 3 جی ایرانسل تست گرفتم این شد
ساعت 17:45 که این بود :
ساعت 11:45
حالا ساعت 1:45 هم میذارم که به خوبی معلوم شه وضعیت از چه قراره و چه زمان هایی کمبود پهنای باند دارن.
جالبه که بعضی از دوستان فکر میکنند شرکت برای رفاه حال کاربراش داره اینکارو میکنه.....
منتظر نباشید کیفیت بهتر بشه.... دلتون رو صابون نزنید که بعدا نمونید تو کف....
متاسفانه با برداشتن خبر باعث شده خیلیا فکر کنن پارس دست از این کار میخواد برداره....ولی من امروز بر اساس شکایتم در سایت 195 ... کارشناسشون بهم زنگ زد و توضیح داد که این اتفاق میفته و 100 درصد میخوان اجراش کنن فقط ممکنه شرایطش تغییر کنه.... وقتی پا پیچش شدم گفت که مصوبه نیست ولی چون مصرف مشترکان زیاد شده میخوایم اینکارو انجام بدیم...
حساب کردم حتی اگه فقط بخوان 10 درصد حجم رو هم حساب کنن باز هم نمیصرفه... 3 گیگ دانلود میشه 300 مگ!!!!
متاسفانه هر روز داریم برمیگیردیم به عقب... نمیدونم کی این سراشیبی لعنتی تموم میشه تا یه مدتی هم حداقل نفس بکشیم... هر روز به یه بهانه ای شیر فلکه اینترنت بسته میشه.... اینا توقع دارن با اینترنت مردم اپولو هوا کنن... بابا شما که ادعاتون میشه برید ببینید مردم دنیا از اینترنت چه استفاده ای میکنن؟ این ریلیزای 50 گیگی فیلمهارو عمه من دانلود میکنه؟ این سریالای 3 گیگ برا هر قسمت چی؟ یا اصلا نرم افزار های مهم رو؟ همش دانلوده....شما ادعاتون میشه که پهنای باند دو برابر شده!!!! والا از هر کسی میپرسم میگه قبلا وضع بهتره بوده...
قیمت هر گیگابایت رو کردید 3600 تومن فکر کردید با 1 گیگ چکار میشه کرد؟
دوستان عزیز هم دست از شکایت کردن بردارن و خودشونو خسته نکنید... طوفانی در راهه که هممونو میبره با خودش امروز پارسه ... دو ماه دیگه فن اوا و .......
اینترنت فقط وقتی حالش خوب میشه که دیگه سرویس های محدود جمع اوری بشه و شرکتا روی سرویس های نامحدود با هم رقابت کنن... هر چند که نشون دادن تو این چند وقت بیشتر مثل یه گروه راهزن متحد هستن با هم و متاسفانه سرویسهای نامحدود هم وضعیت خوبی نداره...
دوستان حس میکنم یه مقداری حجم دزدی پیدا کرده پارس آنلاین من از بعد از ظهر 500 مگ حجم گرفتم و چون دیگه اعتماد داشتم به سیستم پارس آنلاین دیگه برنامه مدیریت پهنای باند نتورکس رو اجرا نکردم اما الان در کمال تعجب دیدم حجمم تموم شده !! چندروز پیش هم این اتفاق افتاد یادم نیست دقیقا چه ساعتی ولی مطمئنم که یه خبرایی هست قبلا هیچ وقت این مشکل واسم پیش نمیومد.
اینا شبانه رایگان رو هم برندارن مطمئن باشید رو میارن به حجم دزدی روزانه شک نکنید که این حرف درست در میاد بعدا همینطور که الان واسه من این اتفاق افتاده. خواستم بگم که دوستان اطلاع داشته باشن یه نفر دیگه ام تو همین تاپیک گفته بود که حجم دزدی بوجود اومده
تا وقتی که حداکثر سرعتی که میدادن 1مگ و 2مگ بود ( همین پارسال پیرارسال) از این مشکلا نداشتیم .
از وقتی این های وب لعنتی با تبلیغات 8مگش دهن همه رو آب انداخت و کلی مشنریای اینا پریدن , ایناهم مجبور شدن مسابقه سرعت راه بندازن
شاتل با 9 مگ و همین پارس با 16 مگ ...
اونم در حالیکه هنوز زیرساخت مناسب برای دادن این سرعتها و ترافیک ورودی کشور 16 برابر نشده بود . خوب نتیجه میشه اینکه بعد یه مدت شرکتا
یکی یکی به روغن سوزی میفتن و بفکر اینجور محدودیتها .
البته اون قضیه نگرانی برخی جناح ها و مچ اندختن دولتی ها با شورای مجازی هم کم دخیل نیست در این وضعیت , که وزیر مخابرات ما راجع همه چیز
از جمله انتخابات سنای آمریکا مصاحبه میکنه و اعلام نظر الا حوزه کاری خودش , که مشکل این مردمو حل کنه یا لااقل بگه از دست من خارجه .
چه روزگاریه .
حتی فکر نداشتن شبانه رایگان ترسناکه چه برسه به خودش!!!:n28:
یکی نیس بگه به جای اینکه حامی مسابقات فوتبال بشین یه فکری به حال مردم کنین!
یکی نیست بگه خوب کرم دارین به اینترنت 128 سرعت زیر رو میدین تا مجبور شین شبانه رو بردارین؟!!! (با این سرعت حجمم ترکید!!!)
یعنی همش به فکر راه هایی هستن که به ضرر ما هست!!!
همینه دیگه سرعت رو میبرن بالا تا حجم سریع تموم شه رایگان هم برمیدارن تا مای بدبخت مجبور شیم حجم بخریم!!!
اینا دیگه چه موجوداتی هستن؟!! :grrr:
نداشتن امکان دانلود رایگان حتی در ساعات نیمه شب که حقیقتا شبکه خلوته و کسی هم نگیره هدر رفته مث این میمونه که
بشما بگن پراید 20 میلیون و مرسدس بنز هم 21 میلیون
اما با دومی شما فقط حق داری تو پارکینگ تون عقب جلو کنی !
خوب همچین ماشینی به چه دردی میخوره ؟؟
نظرتون راجع به ماتریکس چیه؟ (توی شیراز و شهرای اطرافش!)
اینم طرح هایی که داره! می ارزه به نظرتون؟ بعید میدونم این یکی حالا حالا شبانشو برداره!
یعنی با سرویس 32 تومنی 1مگ با 5 گیگ شما حداکثر شبی میتونی 2.5 گیگ بگیری . دقت کن به قید حداکثر .
بنظر آش دهن سوزی نمیاد
رفیق دیگه اون سرعتا رو لولو برد!!! همه شرکتا دارن پولیش میکنن... بنظرم شبی 3 گیگ هم تو این وضعیت عالی هستنقل قول:
دو مگ پارس آنلاین کرمان همین الان
ظهری گرفتم رو 2.3 بود
چرا خودشون خراب میکنن وقتی میتونن با کمی سیاست تعرفه هارو برای هر دو دسته کاربرای شبانه و غیر شبانه قرار بدن جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب ... چیزی آیدشون نمیشه اگه بخان کل بندازن با یوزر غیر از عدم تمدید اشتراک ... حداقل با این توع بازار و اشباع بسیار زیاد شرکت های تامین کننده اینترنت این موضوع واضع هست ... انشالله که از عقلشون استفاده میکنن و یوزر از دست نمیدن .:n21:
من الان با سرعت 1.15مگابایت بر ثانیه شبی 16گیگ میتونم دانلود کنم ماهی 22500تومن:n02:نقل قول:
گیگا جان نظرتو راجع به این تعرفه های شهرمام بگونقل قول: