نقل قول:
به هر حال من ببینم می تونم یه مسابقه اسپم دهی سرعت( تایم ترایل) راه بندازم برای شما یا نه. فکر کنم مثل بازی نانکاتسو با توهو هر دوتاتون برنده بشید.
در ضمن علی جان من واقعا نمی دونم شما از کی شنیدید که با دادن 200 پست (منظورم همون اسپم بود) در عرض 2 روز می تونه درخواست فعالی بده به مدیر اون انجمن؟ باور کن کسی که فعال میشه به خاطر اینه که پست های مفیدی می ده به نظرم رمز موفقیت شما (چنانچه هدفتون از اومدن به فروم ترفیع مقام هست) اینه که پستی بدی که مطمئن باشی یه 2 نفر ازش تشکر می کنن. جای شما باشم میرم خدمت سربازی از اونجا بیرون نمیام می مونم و به فکر ترفیع می شم. در هر صورت مطمئنم برداشت اشتباهی داری از فروم و فلسفه اون اینجا این بچه ها به عشق گیم و بازی مورد علاقشون میان به عشق کمک کردن به دوستانشون و چشم به راه کمک و خدمات سایرین هستند. ولی شما جای خوبی رو برای ترفیع درجه و کسب شهرت و ... انتخاب نکردی این رو جدی می گم. در هر صورت خیالت راحت باشه بچه هایی که می بینی اینجا تایتل فعال دارن هیچ کدوم درخواست ندادن با فعالیت و خدمات صادقانه و افتخاریشون بوده. به هر شکل براتون آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم به جای موضع گیری در مقابل حرفام بیشتر راجه بهشون فکر کنی عزیز جان
نقل قول:
علی جان من قبول دارم که این جا جای نصیحت نیست و قبول دارم این حرف ها باید توی پیغام ها زده بشه ولی متاسفانه زیاده روی میشد و خیلی ها هم شاکی شده بودند. حدس می زدم که حرفام رو بذاری به حساب خاک کردن و ... ولی با این حال برام مهم هست که دوستانی مثل شما سعی کنن بیشتر مفید واقع بشند. اتفاقا ارزشمند ترین کاربر ها کسانی هستند که مینیمم پست کاربر فعال می شن و جایگاه خاصی پیدا می کنند. امیدوارم که از حرف هام ناراحت نشید مطمئن باشید برا بچه های این تاپیک اونقدر خودمونی و صمیمی هستند که نگرانی نیست که شما فکر کنید با این حرف های من شما کم وجهه می شید اتفاقا چیزی که شما رو کم وجهه می کنه و پیش سایرین زیر سوال می بره پست های بی ارزش هست. و من دقیقا به شما توصیه کردن این عادت رو ترک کنید مطمئن باشید در صورتی که این عادت رو کنار بگذارید به صورت قابل ملاحضه ای محبوب خواهید شد و تبدیل به یک کاراکتر خوب و مثبت می شید واقعا همه انتظار می کشن که شما پست بدید و اونها هم بشینن پست شما رو خوب مطالعه کنند. حسین عزیز هم به همین شیوه تونست جایگاه خاصی توی دل همه بچه های PES باز به دست بیاره. حالا دیگه همه عاشق حسین و پست های پر محتواش هستند.
در آخر اگه با حرفام موجب آزردگی دل شما شدم واقعا متاسفم می دونی که نمی خواستم این ها رو به زبون بیارم ولی خوب گفتم اونقدر این موضوع ادامه پیدا کرد که دیگه تصمیم گرفتم این موضوع رو بگم اگه هم توی تاپیک گفتم به این دلیل که خودتون ببینید که تعداد کسانی که قضاوت می کنن و تایید می کنن حرفم رو زیاد هستند و بدونید که حرف دل خیلی ها بود. البته بازم می گم من بیشتر دوست دارم بچه های باحال این انجمن همگی مثبت اندیش و فعال و بی حاشیه باشن. البته روی حرفم با آقای msaadat73 هم هست که خودشون هم می دونن که حداقل توی این تاپیک کم پست ... ندادن