سلام...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اسم فری به گوشت میخوره چه احساسی بهت دست میده؟
کی و چه وقت قصد ازدواج دارید؟
tec یعنی چی؟
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اسم فری به گوشت میخوره چه احساسی بهت دست میده؟
کی و چه وقت قصد ازدواج دارید؟
tec یعنی چی؟
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bb عزیز:
به به ببین کی نشسته بید رو صندلی
مچکر.. ما ارداتمندیم آقا حامد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bb
دوس داری چه جور بپرسم ؟؟؟
هر جور راحتی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahab_f عزیز:
سلام. منم می خوام برای اولین بار تو سوال پرسیدن شرکت کنم.(خوشحال شدی؟ می دونم)
سلام دوست من، باعث افتخاره، معلومه که خوشحال شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-یه معرفی مختصر از خودت بگو: (مثلا هر کدوم از اینا که دوست داری: سن - نام واقعی - محل زندگی - وضعیت تاهل - رشته ی تحصیلی و ... )
سوال اولت خطر ناکه، ولی چون بار اولته جواب میدم:
21- عاطفه - اراک - مجرد - نرم افزار کامپیوتر...
2- چی تو زندگی تو رو خوشحال می کنه؟
هر چی که بشه، مثلا پشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-ناراحت نیستی جواب سوال قبلو نمی دونی؟ (الکی نگو می دونم , جوابشو همین الان ساختی)
اولش قبولش سخت بود، ولی تونستم به خودم غلبه کنم و باهاش کنار بیام. ( والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4-به آینده فکر می کنی؟ (خب مسلما فکر می کنی)منظور اینکه آینده ات رو کجا(یا چه جوری یا با چه هدفی) می بینی :ادامه تحصیل - رفتن به خارج - یافتن شغل مناسب ......
آره خب، آیندم جای مشخصی نداره.. خب مسلما دوست دارم ادامه تحصیل بدم، یه شغل خوب داشته باشم، ولی خارج از کشور رو برای تحصیلات یا فقط سفر دوست دارم.
5-آدم مذهبی ای هستی؟
اوهوم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- چرا Tec ؟ (احتمالا قبلا جواب دادی)
Tec، ابتدای کلمه ی Tectonic هستش، قبلا تو فروم دیگه اسمم TECTONIC بود.
7-بزرگترین سوال زندگیت چیه؟ (اگه چیزی به ذهنت نمی رسه بهتره بگی : چیزی به ذهنم نمی رسه تا اینکه یه جواب بسازی)
پشه ها روزا کجا میخوابن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-چقدر از وقتتو پای کامپیوتری ؟ و چیکار می کنی؟(وب گردی , چت , ...)
6 ساعت تقریبا، یا ترجمه ی کتاب داستان، یا خوندن کتابای الکترونیکی، وب گردی، و خیلی ندرتا چت، و...
9-چطور با این انجمن یعنی پی سی ورد آشنا شدی؟
یادم نمیاد، اگه اشتباه نکنم تو سرچ یه مطلب آموزشی که از صفحه ی اول سایت پیداش کردم، دیدم اینجا فروم داره، و عضو شدم.
10-نظرت راجع به سوالام چیه؟ ( سخته؟ همینه که هست - بیخوده؟ بیخود خودتی عمق سوالارو متوجه نشدی)
همه ی موارد صحیح میباشد.
11-در آخر اینکه نظرت راجع به من چیه؟ (بازم اگه نظری نداری بهتره بگی نظری ندارم)
فکر میکنم آدم خوبی هستی، ولی در کل نظری ندارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از وقتی که گذاشتی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*yutab* عزیزم:
سلام مادر معنوي(هر چند ميدونم جايه دخترمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام عزیزم.. ( نمیدونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1.پرنده مورد علاقه ات چيه؟
قمری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.تا حالا چند بار تو امتحان تقلب كردي؟
بگو چند بار تقلب نکردی، فکر کنم از دوم راهنمائی به بعد امتحان بدون تقلب تقریبا ندادم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.وقتي بچه بودي دوست داشتي بزرگ بشي چي كاره بشي؟
آموزگار مهربان (دقیقا با همین واژه میگفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4.كيو از همه بيشتر دوست داري؟
خــدامون.
5.به نظرت ادما رو تو چند دسته ميشه تقسيم بندي كرد؟
2 دسته، یه دسته قابل اعتمادن.. یه دسته قابل اعتماد نیستن.
