بعضی از سرورهای آپدیت و دانلود بازی رو فیلتر کردن با PSX Download Helper بعضی لینکا رو که تست می کردم می دیدم فیلتره:n38:نقل قول:
Printable View
بعضی از سرورهای آپدیت و دانلود بازی رو فیلتر کردن با PSX Download Helper بعضی لینکا رو که تست می کردم می دیدم فیلتره:n38:نقل قول:
دیشب مشکل باز نشدن سایت ها و پینگ حل شد ولی دوباره امروز باز همون مشکل را دارم
زنگ هم زدم شرکت میگه ایراد از سمت ما نیست و کلی هست. واقعا موندم چی بگم
فقط خدا بدون این عدالت نیست.
حیف این همه حجم خریدم با این وضع نت به هیچ دردم نخورده:n28::n30:
بالاخره به کاربران دیده بان نت پیوستم. :n02:
البته در اصل باید توی تاپیک خودش پست بدم که بخاطر درگیری لفظی چند کاربر شاتل با یک کاربر بنده خدا از دیده بان، اون تاپیک بسته شده :n27:
سرویس 8 مگابیت خریدم با مدت زمان 6 ماهه که حجم دانلود برای اینترنت بین الملل 6 ترا است و هزینه این سرویس 6 ماهه هم بخاطر هزینه رانژه و مالیات 291 هزار تومن شد.
بررسی سرویس خریداری شده
وضعیت پینگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت سرعت دانلود از سرور خارجی در حالت تک کانکشن:
وضعیت سرعت دانلود از سرور خارجی در حالت 8 کانکشن:
نتیجه گیری
در مجموع نسبت به هزینه ای که کردم سرویس خوبیه. خصوصا در مقایسه با شاتل بهتره.:n01:
سلام من در شاتل دو روز ثبت نام کردم معمولا چند روز طول میکشه تا برای نصب بیان
نزدیک نیم ساعته پینگ به شکل عجیبی رفته بالا 210 الی 220 شده نزدیک 100 تا رفته روش ip هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت
من خودم نصب کردم ولی یه 3-4 روزی طول کشید تا وصل شد . در کل خیلی کند هستن .نقل قول:
من 16 مگ گرفتم برای شما سرعتش چنده ممنون میشم بگیدنقل قول:
شما تهران بودی بهت پورت دادن ؟ لامصب حجماش وسوسه کنندس میترسم بگیرم منطقه ما بد باشه:n41:نقل قول:
دیده بان عالیه منم رفیقم گرفته همش داره دانلود میکنه و فیلم تو یوتیوب نگاه میکنهنقل قول:
خاک بر سر شاتل