*بغضا شرکتها میان و در ازای خرید 1 گیگ , 1.25 گیگ شارژ می کنند ولی بعدش اپلود رو کامل حساب میکنند.*نقل قول:
دقیقا داتک این کارو میکنه.
میشه لینک صفحه ای که این مصوبه 25% درش هست رو، بهم بدی.:n06:
Printable View
*بغضا شرکتها میان و در ازای خرید 1 گیگ , 1.25 گیگ شارژ می کنند ولی بعدش اپلود رو کامل حساب میکنند.*نقل قول:
دقیقا داتک این کارو میکنه.
میشه لینک صفحه ای که این مصوبه 25% درش هست رو، بهم بدی.:n06:
نقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تعرفه از ترکیب قیمت پایه و پلکانی، و با رعایت بند3 مصوبه 152 (هزینه ارسال (Send) در صورت حساب مشترکین محاسبه نخواهد شد.) بدست آمده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این testmy هزیان داره نشون میده من سرعتم اینجا 90 مگ در ثانیه هست اپلودمم 90 مگ در ثانیه است ....
سپاس فراوان از اینکه زحمت کشیدی مصوبه ها رو گفتی:n16::n06:نقل قول:
ولی طبق بند 3 مصوبه شماره 152 که میگه: *تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات ADSL ، ارائه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافیک مشترکین برای مجموع دریافت و ارسال به میزان 25% حجم ترافیک اضافی برای مشترکین لحاظ کند. *
بیشتر شرکتا به جای اینکه 25% حجم اضافی به مشترک بدن، میان آپلود رو رایگان میکنن، در حالی که داتک به جای اینکه آپلودو رایگان کنه،اومده 25% حجم اضافی به مشترک داده.
پس متاسفانه من نمی تونم از داتک به خاطر محاسبه آپلود شکایت کنم.
سلام دوست عزیز، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ؟ چون من الان 20 روزه که اینترنت ندارم فقط تایم اوت !نقل قول:
نقل قول:
زیر ساخت پهنای باند انتقالیش به استان کاهش پیدا کرده
دوستان این طرح یک مگ , روی چند مگ میبندن ؟
سرعت دانلودش چحوریاست و چقدره ؟
طرح 512 چی ؟
چند روز دیگه باید تمدید سرویس کنم, موندم بین این دو طرح .
در حال حاضر 128 دارم که تا چهار مگ بازه و سرعتش در هر زمان که تست کردم 180 بوده .
همون 180 رو بهت میده باز :n26::n26::n26:نقل قول:
واسه چی همون رو بده ؟نقل قول:
الان اینطور که دارم میبینم از تست های دوستان که عکسش رو گذاشتن اینجا , اینطور نشون نمیده.
یکی بچه ها از سرویس 256 تست گرفته بود که نشون میداد سرعتش 230 بوده . البته با پهنای باند 4 مگ بازم .
یکی هم 1 مگ بود که بازم تست گرفته بود که 380 بود .