سلام
اینجا اصفهانه
الان ساعت 6 صبحه
اینم تست سرعت اینترنت 10 مگ و حرفه ای منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاشقتم مخابرات!
Printable View
سلام
اینجا اصفهانه
الان ساعت 6 صبحه
اینم تست سرعت اینترنت 10 مگ و حرفه ای منه
عاشقتم مخابرات!
[emoji1] [emoji2] [emoji1] [emoji1] [emoji1]نقل قول:
سلام
در مورد خرید خط جدید:
مراحل: مراجعه به سایت مخابرات یا دفتر خدمات ارتباطی برای ثبت درخواست استعلام. حدود یک هفته بعد مراجعه برای دریافت نتیجه . اگر نتیجه مثبت بود دریافت فیش بانکی و مراجعه به بانک ملت و پرداخت مبلغ و مراجعه به دفتر و تحویل فیش و پرکردن فرم های مربوطه. بعد از چند روز زنگ می زنن و رنگ سیم ها در تابلو مخابرات را اعلام می کنند.
مدارک مورد نیاز : دقیق یادم نیست فکر کنم ۲ تا کپی کارت ملی + کد پستی محل + ادرس دقیق + اگر شماره تلفن در ان محل دارید شماره ان تلفن.
هزینه : من از طریق دفتر خدمات ارتباطی اقدام کردم حدود ۵۵ تومن هزینه شد.
مورد مهم: من حدود ۲۰ خط تلفن در مناطق مختلف را بررسی کردم بیشتر ان ها نویز بالایی داشتن و به تبع ان سرعت پایین. اما زمانی که از سر تابلو مخابرات خط مورد نظر را پیدا کنید و از سیم کشی های بعدی جدا کنید کیفیت خط واقعا خوب می شود! فکر کنم به دلیل کیفیت نامناسب سیم های بعدی و سیم کشی درون ساختمان و تابلو های بعدی در مسیر باشه.
راه حل پیشنهادی:
اگر سررشته ای از سیم کشی مخابرات و ساختمان ندارید یک فرد کار بلد را پیدا کنید تا بررسی کنه امکان عوض کردن سیم وجود داره یا نه! مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد : قطع سیم همسایه ها + عدم امکان عبور سیم از لوله خرتومی ها به دلیل عدم استفاده از لوله خرتومی در تمام طول مسیر :n04: + و ... کلا اگر می بینید سیم کشی محل داغونه دردسر بی خود درست نکنید و بچه بازی در نیارید که کلا سیم کشی نابود بشه! :n02:
موارد مورد نیاز: کابل تلفن + فنر + سیم چین + چسب برق + پیج گوشتی + تلفن ساده برای پیدا کردن خط در تابلو مخابرات (فکر کنم این کار مشکل قانونی داشته باشه پس هواستون باشه! :n24: ) + مودم برای تست نویز
کابل پیشنهادی : کابل تلفن ۲ زوج افشار خراسان.(2زوج = امکان عبور ۲ خط تلفن ) (می توانید از چهار راه فلسطین بعد از بریانی ریحون فروشگاه فجر این کابل را تهیه کنید. قیمت زیاد بالایی نداره پس بهتره بیشتر از نیاز تهیه کنید که مجبور نشوید کابل را تیکه کنید و به هم وصل کنید و نویز ایجاد کنید. )
1. اول خط تلفن را در تابلو مخابرات پیدا کنید . (تابلو مخابرات منظور همون تابلو کوچک که روی دیوار قرار دارد و سیم از مخابرات امده داخل این تابلو بعد از تقسیم شدن رفته به تابلو داخل مجتمع .)
2. خط را از سیم کشی داخلی جدا کنید و با یک مودم تست کنید نویز خط کمتر شده یا نه! اگر خیلی بهتر شده ارزش تعویض کابل را دارد!
توجه : هیچگاه دو سر سیم تلفن را به هم وصل نکنید! فیوز خط در مخابرات می سوزه و باید منتظر تعویض ان بمانید حتی برای چیدن کابل تک تک رشته ها را قطع کنید.
ولتاژ عبوری از سیم در هنگام زنگ خوردن تلفن بالا است پس احتیاط کنید!
3. کابل را عبور دهید تا از محل تابلو تا اولین پریز تلفن داخل خانه کابل به صورت یک تکه امتداد داشته باشد.
4. کابل را به پریز اول وصل کنید و کابل قبلی را قطع کنید.
۵. کابل را به تقسیم مخابرات وصل کنید.
