اگه از چیز شکن استفاده میکنی قطعش کن دوباره امتحان کن. اگر مدل مودمت رو بگی هم سریعتر به نتیجه میرسیم.نقل قول:
Printable View
اگه از چیز شکن استفاده میکنی قطعش کن دوباره امتحان کن. اگر مدل مودمت رو بگی هم سریعتر به نتیجه میرسیم.نقل قول:
نقل قول:net gear DM 111PSP
این آدرس ها رو هم امتحان کن:نقل قول:
192.168.1.1
192.168.0.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.0.0.1
اگه IP مودمت رو عوض نکرده باشی، توی ادرس بار مرورگرت این رو وارد کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://192.168.0.1
اگه ارور داد، بگو ویندوزت چیه تا بگم چطوری IP مودمت رو پیدا کنی. فقط قبلش چیز شکن رو قطع کن، فایروال رو هم اگه داری غیرفعال کن ببین میتونی کانکت بشی یا نه.
باز ارور قبلی رو داد ...نقل قول:
من کاری به آی پی مودم نداشتم که بخواهم عوض کنم ...
توی تنظیمات کارت شبکه قسمت defult gateaway باید ip مودم که معمولا 192.168.1.1 هست رو وارد کنی بعد ذخیره
اونوقت توی هر مرورگری که ip مودمو (192.168.1.1) بزنی وارد مودم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hamed2553055 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
اشتراک 6 مگابیت سرعت صبانت (مشهد)
تست سرعت 12 ظهر
دانلود شبانه با لینک سرور ایرانی 6 لینک 16 پارتی دانلود همزمان با سرعت میانگین نهایت 233 کیلو بایت ! (افتضاح)
لینک سرور بیرونی هم 150 کیلو بایت !! (مزخرف)
امیدورام تا صبانت برای حفظ ما صبانتی ها بعد تعطیلات سیاستش رو تغییر بده ، وگر من شخصه بعد از 7 سال اشتراک پیوسته عطا رو به لقاش میبخشم و میرم سراغ گزینه بعدی ...
:n06:
اون خیلی مهم نیست چون 128 هم باشی با 100 مگ سرعت کانکت میشینقل قول:
مهم دان استریم و مکس استریمه که از من روی 6144 و 10496 بسته شده
البت منو شما خیلی از نظر سرعت اینترنت (بین المللی ) فرق نمیکنیم !
تنها فرق ما تو پهنای باند اینترانت هست
که من 4 مگ از شما بیشترم ( نامی !)
در واقع صبانت به هیچ کس اینترنت بالا تر از 2 تا 3 مگ نمیده (علی الخصوص در ساعات رایگان شبانه )
مگر اینکه حجمتون رو نشونه گرفته باشه ! :n06:
.............................................