ممنون از توجهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد..
سلام
خیلیا میگن Niloofarak پسره نظر تو چیه ؟ البته میتونی از تاپیک زبر هم کمک بگیری ( تا آخرش بخون ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168641&page=2
منم بدم نمیاد این قضیه برای همه روشن شه قضاوت با خودتوننقل قول:
سلام
خیلیا میگن Niloofarak پسره نظر تو چیه ؟ البته میتونی از تاپیک زبر هم کمک بگیری ( تا آخرش بخون ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168641&page=2
1-چند بار در هفته حمام میکنی؟
2-مسواک میزنی؟
3- از چه عطری استفاده میکنی؟
4- از چه گلی خوشت میاد؟
5- مامانی هستی یا بابایی؟
6- دوست داری توی بالشت از چی پر شده باشه؟
7- رو تخت میخوابی؟ اگه اره کمر درد نمی گیری؟
8- شور دوست داری یا بی نمک یا تلخ یا شیرین یا ترش؟
9- منو میشناسی؟
فعلا همین سوالا رو کپی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی که وقت می ذاری
اینجا صندلی داغه و باید سئوال بپرسید ، اگر سئوالی ندارین پست اضافه ندین لطفا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم بدم نمیاد این قضیه برای همه روشن شه قضاوت با خودتون
TEC سلام .
تونستید قفل های هارد رو بشکونید ؟
فعلا همین .
تا بعد ...
AaVaA عزیزم:
سلام
سلام عزیز..
به به ببین کی رو اوردن رو این صندلی
فدات گلم، لطف داری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی خانومی؟
قربونت، خوبم، تو خوبی؟
حالا تو خانومی یا آقا؟:31:
پیدا کن پرتقال فروش رو.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.چرا اومدی رو این صندلی؟
والا همین یکی بود، گفتن صندلی نداریم دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.کی تو رو اورد؟یعنی داستان امدنتو بگو؟
ممم، خب یکی بود یکی نبود، غیر خدای مهربون هیشکی نبود..
یه ی هو دیدم پ.خ دارم.. هی بابا کیه کی نیست، تو همین فکر بودم که دیدم تق تق تق در میزنن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درو واکردم دیدم آقا بهروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یه کارت دعوت اومده تو صندوق پستیه من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینجوریا بود که بالا اومدیم دوغ بود.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین اومدم ماست بود.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصه ی ما راست بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.خانومها و اقایونی که تو پی سی باهاشون راحتی بگو؟
مممم.. م ممن اگه..
4یک عکس از در اتاقت بذار اینجا
آخه اینورش همیشه چسبیده به دیوار جا نیست من وا ایسم عکس بگیرم.
5.یک عکس از اتاقت اگه دوس نداشتی یه عکس از یه گوشه اش که دوست داری(گزینه دلم نمیخواد بذارم هم هست عزیزم.راحت باش:11:)
نه که دلم نخواد ها..
6.خونه تون ویلایی یا آپارتمانی ؟باغچه دارید؟چه گلدونی تو خونه دارید؟
ویلایی، باغچه هم داریم، خیلی زیاد، مامانم گلا رو خیلی دوست داره.
7.تو گلفروشی اول طرف کدوم گل میری؟
گل رز قرمز...
8.نظرتو در مورد چت بگو!
بد نیست، ولی زیادش رو دوست ندارم.
9.قشنگترین امضایی که دیدی؟
وقتی شادی آروم بخند که غم بیدار نشه، وقتی غمگینی آروم گریه کن تا شادی نا امید نشه. (چارلی چاپلین)
10.نظرت رو راجع به اینا بگو:31::
بسیار بسیار پر معنی ست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
يا حيدردرود بر اسکاتلنديار
فکر نمیکنم همچین پر معنی باشه. :21:نقل قول:
هفت دقیقه!!
سلامت و پیروز باشی عزیزم:40:
قربونت عزیز، خیلی لطف کردی.:40:
فعلا همینا:11::31:
خوشحال میشم بازم بیای. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تايپك بسته شده
ببينيد همون طور كه ما به اسم پسر ((ه)) اضافه مي كنيم مي شه اسم دختر حالا هم به نيلوفر ((ك)) اضافه مي كنيم مي شه اسم پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست ميگم