۶. از پریز داخل منزل وصل بودن شماره و کیفیت و نویز ای دی اس ال را چک کنید!
موفق باشید!
نمی دانم این کار از لحاظ قانونی چه حکمی داره پس عواقب ان فقط بر عهده خوده شما است!
این فقط یک اموزش سیم کشی است و خراب کاری و وجود مشکل در مراحل انجام و اموزش فقط بر عهده خواننده است!
نویسنده هیچ ارتباط قانونی با این اموزش ندارد!
سلام به همه...سه چهار روزه وقتی مودم رو روشن میکنم حدود 4 یا پنج دقیقه طول میکشه تا چراغ internet روشن بشه و بتونم برم تو اینترنت...اما چراغ adsl بدون مشکل سریعا روشن میشه...قبلا به محض اینکه چراغ adsl روشن میشد,, سریعا چراغ اینترنت هم روشن میشد و وارد اینترنت میشدم...اما الان چهار یا پنج دقیقه طول میکشه..مودم رو ریست کردم ..درست نشد...SNR برای خطم 28.1 هستش که نشون میده وضعیت خطم خوبه...به نظرتون مشکل از مودمه؟؟؟ وقتی از کارت شبکه گزینه اشکال یابی یا trouble shoot رو میزنم میگه DNS موجود نیس. ممنون میشم جواب بدین.
سلام
دو سه روز هست که سرعتم به نسبت قبل خوب شده
تست همزمان دو خط 5 و ده مگ
کد:http://www.speedtest.net/my-result/4280024346
درود بر شما ...نقل قول:
مشکل از مخابرات هست بنده هم چند روی میشه این مشکل را دارم وضعیت خط هم عالیه یک سری از دوستان هم که سوال کردم چنین مشکلی را داشتند که اخیرا اتفاق افتاده بیشتر هم روی خطوط DLC است...
ای خدا بگم چیکار نکنه این قندی رو :n27: :n02:
خط رو امروز رانژه ی مخابرات کردند، ولی گویا هنوز توی سیستمشون نزدند که رانژه شده، زنگ زدم 2020 و میگم رانژه شده، میگه ما نمیتونیم کاری کنیم چون هنوز نزده، ارجاع میدم پیگیری کنند، آخر وقت خودم پا شدم رفتم مرکز استقلال، میگه هنوز تو سیستم نزده رانژه شده، میگم خانم امروز که تلفن قطع شد، همون موقع لینک پارس پرید و چند دقیقه بعدم لینک اومد و تلفن وصل شد، چک کردم و دیدم رانژه کردند، حتی داون استریم رو هم دیدم روی 10240 بستند، میگه خب باید فردا بیای، میگم من خب نمیتونم بی اینترنت باشم امروز :دی یوزر و پس رو هم که خودم چون اینترنتی ثبت نام کردم، دارم، اینم مدارک، گردن خود من :دی وصلش کن، میگه من صفحه رو نگه میدارم، تا همکارم بیاد و ببینیم اینطور مواقع فعال میکنند اینترنت رو یا نه (الان نیستش)، گفتم اوکی پس یادت نره ها، گفت نه، بهش میگم.
حالا طرف آخر این نت رو فعال نکرد، هیچی دیگه، خط رانژه است و آماده، اون از اونا که نزدند تو سیستم و اونم از اینا که میگم بابا نت خودمه، فعالش کن گردن خود من، دارم میبینم رانژه شده، آخر فعال نکردند. خو امشب ما بی نت شدیم :دی :n15: الان با وایرلس طبقه بالا وصل شدم :n06:.
اینم تست اینترنتشون :دی (آریافون) :
ولی خو اگر بی اینترنتی یکم اعصابمون رو بابت خوابیدن کارمون شدید خورد کرد :دی از یه طرفم باعث شد امروز یه خواب دلچسب بعد مدت ها برم :دی.
من الله توفیق ، ماذا فاذا؟:n08:نقل قول:
خوبِ حال میده؟صبر کن عصر بشه اونموقع مشخص میشه.:n31:
قندون چی خوب کار میده ، شانس آوردی انگار 10مگ بستند برات.
هر دفعه تست میگذاری رنجِ IP را هم بگو.
بیشتر چه رنج هایی گیرت میاد؟
پکت لاست داری؟
آقا یک مسئله مهم هست که زمان تاخیر هم خیلی بالاست.وقتی متن تو نوار آادرس تایپ کنم تا گوگل برام سرچ کنه یک تاخیر هست .فوری نمیاد.خیلی طول میکشه.تمام مرورگر امتحان کردم.واسه همتتون همین طوره ؟