خیر ... باید از عوامل فروش تهیه کنید ... دفتر مرکزی فروش نداره ...نقل قول:
Printable View
خیر ... باید از عوامل فروش تهیه کنید ... دفتر مرکزی فروش نداره ...نقل قول:
برای بار نخست بله و میتونن 2048 ام بهتون بدن اما درنهایت مدرکشون اگه تو سیستم ثبت نشه پورسانت بهشون تعلق نمیگیره ...نقل قول:
همین شرکت پارس آنلاینی که شما میفرمائید 2-3 صفحه قبلم دوستی فرمودن سرعتش تو شهرشون که فک کنم اهواز باشه افتضاحه ... خیلی خوب میشه اگه به همه نوشته ها و مطالب توجه بشه و اینکه اگه یه نفر اومد تعریف کرد صدتای قبلی که گفتن سرویسش بدرو فاکتور بگیریم ... شما به نظر اونایی که گفتن شبم باهمون 120 یا حتی بعضیا با 300 با مبین نت دانلود میکنن توجه کردی ؟!نقل قول:
همون پارس آنلاین شمارو بازم مثال میزنم در استان مازندارن و سمنان سرعت شبانش بالای 50 نمیشه ...
اگه تهران و کرج هستید مطلوبه ... قبلا هم گفتم در مناطقی که مشترک زیاد نباشه بین 90 تا 120 و مناطقی که شلوغه بین 60 تا 70 .....نقل قول:
يكي به من كمك كنه تا بهش بگم چطوري ميشه سرعت شبانه رو بهتر كرد :31:نقل قول:
جوابت فقط اینه که زنگ بزن پشتیبانی...نقل قول:
لطف می کنید بگید کدوم منطقه مشترک زیاد نیست !!! که ما هم بریم همون جا از اینترنت استفاده کنیم بلکه چشم مون به جمال 120kb روشن بشه.نقل قول:
من حداقل 100 صفحه اخیر این تاپبک رو خواندم و مخصوصا صحبتم به این چند صفحه آخر که شما داری جواب میدی . کلا هیچ تغییر مثبتی توی سرویس مبین نت ایجاد نشده و جواباتون به ابن چند جمله محدود شده :
- سرعت لیمیت شده
- سیگنال دریافتی خوب نیست و جای مودم رو تغییر بدین
- دلیل سرعت کم زیاد بودن مشترک تو منطقه است
- ما کلا تو اهواز مشکل داریم.
S-o-c-k-sنقل قول:
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
ماه رمضون شب ها با برنامه Freegate سرعت دانلودم رو افزايش ميدادم ولي همش نوسان داشت بين 30 تا 120 , بعد از يه مدتي اون هم از كار افتاد . اما اين چيزي كه الان منظورم هست شايد خيلي ها امتحان كرده باشن ولي واسه من كه جواب ميده . چند تا فايل رو همزمان بزاريد دانلود شن مثلا از سرور مديافاير. اگه يه فايل رو فقط بزارم بين 10 تا 50 نوسان داره ولي وقتي دو سه تا ميزارم بين 60 تا 100 نوسان داره. بقيه سرور ها رو امتحان نكردم چون مديافاير به نظرم بهترين سرعت رو ميده و با vps هرچي فايل بخوام گير ميارم آپلود ميكنم روش وگرنه سرور سايت هايي مثل پي سي دان لود كه به زور 10 كيلوبايت ميدن.نقل قول:
حاضرم بيخيال يك گيگ بشم ولي چند ساعت پشت خط مبين نت نمونم كه اعصابم خورد بشهنقل قول: